Dizzy sveikinimai

QUOTE(Madissa @ 2008 07 09, 09:24)
Tikiu, o ar buvo po mm koks skausmas? Nu dabar man visai baisu
Reiks lėkt turbūt kraują priduot

ne, jokio skausmo nebuvo po mm, pasidaryk krauja ir bus aisku taip ar ne

QUOTE(Pamelo @ 2008 07 09, 07:51)
Merginos,
Ar VK pasitiki Aids laboratirijoje darytais tyrimais pries IVF? Kiek maciau ten pigiausiai. Ar jie rekomenduoja kazkur kitur?
Aciu
Ar VK pasitiki Aids laboratirijoje darytais tyrimais pries IVF? Kiek maciau ten pigiausiai. Ar jie rekomenduoja kazkur kitur?
Aciu
Pasitiki. Aš irgi ten dariausi.
QUOTE(Madissa @ 2008 07 09, 09:24)
Tikiu, o ar buvo po mm koks skausmas? Nu dabar man visai baisu

Madissa, pasidaryk , visko čia yra buvę merginom, taigi nežinai kuris variantas tavo...

Kantrioji....

Oi merginos kantrybės ir ramybės, Madissa dar ne viskas prarasta

QUOTE(tiesiog aš
@ 2008 07 09, 10:36)

Tiesiog aš, lyg tai tu dareisi laparaskopiją po dviejų nepavykusių, ar aš klystu?
Tu pati pasisiūlei, ar gydytoja rekomendavo? Kada tu startuoji su 3 kartu?
Madissa, būtinai pasidaryk HCG, gal kartais atrodo, jog čia pinigų švaistymas ir savęs kankinimas, tačiau kiek teko domėtis Belgijoje, HCG 15 DPO yra PRIVALOMAS tyrimas (nesvarbu, kokios buvo mmm)
Stiprybės tau
Stiprybės tau

Pritariu merginoms, Madissa, pasidaryk HCG - pas mus irgi privalomas tyrimas, tik diena anksčiau nei Belgijoj

QUOTE(Madissa @ 2008 07 09, 10:40)
Tiesiog aš, lyg tai tu dareisi laparaskopiją po dviejų nepavykusių, ar aš klystu?
Madissa, taip aš po 2 nepavykusių IVF dariausi savo prašymu ir gydytojos pritarimu laparoskopiją ir histeroskopiją. Viskas būvo apžiūrėta vienu kartu. Per laparskopiją rado kelias sąąugas ant kairios kiašidės, jas išdalino, abu kiaušintakiai kuo puikiausi, pratekami. Daugiau nieko nerado. Histeroskopijos metu apžiūrėjo gimdą iš vidaus, su gimda viskas taip pat puiku.
Gydytoja nemano, kad sąaugos ant kiašidės galėjo turėti kokios nors įtakos per IVF. Bet dabar jau ramu, siūlau ir tau dėl ramybės, nu maža kas.
Startuoju jau netrukus, kitą savaitę pradedu badytis

sekmės

tiesiog aš, sėkmės tau dideliausios
, tegul trečias kartas bus sėkmingas
Šiandien niekaip negaliu padaryti to HCG tyrimo, bet turbūt jau nebeturi reikšmės kurią dieną krają nuleisiu, nes vaistus nustojau naudoti jau šeštadienį.

Šiandien niekaip negaliu padaryti to HCG tyrimo, bet turbūt jau nebeturi reikšmės kurią dieną krają nuleisiu, nes vaistus nustojau naudoti jau šeštadienį.
QUOTE(Madissa @ 2008 07 09, 11:34)
tiesiog aš, sėkmės tau dideliausios
, tegul trečias kartas bus sėkmingas

O pati nusprendei nustoti naudoti vaistus?
QUOTE(Madissa @ 2008 07 09, 11:34)
Ačiu Madissa