Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Dizzy sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2008 07 09, 09:24)
Tikiu, o ar buvo po mm koks skausmas? Nu dabar man visai baisu  blink.gif
Reiks lėkt turbūt kraują priduot  doh.gif

ne, jokio skausmo nebuvo po mm, pasidaryk krauja ir bus aisku taip ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2008 07 09, 07:51)
Merginos,

Ar VK pasitiki Aids laboratirijoje darytais tyrimais pries IVF? Kiek maciau ten pigiausiai. Ar jie rekomenduoja kazkur kitur?
Aciu

Pasitiki. Aš irgi ten dariausi.
Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2008 07 09, 09:24)
Tikiu, o ar buvo po mm koks skausmas? Nu dabar man visai baisu  blink.gif
Reiks lėkt turbūt kraują priduot  doh.gif

Madissa, pasidaryk , visko čia yra buvę merginom, taigi nežinai kuris variantas tavo... ax.gif
Kantrioji.... wub.gif aš visa nekantrume laukiu tavo atsakymo.... wub.gif
Atsakyti
Oi merginos kantrybės ir ramybės, Madissa dar ne viskas prarasta wub.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 07 09, 10:36-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2008 07 09, 10:36)
Oi merginos kantrybės ir ramybės, Madissa dar ne viskas prarasta wub.gif

Tiesiog aš, lyg tai tu dareisi laparaskopiją po dviejų nepavykusių, ar aš klystu?
Tu pati pasisiūlei, ar gydytoja rekomendavo? Kada tu startuoji su 3 kartu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madissa: 09 liepos 2008 - 09:41
Madissa, būtinai pasidaryk HCG, gal kartais atrodo, jog čia pinigų švaistymas ir savęs kankinimas, tačiau kiek teko domėtis Belgijoje, HCG 15 DPO yra PRIVALOMAS tyrimas (nesvarbu, kokios buvo mmm)
Stiprybės tau 4u.gif
Atsakyti
Pritariu merginoms, Madissa, pasidaryk HCG - pas mus irgi privalomas tyrimas, tik diena anksčiau nei Belgijoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2008 07 09, 10:40)
Tiesiog aš, lyg tai tu dareisi laparaskopiją po dviejų nepavykusių, ar aš klystu?
Tu pati pasisiūlei, ar gydytoja rekomendavo? Kada tu startuoji su 3 kartu?

Madissa, taip aš po 2 nepavykusių IVF dariausi savo prašymu ir gydytojos pritarimu laparoskopiją ir histeroskopiją. Viskas būvo apžiūrėta vienu kartu. Per laparskopiją rado kelias sąąugas ant kairios kiašidės, jas išdalino, abu kiaušintakiai kuo puikiausi, pratekami. Daugiau nieko nerado. Histeroskopijos metu apžiūrėjo gimdą iš vidaus, su gimda viskas taip pat puiku.
Gydytoja nemano, kad sąaugos ant kiašidės galėjo turėti kokios nors įtakos per IVF. Bet dabar jau ramu, siūlau ir tau dėl ramybės, nu maža kas.
Startuoju jau netrukus, kitą savaitę pradedu badytis bigsmile.gif
sekmės wub.gif
Atsakyti
tiesiog aš, sėkmės tau dideliausios wub.gif , tegul trečias kartas bus sėkmingas nestuke.gif

Šiandien niekaip negaliu padaryti to HCG tyrimo, bet turbūt jau nebeturi reikšmės kurią dieną krają nuleisiu, nes vaistus nustojau naudoti jau šeštadienį.
Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2008 07 09, 11:34)
tiesiog aš, sėkmės tau dideliausios wub.gif , tegul trečias kartas bus sėkmingas  nestuke.gif

Šiandien niekaip negaliu padaryti to HCG tyrimo, bet turbūt jau nebeturi reikšmės kurią dieną krają nuleisiu, nes vaistus nustojau naudoti jau šeštadienį.

O pati nusprendei nustoti naudoti vaistus?
Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2008 07 09, 11:34)
tiesiog aš, sėkmės tau dideliausios wub.gif , tegul trečias kartas bus sėkmingas  nestuke.gif

Ačiu Madissa wub.gif
Atsakyti