Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

smile.gif+2008 07 09, 10:15-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2008 07 09, 10:15)
Madissa, taip aš po 2 nepavykusių IVF dariausi savo prašymu ir gydytojos pritarimu laparoskopiją ir histeroskopiją. Viskas būvo apžiūrėta vienu kartu. Per laparskopiją rado kelias sąąugas ant kairios kiašidės, jas išdalino, abu kiaušintakiai kuo puikiausi, pratekami. Daugiau nieko nerado. Histeroskopijos metu apžiūrėjo gimdą iš vidaus, su gimda viskas taip pat puiku.
Gydytoja nemano, kad sąaugos ant kiašidės galėjo turėti kokios nors įtakos per IVF. Bet dabar jau ramu, siūlau ir tau dėl ramybės, nu maža kas.
Startuoju jau netrukus, kitą savaitę pradedu badytis bigsmile.gif
sekmės wub.gif

nezinau kokias galias cia reikia ijungti ,kad tik tau pasisektu,labai labai tau to linkiu
Atsakyti
Mergaites bukite geros parasykite cia ar i a.z. Kur galima pasidryti genetikos tyrimus, kiek tai trunka, kaip su siuntimais siuo klausimu. Kaip kainos? Zinau kad buvo rasyta, bet skubiai reikia. ACIU. Ar kaune daro juos?
Atsakyti
QUOTE(sarli @ 2008 07 09, 19:55)
Mergaites bukite geros parasykite cia ar i a.z. Kur galima pasidryti genetikos tyrimus, kiek tai trunka, kaip su siuntimais siuo klausimu. Kaip kainos? Zinau kad buvo rasyta, bet skubiai reikia. ACIU. Ar kaune daro juos?

bandžiau rašyti į až, bet nepavyko tai rašau čia :
sveika 4u.gif
kiek žinau genet. tyr. daro tik Vilniuj, genet. centre santariškėse ( ŽGC ), bent jau mums ten darė abiem su vyru, siuntimo reikia būtinai, kitaip teks mokėti daug, jei neklystu apie tūkstantį litų...siuntimo gali paprašyti pas savo vaisngumo gydytoją,
beje, ten eilės ir patekti, ir po to ilgai laukti atsakymų, apie porą mėnesių, tiria abu, ima kraują,
mes darėm seniau, nieko nemokėjom,
sėkmės jums wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akedite: 09 liepos 2008 - 22:45
QUOTE(sarli @ 2008 07 09, 19:55)

Dar daro Biomedicinos tyrimu centre (Vilnius, Klaipeda, Siauliai, Panevezys), uz pinigus, eiliu nera, atsakymai po keliu savaiciu.
Atsakyti
[quote=kantrioji,2008 07 09, 18:49]
optimistinis paskatinimas - po pirmo IVF mano atsakymas nestuke.gif

labai dziaugiuosi, bet kartu ir neramu - kiek teko girdeti pirmus du menesius kaip ir ankstoka tik dziaugtis, bo buna visko... tikiuosi viskas bus gerai.

Kaip džiaugiuosi biggrin.gif 4u.gif . Vakar visą dieną galvoju, kad tik atsakymas hcg būtų teigiamas. Sveikinam naują mamytę 4u.gif . Ir negalvok, kad gali nutikti kas blogo. Džiaukis savo nestuke.gif ir kalbėkis su pilvuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kantrioji @ 2008 07 09, 17:49)
optimistinis paskatinimas - po pirmo IVF mano atsakymas  nestuke.gif

Nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
suteikei man vilties, kad ir 1 IVF gali būti sėkmingas thumbup.gif
Atsakyti
Kantrioji wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kantrioji @ 2008 07 09, 16:49)

Kuo nuosirdziausi sveikinimai wub.gif.
Atsakyti
[quote=kantrioji,2008 07 09, 18:49]
optimistinis paskatinimas - po pirmo IVF mano atsakymas nestuke.gif

Didžiausi sveikinimai, Kantrioji 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif

Sėkmės visoms belaukiančioms ir startuojančioms, ypač tau - Tiesiog ašsmile.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiu Pajuodele labai labai wub.gif , na su tokiu dideliu palaikymu turiu labai pasistengti wub.gif, turiu ir aš optimistiškai paskatinti merginas, kurioms nepasiseka iš pirmųjų kartų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kantrioji @ 2008 07 09, 17:49)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Valio valio valio!! Debiutantės sėkmė!! Sveikinu!!!
Atsakyti
kantrioji, didžiausi sveikinimai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti