Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Aciu uz visus pasveikinimus. Linkiu taip pat daug sekmes visoms jums, kurios darote pirma ar sekanti IVF. 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės help.gif Vakar sužinojau, jog Belgijoj per kelias dienas dingo Crinone, nežinau, kaip tai galėjo nutikt...gal kuri žinot, ar jo yra Vokietijoj, LIuksemburge, Olandijoj arba Prancūzijoj???Bei ar ten priimtų belgišką receptą???
Atsakyti
Sveikutės! 4u.gif

Tiesiog aš, lai šis bandymas tampa paskutiniu ir iš visos širdies linkiu dvynukų. smile.gif

Dizzy, savaitę gyvenau be interneto ir neskaičiau visų puslapių, tai noriu paklausit - tu nestuke.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2008 07 10, 11:32)
Sveikutės! 4u.gif

Tiesiog aš, lai šis bandymas tampa paskutiniu ir iš visos širdies linkiu dvynukų. smile.gif

Dizzy, savaitę gyvenau be interneto ir neskaičiau visų puslapių, tai noriu paklausit - tu  nestuke.gif  ?

Sella wub.gif ačiu
Jo Dizzy nestuke.gif thumbup.gif thumbup.gif
kokie pas tave planai brangute?
Atsakyti
smile.gif+2008 07 10, 11:35-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2008 07 10, 11:35)
Sella wub.gif  ačiu
Jo Dizzy  nestuke.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
kokie pas tave planai brangute?

Dizzy, sveikinu!! thumbup.gif Jaučiau, kad tau pasiseks. bigsmile.gif

Pas mane kaip ir jokių planų. verysad.gif MB nenori nieko girdėti apie naują bandymą, nors dar turim du kompensuojamus bandymus.
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2008 07 10, 11:52)
Dizzy, sveikinu!! thumbup.gif  Jaučiau, kad tau pasiseks. bigsmile.gif

Kai pagalvoju, kad norėjau viską nutraukt likus kelioms dienoms iki įsodinimo...ir užkibo stipruolis smile.gif Su vyru viską išsiaiškinom - dabar ramu ir gera smile.gif Gal taviškiam tiesiog reikia laiko

Man nesitiki, jog esu nestuke.gif gal, kai pamatysiu mažių šiltai įsitaisiusį, bus kitaip:)
Atsakyti
sveikutes mergaiciukes, aciukas jums uz palaikyma wub.gif
dizzy, linku kad pirmadieni echo patvirtintu tavo naujienas, gal net ir dvigubai drinks_cheers.gif juk tau keturis isodino bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dizzy___ @ 2008 07 09, 16:55)
thumbup.gif  fantastika smile.gif Tikiuosi ir gimdysim po 9 mėn kartu smile.gif

Beje, kokie tavo skaičiukai, labai smalsu smile.gif kartosiu penktadienį bus su kuo palygint smile.gif

Dizzy, gavau rezultata: 19 diena - HCG 1964 (mato vienetas IU/L, maza ka)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kantrioji: 10 liepos 2008 - 12:21
QUOTE(kantrioji @ 2008 07 10, 13:21)
Dizzy, gavau rezultata: 19 diena - HCG 1964 (mato vienetas IU/L, maza ka)

Puikūs skaičiukai smile.gif Dėkui smile.gif Rytoj žiūrėsiu, ką aš užauginau smile.gif
Atsakyti
kantrioji, 4u.gif wub.gif
na matai dizzy, viskas atsistojo i savo vietas, saunu. Dar karteli kuo dideliausios tau sekmes 4u.gif , o as rytoj einu apziurai, zinosiu, kas su manim dedasi bei ka ir kada toliau darom rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mocarta @ 2008 07 10, 13:31)
o as rytoj einu apziurai, zinosiu, kas su manim dedasi bei ka ir kada toliau darom  rolleyes.gif

Laikom kumštukus, kad tik viskas būtų thumbup.gif
Atsakyti

kantrioji thumbup.gif sveikatytes jums 4u.gif

kad kuo daugiau tokiu naujienu siam skyrelyje butu 4u.gif SEKMES VISOMS 4u.gif
Atsakyti