Mergaitės
Vakar sužinojau, jog Belgijoj per kelias dienas dingo Crinone, nežinau, kaip tai galėjo nutikt...gal kuri žinot, ar jo yra Vokietijoj, LIuksemburge, Olandijoj arba Prancūzijoj???Bei ar ten priimtų belgišką receptą???

QUOTE(Sella @ 2008 07 10, 11:32)
Sveikutės!
Tiesiog aš, lai šis bandymas tampa paskutiniu ir iš visos širdies linkiu dvynukų.
Dizzy, savaitę gyvenau be interneto ir neskaičiau visų puslapių, tai noriu paklausit - tu
?

Tiesiog aš, lai šis bandymas tampa paskutiniu ir iš visos širdies linkiu dvynukų.

Dizzy, savaitę gyvenau be interneto ir neskaičiau visų puslapių, tai noriu paklausit - tu

Sella

Jo Dizzy

kokie pas tave planai brangute?

QUOTE(tiesiog aš
@ 2008 07 10, 11:35)

Dizzy, sveikinu!!

Pas mane kaip ir jokių planų.

QUOTE(Sella @ 2008 07 10, 11:52)
Kai pagalvoju, kad norėjau viską nutraukt likus kelioms dienoms iki įsodinimo...ir užkibo stipruolis

Man nesitiki, jog esu

sveikutes mergaiciukes, aciukas jums uz palaikyma
dizzy, linku kad pirmadieni echo patvirtintu tavo naujienas, gal net ir dvigubai
juk tau keturis isodino

dizzy, linku kad pirmadieni echo patvirtintu tavo naujienas, gal net ir dvigubai

QUOTE(dizzy___ @ 2008 07 09, 16:55)

Beje, kokie tavo skaičiukai, labai smalsu

Dizzy, gavau rezultata: 19 diena - HCG 1964 (mato vienetas IU/L, maza ka)
QUOTE(kantrioji @ 2008 07 10, 13:21)
Dizzy, gavau rezultata: 19 diena - HCG 1964 (mato vienetas IU/L, maza ka)
Puikūs skaičiukai

kantrioji,
na matai dizzy, viskas atsistojo i savo vietas, saunu. Dar karteli kuo dideliausios tau sekmes
, o as rytoj einu apziurai, zinosiu, kas su manim dedasi bei ka ir kada toliau darom

na matai dizzy, viskas atsistojo i savo vietas, saunu. Dar karteli kuo dideliausios tau sekmes

QUOTE(Mocarta @ 2008 07 10, 13:31)
o as rytoj einu apziurai, zinosiu, kas su manim dedasi bei ka ir kada toliau darom 

Laikom kumštukus, kad tik viskas būtų

kantrioji

kad kuo daugiau tokiu naujienu siam skyrelyje butu