Kantrioji
,sveikinu
.
QUOTE(akedite @ 2008 07 09, 22:44)
bandžiau rašyti į až, bet nepavyko tai rašau čia :
sveika
kiek žinau genet. tyr. daro tik Vilniuj, genet. centre santariškėse ( ŽGC ), bent jau mums ten darė abiem su vyru, siuntimo reikia būtinai, kitaip teks mokėti daug, jei neklystu apie tūkstantį litų...siuntimo gali paprašyti pas savo vaisngumo gydytoją,
beje, ten eilės ir patekti, ir po to ilgai laukti atsakymų, apie porą mėnesių, tiria abu, ima kraują,
mes darėm seniau, nieko nemokėjom,
sėkmės jums
sveika
kiek žinau genet. tyr. daro tik Vilniuj, genet. centre santariškėse ( ŽGC ), bent jau mums ten darė abiem su vyru, siuntimo reikia būtinai, kitaip teks mokėti daug, jei neklystu apie tūkstantį litų...siuntimo gali paprašyti pas savo vaisngumo gydytoją,
beje, ten eilės ir patekti, ir po to ilgai laukti atsakymų, apie porą mėnesių, tiria abu, ima kraują,
mes darėm seniau, nieko nemokėjom,
sėkmės jums
o tai ka ten tiria,kokius tikslaii tyrymus reikia darytis.?
QUOTE(Prince @ 2008 07 10, 19:40)
o tai ka ten tiria,kokius tikslaii tyrymus reikia darytis.?
Jei tiria mamytę kuri yra jau
kantrioji sveikinimai dideliausi!
[quote=dizzy___,2008 07 09, 14:56]
Labutis dizzy,
Sveikinu!!!!!!
gal tu glietum parašyti man ( gal į AZ)
pas kokia daktare tu darei IVF
Ačiū!!!!
Labutis dizzy,
gal tu glietum parašyti man ( gal į AZ)
pas kokia daktare tu darei IVF
Ačiū!!!!
dainiuke, gero tau starto ir ka jau priauginai?
beje, ar tu viska darai Lt, ar vis delto pasirinkai BY?
beje, ar tu viska darai Lt, ar vis delto pasirinkai BY?
QUOTE(Dijav @ 2008 07 10, 20:06)
Jei tiria mamytę kuri yra jau
,tai daro kraujo tyrimą ir ekoskopą ir žiūri ar vaikelis netūri genetinių problemų (apsigimimų).Jei tiria porą dėl negalėjimo susilaukti vaikų arba dėl nesėkmingai pasibaigusių nėštumų ,tada ir iš vyro ir iš moters ima kraują.Žiūri kaip yra su abiejų kariotipais, ir dar vyrui daro mikrodelecijos tyrimą ,jis vadinasi "Y" tyrimas,žiūri ar nėra iškritų chromosomose (tas gali būti tik pas vyrą ir tai gali lemti spermos kokybę ir dėl to gali būti blogai besidalinantys embrionai ,nustoti dalintis ir pan.).Atsakymas būna po 2-2,5 mėn.
labai ciu uz atsakymus,dabar daug aiskiau
QUOTE(Mildaja @ 2008 07 11, 14:56)
Mocarta, kaip tau pas gydytoją sekėsi? Kokios naujienos?
atrodo, kad viskas gerai-snaigutes talpins natūraliam cikle, tai dar pora echo,po to pregnil, ir žiūrėsim, kiek atšilo. Kadangi turiu penkis ledinukus, gyd.nusprendė atitirpint visus,nes neaišku kiek jų atsigaus. Tikiuosi gal kokį trečiadienį ar ketvirtadienį bus ką susidėti
kažkaip labai neramu man šikart
QUOTE(Mocarta @ 2008 07 12, 09:26)
Tikiuosi gal kokį trečiadienį ar ketvirtadienį bus ką susidėti 
Puikiai tave suprantu ir labai tikiu, kad tau pavyks
QUOTE(dizzy___ @ 2008 07 12, 15:21)
Puikiai tave suprantu ir labai tikiu, kad tau pavyks
Pati daug labiau jaudinausi nei atliekant normalų IVF...gal tiesiog dėl to, jog čia mažiau mūsų pačių indėlio...tiesiog lauki, lauki...Laikykis 
Dizzy-labai dziaugiuosi
Kantrioji, nuosirdziausi sveikinimai