O vyrai kaip kokie ponai, tu ryk ką nori, gadink sveikatą, tavo reikalas, bet aš gumos nesimausiu, labai egoistiška.
O vyrai kaip kokie ponai, tu ryk ką nori, gadink sveikatą, tavo reikalas, bet aš gumos nesimausiu, labai egoistiška.
QUOTE(Rosemary @ 2008 08 19, 02:34)
Bet man tas baisia egoistiska
Gerai, jeigu moteris gali naudoti KT at kitoki hormonini apsisaugojimo buda. O jeigu ne? Jeigu jai netinka? Tada kas? Jo pojuciai svarbesni negu moters sveikata? Nezinau.
Manasis irgi sako, kad maziau jaucia, bet kai meciau KT nebuvo jokiu kalbu - arba gumos, arba nieko. Ir visai nieko, sutiko be jokiu mur-mur.
Manasis irgi sako, kad maziau jaucia, bet kai meciau KT nebuvo jokiu kalbu - arba gumos, arba nieko. Ir visai nieko, sutiko be jokiu mur-mur.
o! maniskis irgi
QUOTE(Gabona @ 2008 08 13, 04:04)
Mes irgi jau daugiau nei 8 metus si buda naudojam ir nieko, bent jau as tuo patenkinta,
Gal kuris is musu nevaisingas?
Nors draugystes pradzioj ir sio budo net nenaudojom
Veliau bandem ir prezervatyvus, bet nuo ju man pienlige atsiranda, o ir vyrui ne koks malonumas su gumyte.
Del to NLA tai jau tapo taip iprasta, kad tikrai jokios baimes nebera kad nespes istraukti, vyras gi jaucia savo organizma ir per tiek metu dar neapsigavo
Veliau bandem ir prezervatyvus, bet nuo ju man pienlige atsiranda, o ir vyrui ne koks malonumas su gumyte.
Del to NLA tai jau tapo taip iprasta, kad tikrai jokios baimes nebera kad nespes istraukti, vyras gi jaucia savo organizma ir per tiek metu dar neapsigavo
Mes irgi siuo budu naudojames ir nieko
QUOTE(Riedgute @ 2008 08 20, 14:34)
vakar bandžiau pakalbėti apie tai, bet vis tiek nebuvo priimtas sprendimas mano naudai
nu ir užsispyrimas žmogaus
neveltui ožiaragis
nu ir užsispyrimas žmogaus
neveltui ožiaragis
maniskis irgi, nu as jam isaisinau viska, kas man blogai darosi nuo KT, pats pajuto, kaip nugesau, kai pradejau jas vartot
ir pasakaiu - as galiu gimdyt jei prisidirbsim, o va ar tu nori prisidirbt, tai spresk pats - nu sake preziku nusipirks
QUOTE(ooo @ 2008 08 20, 14:51)
maniskis irgi, nu as jam isaisinau viska, kas man blogai darosi nuo KT, pats pajuto, kaip nugesau, kai pradejau jas vartot
ir pasakaiu - as galiu gimdyt jei prisidirbsim, o va ar tu nori prisidirbt, tai spresk pats - nu sake preziku nusipirks
nu bus šiandien vakare antras "roundas"
reik prisirinkt gudrių teiginių
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 08 20, 22:38)
aš prastai jaučiuos jas gerdama, pastoviai jaučiamas šleikštulys ir daug kitų nemalonių dalykų
QUOTE(Riedgute @ 2008 08 22, 10:23)
aš prastai jaučiuos jas gerdama, pastoviai jaučiamas šleikštulys ir daug kitų nemalonių dalykų 
Duok koki "baisu" straipsi paskaityt kaip negerai KT veikia organizma, pasakyk, kad tu blogai jauties ir tikrai nemanau, kad atsisakys tavo pasiulymui
pvz: http://www.lt24.lt/l...viewitem/10922/
As savo vaikinui daviau paskaityt informacini yasmin lapeli ir uzteko
veliau daznai klausinedavo, ar gerai jauciuosi, ar neturiu kokiu pasaliniu poveikiu, apie kuriuos prisiskaite lapelyje.
QUOTE(Rosemary @ 2008 08 22, 17:10)
As savo vaikinui daviau paskaityt informacini yasmin lapeli ir uzteko
veliau daznai klausinedavo, ar gerai jauciuosi, ar neturiu kokiu pasaliniu poveikiu, apie kuriuos prisiskaite lapelyje.
Irgi nebloga mintis