Įkraunama...
Įkraunama...

Nutrauktas aktas 2

Sveikos merginos. Kaip patartumet saugotis nustojus gerti KT?
Atsakyti
Prezervatyvais wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Riedgute @ 2008 08 22, 11:23)
aš prastai jaučiuos jas gerdama, pastoviai jaučiamas šleikštulys ir daug kitų nemalonių dalykų  unsure.gif

pasakai NE ir vsio.kas cia per dalykai?! tikrai neleisciau savo organizmui kankintis,vien del to,kad mano vyriskis nenori preziku ar dar kokio apsisaugojimo budo. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 08 25, 23:10)
pasakai NE ir vsio.kas cia per dalykai?! tikrai neleisciau savo organizmui kankintis,vien del to,kad mano vyriskis nenori preziku ar dar kokio apsisaugojimo budo. unsure.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 08 25, 23:10)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu atrodo taip juokinga..bet jau tos moterys pavaro g.gif
Atsakyti
ax...drauge mano niescia..nes naudojo buda NLa biggrin.gif
Atsakyti
Naudojam NLA būdą jau pustrečių metų ir tfu tfu tfu kol kas nieko... MB nusimano neblogai šituose reikaluose, viską kontroliuoja blush2.gif

Bet tas nerimas kiekvieną kartą laukiant mėnesinių unsure.gif Todėl nusprendžiau naudoti KT nuo kito mėnesio, žiūrėsim, kaip čia su tuo noru bus. Bo nestuke.gif kol kas neplanuojam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rednex @ 2008 10 03, 10:35)
Naudojam NLA būdą jau pustrečių metų ir tfu tfu tfu kol kas nieko... MB nusimano neblogai šituose reikaluose, viską kontroliuoja blush2.gif

Bet tas nerimas kiekvieną kartą laukiant mėnesinių unsure.gif  Todėl nusprendžiau naudoti KT nuo kito mėnesio, žiūrėsim, kaip čia su tuo noru bus. Bo  nestuke.gif  kol kas neplanuojam  ax.gif

Oho, net pustreciu metu thumbup.gif , Saunuoliai!
Atsakyti
O nera diskomforto abiems NLA metu? g.gif
Nemanau, kad vyrui patiktu "nuleidineti" kazkur, manau, kad abu lieka iki galo nepasitenkine - juk nebuna pacios kulminacijos, to artumo jausmo pabaigoje g.gif
Tik paskubomis "isejimas" nes tuoj tuoj bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 10 06, 14:10)
O nera diskomforto abiems NLA metu? g.gif
Nemanau, kad vyrui patiktu "nuleidineti" kazkur, manau, kad abu lieka iki galo nepasitenkine - juk nebuna pacios kulminacijos, to artumo jausmo pabaigoje g.gif
Tik paskubomis "isejimas" nes tuoj tuoj bus g.gif

as jau sita kazkada panasaus klausia smile.gif isrimtuju koks malonumas vyrui galu gale,jei jis tai turi kontroliuoti? o koks pasitenkinimas moteriai...po kiekvieno pasimylejimo galvot ,ar nebus niescia...brr.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 10 11, 17:51)
as jau sita kazkada panasaus klausia smile.gif isrimtuju koks malonumas vyrui galu gale,jei jis tai turi kontroliuoti? o koks pasitenkinimas moteriai...po kiekvieno pasimylejimo galvot ,ar nebus niescia...brr.. doh.gif

Vat butent g.gif As nenoreciau tokios sueities vien del to, kad MB tikrai nepasitenkintu ir net nebutu malonu abiems schmoll.gif

O paskui moterys dejuoja, kodel vyrai "suka i kaire"... Kodel, kodel - gauti to, ko seimos guolyje nera unsure.gif
Atsakyti