na aš už prezervatyvus, bet pati iki planuoto nėštumo geriau KT, viskas man buvo čiki, bet dabar kai maitinu mažių saugomės su gumytėm. vyras aišku bamba kiekvieną kartą, bet kai pasirinkimas tik tarp dviejų: seksas yra arba jo nėra, greitai apsisprendžia
aišku kartais ir tos gumos nelabai patikimos, bet ką gi dabar. tiesa, gydytoja parekomendavo gerti KT Azalia, bet apie jas niekaip info nerandu. baisu kažkaip nerti galvą į tipo naujos kartos KT.
Na mes su draugu tai NLA pasinaudojam tik tada kai gumytes nera,o tai buna labai labai retai. Nesuprantu kaip galima jausti isvis malonuma,jei turi jaudintis ar nepastojai.Tuo labiau kai yra visokiu kontraceptiniu priemoniu.Zinoma nors ir su gumytem visko buna taciau ne taip daznai...
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 10 11, 16:51)
as jau sita kazkada panasaus klausia
isrimtuju koks malonumas vyrui galu gale,jei jis tai turi kontroliuoti? o koks pasitenkinimas moteriai...po kiekvieno pasimylejimo galvot ,ar nebus niescia...brr.. 
na koks pasitenkinimas vyrui... taigi ne visada to NLA reikia, galima šį metodą kombinuot su NŠP (pvz aš stebiu gleives ir praėjus kokioms 4 dienom po ovuliacijos, nebesisaugom niekaip). o koks pasitenkinimas moteriai... aš tai pasitenkinu, man jokio skirtumo kur jis baigia, dar net fainiau, kai nieks po to nevarva ten
QUOTE(Hottea @ 2008 10 13, 14:35)
O as uz spontaniska meile - be jokiu kryziuku kalendoriuje ir lekimu i vonia "nuleisti"
Uzsimanei - sast sargis ir opa iki galo
Uzsimanei - sast sargis ir opa iki galo
Pritariu tau
QUOTE(Hottea @ 2008 10 13, 17:13)
nieko baisaus
Na ir mes i jusu gretas 
KT kazkada geriau man netinka
KZ daba vartoju- man netinka-pastoviai visokios nesamones
taigi daba reikes propaguoti NLA
Kai nieko newartojau, buvo baime
bet daba jau baime del sweikatos, nes tie kontraceptikai prie gero neprivede
o kas del vyru... kaip kaikurios ju gaili... o jie apie jus ar taip galvoja, rupinasi?kiek brudo i sawe sukisam, tam kad jiems butu gerai ir kad ne
Reikia ir apie save pagalvoti... Man vyras senai sake MESK TU TAS NESAMONES...
O kadangi abu sutariam, mylim viens kita, pasitikim- tai manau mums nebus jokiu problemu, na tikrai blogiau nebus negu su KZ
KT kazkada geriau man netinka
KZ daba vartoju- man netinka-pastoviai visokios nesamones
taigi daba reikes propaguoti NLA
Kai nieko newartojau, buvo baime
o kas del vyru... kaip kaikurios ju gaili... o jie apie jus ar taip galvoja, rupinasi?kiek brudo i sawe sukisam, tam kad jiems butu gerai ir kad ne
O kadangi abu sutariam, mylim viens kita, pasitikim- tai manau mums nebus jokiu problemu, na tikrai blogiau nebus negu su KZ
QUOTE(ernestuko mama @ 2008 10 12, 00:51)
na aš už prezervatyvus, bet pati iki planuoto nėštumo geriau KT, viskas man buvo čiki, bet dabar kai maitinu mažių saugomės su gumytėm. vyras aišku bamba kiekvieną kartą, bet kai pasirinkimas tik tarp dviejų: seksas yra arba jo nėra, greitai apsisprendžia
aišku kartais ir tos gumos nelabai patikimos, bet ką gi dabar. tiesa, gydytoja parekomendavo gerti KT Azalia, bet apie jas niekaip info nerandu. baisu kažkaip nerti galvą į tipo naujos kartos KT.
as irgi maitinu leliuka ir man gine idejo spirale, ramu dabar, kadangi tai antras leliukas ir daugiau neplanuojam
O kas del NLA, tai kazkokia nesamone-niekada nepropogavom, juk toks didelis pasirinkimas kontraceptiku
Sveikutes, mergaites
Kalbat apie NLA, tai ikisiu trigrasi ir as savo
tai gi, su vienu partneriu NLA naudojom 4 metus
su dabartiniu 3 metus
, taigi 7 metai NLA kaip KT ir jokiu pasekmiu nebuvo
bet... kaip sakoma, kiekviena taisykle turi isimciu... pries beveik metus toks budas pasirodo... nesuveike
ir dabar supuoju savo mergyte
o kadangi jau esu po gimdymo ir artimiausius metus leliuku tikrai neplanuoju rinksiuosi spirale arba implanta
Nors nesu pries NLA
Kalbat apie NLA, tai ikisiu trigrasi ir as savo
QUOTE(Buzyte @ 2008 10 13, 23:39)
apie mane pagalvoja...todel nepropoguojam NLA .nes as nenoriu dar vaiku,KT negalima,tenka su prezikais.ir ne del to kad jis savoim nepasitiki,o todel kad nesiruosiu cia skaiciuot dienas kada man ten nevaisingos kada vaisingos..uzsidedi prezika ir i trasa
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 10 16, 21:54)
apie mane pagalvoja...todel nepropoguojam NLA .nes as nenoriu dar vaiku,KT negalima,tenka su prezikais.ir ne del to kad jis savoim nepasitiki,o todel kad nesiruosiu cia skaiciuot dienas kada man ten nevaisingos kada vaisingos..uzsidedi prezika ir i trasa
tai vat.tai ir man jokio malonumo galvot neduok dieve lasiukas...juk su sekretu irgi iseina monstriukai vyru
ir jam jokios baimes ir man ..ir daug daugiau malonumo 
na bet kaikurie ir gumyciu negali, alergijos... man tai ju kvapas-apsivemti galima... visokias bandem, tas pats... bet reikes kazkaip komponuoti, nes irgi nenorim