Įkraunama...
Įkraunama...

Nutrauktas aktas 2

na aš už prezervatyvus, bet pati iki planuoto nėštumo geriau KT, viskas man buvo čiki, bet dabar kai maitinu mažių saugomės su gumytėm. vyras aišku bamba kiekvieną kartą, bet kai pasirinkimas tik tarp dviejų: seksas yra arba jo nėra, greitai apsisprendžia blush2.gif aišku kartais ir tos gumos nelabai patikimos, bet ką gi dabar. tiesa, gydytoja parekomendavo gerti KT Azalia, bet apie jas niekaip info nerandu. baisu kažkaip nerti galvą į tipo naujos kartos KT.
Atsakyti
Na mes su draugu tai NLA pasinaudojam tik tada kai gumytes nera,o tai buna labai labai retai. Nesuprantu kaip galima jausti isvis malonuma,jei turi jaudintis ar nepastojai.Tuo labiau kai yra visokiu kontraceptiniu priemoniu.Zinoma nors ir su gumytem visko buna taciau ne taip daznai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 10 11, 16:51)
as jau sita kazkada panasaus klausia smile.gif isrimtuju koks malonumas vyrui galu gale,jei jis tai turi kontroliuoti? o koks pasitenkinimas moteriai...po kiekvieno pasimylejimo galvot ,ar nebus niescia...brr.. doh.gif

na koks pasitenkinimas vyrui... taigi ne visada to NLA reikia, galima šį metodą kombinuot su NŠP (pvz aš stebiu gleives ir praėjus kokioms 4 dienom po ovuliacijos, nebesisaugom niekaip). o koks pasitenkinimas moteriai... aš tai pasitenkinu, man jokio skirtumo kur jis baigia, dar net fainiau, kai nieks po to nevarva ten biggrin.gif . o kad nėščia, tai negalvoju ir nei kiek nebijau. pasitikiu savo vyru, per 8 m tokio saugojimosi nėra buvę jokių netyčiukų ir nei karto vyras nepavedė. taip kad ta nėštumo baimė čia daugiau pasitikėjimo partneriu klausimas.
Atsakyti
O as uz spontaniska meile - be jokiu kryziuku kalendoriuje ir lekimu i vonia "nuleisti" tongue.gif

Uzsimanei - sast sargis ir opa iki galo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 10 13, 14:35)
O as uz spontaniska meile - be jokiu kryziuku kalendoriuje ir lekimu i vonia "nuleisti" tongue.gif

Uzsimanei - sast sargis ir opa iki galo biggrin.gif

Pritariu tau thumbup.gif
Atsakyti
Tik as labai jau buitiskai parasiau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 10 13, 17:13)
Tik as labai jau buitiskai parasiau blush2.gif  biggrin.gif

nieko baisaus smile.gif
Atsakyti
Na ir mes i jusu gretas group.gif
KT kazkada geriau man netinka doh.gif
KZ daba vartoju- man netinka-pastoviai visokios nesamones doh.gif
taigi daba reikes propaguoti NLA thumbup.gif
Kai nieko newartojau, buvo baime nestuke.gif bet daba jau baime del sweikatos, nes tie kontraceptikai prie gero neprivede doh.gif
o kas del vyru... kaip kaikurios ju gaili... o jie apie jus ar taip galvoja, rupinasi?kiek brudo i sawe sukisam, tam kad jiems butu gerai ir kad ne nestuke.gif
Reikia ir apie save pagalvoti... Man vyras senai sake MESK TU TAS NESAMONES... ax.gif
O kadangi abu sutariam, mylim viens kita, pasitikim- tai manau mums nebus jokiu problemu, na tikrai blogiau nebus negu su KZ gun_rifle.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buzyte: 13 spalio 2008 - 21:43
QUOTE(ernestuko mama @ 2008 10 12, 00:51)
na aš už prezervatyvus, bet pati iki planuoto nėštumo geriau KT, viskas man buvo čiki, bet dabar kai maitinu mažių saugomės su gumytėm. vyras aišku bamba kiekvieną kartą, bet kai pasirinkimas tik tarp dviejų: seksas yra arba jo nėra, greitai apsisprendžia  blush2.gif  aišku kartais ir tos gumos nelabai patikimos, bet ką gi dabar. tiesa, gydytoja parekomendavo gerti KT Azalia, bet apie jas niekaip info nerandu. baisu kažkaip nerti galvą į tipo naujos kartos KT.

as irgi maitinu leliuka ir man gine idejo spirale, ramu dabar, kadangi tai antras leliukas ir daugiau neplanuojam 4u.gif
O kas del NLA, tai kazkokia nesamone-niekada nepropogavom, juk toks didelis pasirinkimas kontraceptiku biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, mergaites 4u.gif

Kalbat apie NLA, tai ikisiu trigrasi ir as savo blush2.gif tai gi, su vienu partneriu NLA naudojom 4 metus ax.gif su dabartiniu 3 metus ax.gif , taigi 7 metai NLA kaip KT ir jokiu pasekmiu nebuvo blush2.gif bet... kaip sakoma, kiekviena taisykle turi isimciu... pries beveik metus toks budas pasirodo... nesuveike lotuliukas.gif ir dabar supuoju savo mergyte biggrin.gif o kadangi jau esu po gimdymo ir artimiausius metus leliuku tikrai neplanuoju rinksiuosi spirale arba implanta 4u.gif Nors nesu pries NLA blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzyte @ 2008 10 13, 23:39)

o kas del vyru... kaip kaikurios ju gaili... o jie apie jus ar taip galvoja, rupinasi?kiek brudo i sawe sukisam, tam kad jiems butu gerai ir kad ne  nestuke.gif
Reikia ir apie save pagalvoti... Man vyras senai sake MESK TU TAS NESAMONES...  ax.gif

apie mane pagalvoja...todel nepropoguojam NLA .nes as nenoriu dar vaiku,KT negalima,tenka su prezikais.ir ne del to kad jis savoim nepasitiki,o todel kad nesiruosiu cia skaiciuot dienas kada man ten nevaisingos kada vaisingos..uzsidedi prezika ir i trasa biggrin.gif smile.gif tai vat.tai ir man jokio malonumo galvot neduok dieve lasiukas...juk su sekretu irgi iseina monstriukai vyru smile.gif ir jam jokios baimes ir man ..ir daug daugiau malonumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 10 16, 21:54)
apie mane pagalvoja...todel nepropoguojam NLA .nes as nenoriu dar vaiku,KT negalima,tenka su prezikais.ir ne del to kad jis savoim nepasitiki,o todel kad nesiruosiu cia skaiciuot dienas kada man ten nevaisingos kada vaisingos..uzsidedi prezika ir i trasa biggrin.gif smile.gif tai vat.tai ir man jokio malonumo galvot neduok dieve lasiukas...juk su sekretu irgi iseina monstriukai vyru smile.gif ir jam jokios baimes ir man ..ir daug daugiau malonumo smile.gif

na bet kaikurie ir gumyciu negali, alergijos... man tai ju kvapas-apsivemti galima... visokias bandem, tas pats... bet reikes kazkaip komponuoti, nes irgi nenorim nestuke.gif
Atsakyti