Įkraunama...
Įkraunama...

Vertėjų susitikimo vieta

QUOTE(Rudeneja @ 2008 07 24, 16:16)
Bet ir paskolas sunkiau "iskist".
Vienintelis budas suzinot kazka realaus - eit i bankus ir deretis  mirksiukas.gif

Nė vienas bankas nėra suinteresuotas "iškišt" paskolas potencialiems "nemokiems" (juk jie nežino, ar tu nuolat gausi pajamų) klientams. Viename banke jau buvau. Tai sąlygos griežtesnės nei prieš dvejus metus tame pačiame banke.
Beje, dirbu nuolatiniame darbe puse etato (man tai - geriausias sprendimas), bet įtariu, kad įmonė gali žlugti... Nors dirbdama kaip laisvai samdoma vertėja ir uždirbčiau panašiai ar net daugiau, bet mano atveju geriau turėti nuolatines pajamas (kad ir mažesnes), nes į jas bankas palankiau žiūri.
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
gal turite minčių kaip geriau versti spread over? 4u.gif o konkrečiau tai: gums that spread over the teeth, gal tai dantenų pertekliaus pasireiškimas?
padėkit, jei kas galite? smile.gif
Atsakyti
gal tiesiog dantis dengiančios dantenos?
Atsakyti
QUOTE(dianute @ 2008 07 24, 17:52)
Nė vienas bankas nėra suinteresuotas "iškišt" paskolas potencialiems "nemokiems" (juk jie nežino, ar tu nuolat gausi pajamų) klientams.

Yra skirtumas tarp nemokaus ir kitaip forminancio pajamas.

Kur bedirbtum, nezinai, kas bus rytoj. Del to as turiu busto paskolos draudima. Ir dar siaip draudima. Bankui nuo to irgi geriau "ant dusios".
Atsakyti
QUOTE(Riva @ 2008 07 24, 22:05)
gal tiesiog dantis dengiančios dantenos?

kad gal ne, čia kalba eina apie šalutinį poveikį, sukeltą vaistų, ir kaip jis pasireiškia, tai negali būti tiesiog dengimas manau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2008 07 25, 07:36)
kad gal ne, čia kalba eina apie šalutinį poveikį, sukeltą vaistų, ir kaip jis pasireiškia, tai negali būti tiesiog dengimas manau g.gif

Tai gal čia toks atvejis, kai dantenos patinsta ir uždengia dantis?
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2008 07 25, 10:53)
Tai gal čia toks atvejis, kai dantenos patinsta ir uždengia dantis?

labai gali būti, bet vat kaip tai mediciniškiau įvardint? doh.gif na taip ir palikau kaip rašiau auksčiau, nes radau tokį terminą prie dantenų ligų ax.gif žiūrėsim kaip čia bus, ką tik išsiunčiau vertimą, suvisais kitais terminais susidorojau, tik vat šitas gali koją pakišti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2008 07 25, 10:57)
labai gali būti, bet vat kaip tai mediciniškiau įvardint? doh.gif na taip ir palikau kaip rašiau auksčiau, nes radau tokį terminą prie dantenų ligų ax.gif žiūrėsim kaip čia bus, ką tik išsiunčiau vertimą, suvisais kitais terminais susidorojau, tik vat šitas gali koją pakišti doh.gif

ir aš manau, kad čia apie patinimą...
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2008 07 25, 09:57)

Man taip buvo doh.gif dantenos prie vieno danties taip ištino, kad pasikėlė iki pat jo viršaus... Jauntavinis periodontitas blush2.gif (tokia buvo mano diagnozė). Bet ar čia tikrai tas? g.gif
Atsakyti
aha, tiksliai, dantenų patinimas matyt bus
Atsakyti
QUOTE(Rudeneja @ 2008 07 24, 22:46)
Yra skirtumas tarp nemokaus ir kitaip forminancio pajamas.

Kur bedirbtum, nezinai, kas bus rytoj. Del to as turiu busto paskolos draudima. Ir dar siaip draudima. Bankui nuo to irgi geriau "ant dusios".

O kokiame banke ir kada ėmei paskolą? Viena ar su kažkuo? Pateikei tik autorines sutartis ir davė pinigus? Oho bigsmile.gif Nes kai dariausi kreditinę kortelę, nurodžiau savo atlyginimą (kokį nuolat gaunu), autorinių pajamų net nepriskaičiavau, nes kredito limitui turėjo užtekti ir mano nuolatinių pajamų. Bet bankas ėmė laikotarpį už metus, o aš tuo metu tokį savo padidintą (nes nuo Naujųjų pradėjo daugiau mokėt) atlyginimą gavau pusę metų. Net paskambino ir pasakė, kad atsineščiau visas autorines sutartis, nes neužtenka pinigų! doh.gif O tuo metu tame banke turėjau du kartus didesnį indėlį už kredito limitą! Tuomet pasiteiravau, kokios būtų mano galimybės gauti kreditinę kortelę, jei atsineščiau vien tik autorines (su didelėm sumom). "Jokių". Tai jeigu vien dėl nedidelio kredito limito bankas taip jaudinasi, tai dėl būsto paskolos net kalbėt neverta.
Neseniai vėl to paties klausiau, vėl tas pats atsakymas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dianute @ 2008 07 25, 14:40)
Tai jeigu vien dėl nedidelio kredito limito bankas taip jaudinasi, tai dėl būsto paskolos net kalbėt neverta.
Neseniai vėl to paties klausiau, vėl tas pats atsakymas  doh.gif

Čia gal priklauso, koks bankas ir koks vadybininkas g.gif Prieš 2 metus draugė gavo būsto paskolą vien su autorinėm... Dabar gal tvarka pasikeitė g.gif
Atsakyti