Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių augimą stabdančios priemonės

QUOTE(Inga73 @ 2006 02 10, 09:57)
As esu isbandziu avon plauku augima stabanti krema.
Galiu pasakyti tik tie, - kvapas labai geras, oda minkstna puikiai jei tik nekreipsit demesio i kazkokia bjauria plevele, kuri susidaro pasitepus, bet del plaukeliu augimo stabdymo, deja, nepastebejau, nors jau isnaudojau beveik visa buteliuka.
Taigi - vertinu si krema nepalankiai.

teko turet avon losjona po depiliacijos, man irgi schmoll.gif schmoll.gif
vienintele priemone kuri ir stabdo plaukelius ir juos silpnina - Faberlic losjonas po depiliacijos, tikrai nesigailesit isbande,jis kaip zele, neriebus visiskai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2006 02 11, 15:09)
teko turet avon losjona po depiliacijos, man irgi  schmoll.gif  schmoll.gif
vienintele priemone kuri ir stabdo plaukelius ir juos silpnina - Faberlic losjonas po depiliacijos, tikrai nesigailesit isbande,jis kaip zele, neriebus visiskai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O kur sito losjono pirkt yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giegrute @ 2006 02 12, 14:26)
O kur sito losjono pirkt yra?  g.gif

Pas Faberlic platintojus mirksiukas.gif
Atsakyti
kiek zinau, plaukeliu augima stabdo avokadu aliejus. ir kosmetologe po depiliacijos vasku tepa pirma kazkokia priemone su arbatmedziu - kad dezinfekuotu ir nuramintu, o paskui ampule su avokadu aliejum, kad leciau atauginetu.
Atsakyti
QUOTE(aglaja @ 2006 02 12, 16:17)
kiek zinau, plaukeliu augima stabdo avokadu aliejus. ir kosmetologe po depiliacijos vasku tepa pirma kazkokia priemone su arbatmedziu - kad dezinfekuotu ir nuramintu, o paskui ampule su avokadu aliejum, kad leciau atauginetu.

mirksiukas.gif labai įdomu būtų tiksliau sužinoti šių priemonių pavadinimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2006 02 14, 09:57)
mirksiukas.gif labai įdomu būtų tiksliau sužinoti šių priemonių pavadinimus  4u.gif

nepamenu pavadinimu. patarciau tiesiog nusipirkti situ aliejuku. gal klystu, bet man atrodo, aliejukai veiksmingesni nei ju sudetyje turincios priemones.
Atsakyti
QUOTE(aglaja @ 2006 02 15, 12:18)
nepamenu pavadinimu. patarciau tiesiog nusipirkti situ aliejuku. gal klystu, bet man atrodo, aliejukai veiksmingesni nei ju sudetyje turincios priemones.

g.gif o aliejus neužkimš porų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2006 02 15, 14:59)
g.gif o aliejus neužkimš porų? g.gif

Bet jau man neuzkemsa. Nemanau, ka turetu ir kitiems mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš pareklamuosiu Jonsons pienelį smile.gif Kai tik pradėjo reklamuoti susigundžiau ir nusipirkau. Nors ir nelabai tikėdamasi kažkokio apčiuopiamo rezultato kokį kartą į savaitę (dažniausiai po vonios) pasitepdavau kojas. Šiaip dažniausiai plaukelius šalinu epiliatoriais, bet kaip tik panašiu metu kai pirkau Jonsons losjoną, perėjau prie depiliacijos putomis arba skutimo, nes pastebėjau, kad nuo nuolatinės epiliacijos masiškai pradėjo įauginėti plaukeliai. Taigi prie epiliacijos gįžau po gero pusmečio. Kas naudojasi šiuo plaukelių šalinimo būdu, žino, kad kuo ilgesnę pertauką padarai, tuo skausmingesnė ši procedūra. Isivaizduokite kaip nustebau kai brūkštelėjusi depiliatoriumi per koją nepajutau beveik jokio skausmo, net pasimečiau .... tik po kurio laiko sumečiau, kad čia matyt losjonas susilpnino plaukelių šaknis užtai jie žymiai lengviau išsirauna. Ir toks efektas naudojant tik kartą per savaitę ..... tai kas būtų tepant kasdien g.gif
Atsakyti
QUOTE(helli @ 2006 02 17, 00:06)
O aš pareklamuosiu Jonsons pienelį  smile.gif Kai tik pradėjo reklamuoti susigundžiau ir nusipirkau. Nors ir nelabai tikėdamasi kažkokio apčiuopiamo rezultato kokį kartą į savaitę (dažniausiai po vonios) pasitepdavau kojas. Šiaip dažniausiai plaukelius šalinu epiliatoriais, bet kaip tik panašiu metu kai pirkau Jonsons losjoną, perėjau prie depiliacijos putomis arba skutimo, nes pastebėjau, kad nuo nuolatinės epiliacijos masiškai pradėjo įauginėti plaukeliai. Taigi prie epiliacijos gįžau po gero pusmečio. Kas naudojasi šiuo plaukelių šalinimo būdu, žino, kad kuo ilgesnę pertauką padarai, tuo skausmingesnė ši procedūra. Isivaizduokite kaip nustebau kai brūkštelėjusi depiliatoriumi per koją nepajutau beveik jokio skausmo, net pasimečiau .... tik po kurio laiko sumečiau, kad čia matyt losjonas susilpnino plaukelių šaknis užtai jie žymiai lengviau išsirauna. Ir toks efektas naudojant tik kartą per savaitę ..... tai kas būtų tepant kasdien  g.gif

schmoll.gif nu aš tai jokio poviekio po šio losjono nepastebėjau, oda tapdavo švelnesnė, bet daugiau nieko schmoll.gif O kad mažiau skaudėdavo depiliuojant irgi nepastebėjau, man rodos skausmas vienodas buvo. Čia nuo plauko struktūros priklauso ir nuo odos tikriausiai ? g.gif kažkaip man jis nelabai
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2006 02 17, 18:17)
schmoll.gif nu aš tai jokio poviekio po šio losjono nepastebėjau, oda tapdavo švelnesnė, bet daugiau nieko schmoll.gif O kad mažiau skaudėdavo depiliuojant irgi nepastebėjau, man rodos skausmas vienodas buvo. Čia nuo plauko struktūros priklauso ir nuo odos tikriausiai ? g.gif kažkaip man jis nelabai

Matyt tikrai nuo daug ko priklauso. g.gif
Tiesa aš dar tepdamasi šiuo losjonu pridėdu po kokius tris lašiukus arbatmedžio aliejaus (į delną įpilu losjono, tada užlašinu aliejaus ir patrindama tarp delnų išmaišau). Pastebimai sumažėjo pūlinukų, kurių nelabūjų amžinai prisiveisdavo tiek po epiliacijos tike po skutimo. Tik kvapas tai išeina nenusakomas: man Jonsons pienelio kvapas ir šiaip ne koks, o arbatmedžio aliejus iš viso smirda, tai žodžiu gaunasi toks derinys, kad nors dujokaukę dėkis tongue.gif .
Atsakyti
Turejau as ta "Johnson's" pieneli, silpninanti plaukelius, bet, tiesa sakant, atsibodo tepliotis ir siaip pastebejau, kad nelabai i oda jis susigerdavo, kad duse nuo koju viska ir nusiplaudavau, nors praeidavo kokios 3-4val.po tepimosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 18 vasario 2006 - 21:28