Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių augimą stabdančios priemonės

QUOTE(helli @ 2006 02 18, 21:54)
Matyt tikrai nuo daug ko priklauso.  g.gif
Tiesa aš dar tepdamasi šiuo losjonu pridėdu po kokius tris lašiukus arbatmedžio aliejaus (į delną įpilu losjono, tada užlašinu aliejaus ir patrindama tarp delnų išmaišau). Pastebimai sumažėjo pūlinukų, kurių nelabūjų amžinai prisiveisdavo tiek po epiliacijos tike po skutimo. Tik kvapas tai išeina nenusakomas: man Jonsons pienelio kvapas ir šiaip ne koks, o arbatmedžio aliejus iš viso smirda, tai žodžiu gaunasi toks derinys, kad nors dujokaukę dėkis  tongue.gif .

nu va mirksiukas.gif o aš jo su niekuo nemaišydavau, tai todėl ir poveikio tokio nebuvo. aš bandysiu aliejuku teptis vienu, bent daugiau naudos bus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Viktuteee @ 2006 02 18, 22:27)
Turejau as ta "Johnson's" pieneli, silpninanti plaukelius, bet, tiesa sakant, atsibodo tepliotis ir siaip pastebejau, kad nelabai i oda jis susigerdavo,  kad duse nuo koju viska ir nusiplaudavau, nors praeidavo kokios 3-4val.po tepimosi.

man ir nepatiko, jog reikėjo laukti kol susigers mad.gif
Atsakyti
as bandziau ta jonsons kremą, bet rezultatų jokių, o be to ir kvapas man jo labai nepatiko, ir labai sunkiai susigeria, vienu žodžiu nepatarčiau pinigų mėtyti ant tokių losjonų.
Atsakyti
QUOTE(Devita @ 2005 05 30, 11:05)
Mazdaug pries puse metu pirkau Saules Uoloje mirksiukas.gif

as pirkau droge Vokieciu gatvej. beja pirkau kai akcija buvo - kainavo 11 litu. o shiaip kainuoja 19 atrodo. gal 18.90. tai va. bet as shios firmos megstu ir shampunus, ir kremus nuo celiulito ir pilinga. man kvapai fantastishki. bet shampunais jau drogas kazkodie neprekiauja, nebent ash akla, jau gal metus laiko nemaciau. nors geruliai buvo labai.
Atsakyti
QUOTE(dovilytė @ 2006 02 24, 22:37)
as bandziau ta jonsons kremą, bet rezultatų jokių, o be to ir kvapas man jo labai nepatiko, ir labai sunkiai susigeria, vienu žodžiu nepatarčiau pinigų mėtyti ant tokių losjonų.

Man irgi neptiko sis losjonas, bet kazkaip pabaigiau visa buteliuka, bet daugiau tokiu priemoniu nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
as tai is AVON turejau dezodoranta po depiliacijos,kad plaukeliai leciau augtu tai gal kaip dezodorantas tai visai neblogas blush2.gif ,bet palukeliu augimo tikrai nesumazina schmoll.gif
Atsakyti
Aš tai naudoju "Faberlic" plaukelių augimą stabdantį losjoną. Man jis geras tuo, kad vėsina, drėkina ir minkština odą po depiliacijos, bet, kad stabdytų plaukelių augimą g.gif , tai, manau, tiesiog įsitikinimas ir nieko daugiau. Rezultatai tokie patys kaip ir pasitepus paprastu losjonu, tik dar man jis patinka tuo, kad, kai pradeda dygti neklaužados plaukeliai, patepus nebeniežti, nedirgina odos kaip anksčiau.
Atsakyti
QUOTE(Valeri @ 2006 03 22, 13:43)
Aš tai naudoju "Faberlic" plaukelių augimą stabdantį losjoną. Man jis geras tuo, kad vėsina, drėkina ir minkština odą po depiliacijos, bet, kad stabdytų plaukelių augimą g.gif , tai, manau, tiesiog įsitikinimas ir nieko daugiau. Rezultatai tokie patys kaip ir pasitepus paprastu losjonu, tik dar man jis patinka tuo, kad, kai pradeda dygti neklaužados plaukeliai, patepus nebeniežti, nedirgina odos kaip anksčiau.

O man po Faberlic tokie vos plaukuciai atauga, labai silpni, ploni, kad paskui vasku vos nusidepiliuoja, mat nepaima vaskas tokiu net doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Valeri @ 2006 03 22, 14:43)

labas,
o kur jo gauti, ir kiek kainuoja?
aciu
Atsakyti
labas,
o kur jo gauti, ir kiek kainuoja?
aciu

"Faberlic" yra platinama kosmetika kaip "Avon" ar "Oriflame". Jos gali įsigyti per konsultantus arba tiesiog užsukti į atstovybę Vilniuje, Vivulskio gatvėje (pastato Nr., deja, neprisimenu) ir tiesiog nusipirkti už labai padorią kainą. Tau tai kainuotų kažkur apie 15-17 litų ne akcijos metu.
Atsakyti
QUOTE(Valeri @ 2006 03 22, 19:59)
"Faberlic" yra platinama kosmetika kaip "Avon" ar "Oriflame". Jos gali įsigyti per konsultantus arba tiesiog užsukti į atstovybę Vilniuje, Vivulskio gatvėje (pastato Nr., deja, neprisimenu) ir tiesiog nusipirkti už labai padorią kainą. Tau tai kainuotų kažkur apie 15-17 litų ne akcijos metu.

aciu, jei nerasiu jauciu pirksiu st.yves - brangiau - geriau manau. nes kai baigesi ir nebeteplioju, tai kojas nors du syk per para skusk, vis jauciasi dygliukai po kiek laiko - o anksciau bent pora dienu - no problem budavo. o gal man vaidenas, jau pati ne nezinau.

vis vien dekuj uz shi foruma ir uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 02 12, 14:46)
Pas Faberlic platintojus  mirksiukas.gif

Labai norėčiau jį nusipirkti, bet kur Kaune galėčiau jo gauti, nes tokių platintojų dar negirdėjau. Nes labai vargstu su kojom ir visais spuogais po depiliacijos. Turbūt bandyčiau bet ką kad tik padėtų.
Atsakyti
Kaip patartumete depiliuoti bikinio dalį,kad neišbertų?Kai ateina vasara tai net silpna darosi ,kad pleže bus nemalonu nusirengti,nes vis galvoji po skutimosi atsiradusius spuogelius.
Atsakyti