Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių augimą stabdančios priemonės

QUOTE(sssaule @ 2006 03 28, 20:21)
Labai norėčiau jį nusipirkti, bet kur Kaune galėčiau jo gauti, nes tokių platintojų dar negirdėjau. Nes labai vargstu su kojom ir visais spuogais po depiliacijos. Turbūt bandyčiau bet ką kad tik padėtų.

Faberlic Kaune kestucio g.
Atsakyti
[quote=Zhvirbliuke,2006 03 26, 21:37]
aciu, jei nerasiu jauciu pirksiu st.yves - brangiau - geriau manau. nes kai baigesi ir nebeteplioju, tai kojas nors du syk per para skusk, vis jauciasi dygliukai po kiek laiko - o anksciau bent pora dienu - no problem budavo. o gal man vaidenas, jau pati ne nezinau.

Reikia ir man isbandyti St. Yves, tai taip kazi ir klausti? ax.gif
Atsakyti
Yra toks Johnson's hair minimising lotion. Ar bandėt? Tai, kad plaukeliai po kurio laiko auga lėčiau, tiesa ar reklaminis triukas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiction @ 2006 07 06, 23:42)
Yra toks Johnson's hair minimising lotion. Ar bandėt? Tai, kad plaukeliai po kurio laiko auga lėčiau, tiesa ar reklaminis triukas?  smile.gif

As turejau ir visa sunaudojau ax.gif Man visai patiko, kvapas toks malonus, paskui visa patalyne kvepedavo wub.gif tik jei per daug uzsitepi, gumuliukus nuo kuno reikia gramdyt blink.gif o seip, kai pvz. nusiskuti ir pastoviai juo tepiesi lyg ir leciau auga, bent jau man tai leciau augdavo...bet dabar jau seniai nenaudojau, tai vel tas pats.. doh.gif
Atsakyti
Nemanau kad leciau auga,jei nuskuti,nebent israuni g.gif
Atsakyti
Siaip taip per metus buteliuka sunaudojau. Daugiau niekad gyvenime to daikto nepirksiu. Kvapas baisus, konsistencija - nemaloniai klampi kazkokia, o naudos - jokios. Nezinau. Nevartojau taip sistemingai, kaip reklama "liepia", gal del to ir tos naudos nebuvo. Bet antra karta nebandysiu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jbs: 07 liepos 2006 - 11:36
Fuuuu, biaka schmoll.gif Nepatiko ir man. Vien jau kvapas kelia šleikštulį
Atsakyti
Netikiu as tokiais dalykais, tai absoliuciai nesusigundziau sia naujove.
Atsakyti
o man patiko labai tas kvapas.. blush2.gif
Atsakyti
Nepatingėk paieškot ir paskaitinėt,nes apie ta Johnsons labai daug yra prirašyta doh.gif,o daugelio atsiliepimai nekokie schmoll.gif . Man ir pačiai labai nepatiko 4u.gif
Atsakyti
Naudos iš jo jokios sad.gif
Atsakyti
kvapas ir man jo kraupus budavo wacko.gif kaip ir pati konsistencija fear.gif bet siaip poveikis tai man buvo g.gif nors is pradziu buvau labai skeptiskai nusiteikusi ir nemaciau jokio poveikio (o gal tiesiog nenorejau matyti g.gif nes juk apie ji tikrai labai daug neigiamu atsiliepimu buvo) taciau link butelkos pabaigos kaip ir dvigubai ilgiau galedavau nesiskusti bigsmile.gif

bet siaip apie tokio tipo priemones tikrai buvo tema mirksiukas.gif
Atsakyti