Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio priemonės nėštumo metu

Sveikutes.

As, budama nescia, tepliojausi rusisku kremu nuo striju "DEVA". Jis yra pigus (apie 12-13 Lt), bet as neturiu nei vienos strijos. Ar kremas toks geras, ar cia tokia oda. Ji galima nusipirkti vaistinese arba didziuju parduotuviu (maxima, rimi) kosmetikos skyriuose. Galite pabandyti. Gal dar kas nors naudojo si kremuka?? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 03 17, 14:58)
As tepu pilvuka kremukais kurie drekina, aliejuka dar turiu, bet ne specialus nuo striju. Teko girdeti, kad jei jau lepta striju tureti tai net jokie geriausi kremai nepades, pinigu svaistymas.  Taip kad manau uztenka normaliai drekinti odele ir viskas  4u.gif

Pritariu, nes nenaudojau jokio spec. kremuko, o strijų ir nebuvo.. O draugė naudojo labai brangų ir prabangų kremą nuo strijų, bet jų radosi tikrai nemažai... verysad.gif
Kasdien po dušo naudoju drekinamuosius kūno losjoną arba aliejuką... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dije: 27 kovo 2007 - 17:43
na sako, kad tos strijos ne del kremuku juk atsiranda o del odos strukturos... jei pas tave elastinga oda tai ir nebus tu striju, o jei ne, tai tepk nors ir pauksciu pienu ju bus smile.gif
Atsakyti
As nestumo metu naudojau toki krema-zele "mama donna"....dabar net nezinau ar toks dar yra ar ne..mokejau as uz ji apie 50,-LT..cia buvo mazdaug pries 6metus.. blush2.gif ........bet man jis labai padejo.....pilvo srityje nei vienos strijos.... thumbup.gif
Atsakyti
as tai naudoju rutulini krema, ji pirkau is Body Shop. jis yra su kakaviniu sviestu. kainavo apie 55lt. pan ji patare naudoti, konsusltante dirbanti parduotuveje. man dabar yra 31sav. tai dar jokiu itrukimu nemaciau. as ji tepu ryte ir vakare. tikiuosi kad pasiteisins smile.gif
Atsakyti
as kolkas nusipirkau pregnacare nes vaistinei kitokiu nebuvo, bet visvien geriau negu neiko ax.gif
Atsakyti
Man tai mano ginė sakė, kad visokie kremukai nuo strijų tik akių dūmimas,tai aš į tai skeptiškai žiūrėjau ir niekuo nesitepiau. blush2.gif o šiandien išlipdama iš vonios įdėmiau apsižiūrėjau ir o dieve doh.gif doh.gif doh.gif mano visas pilvas, šlaunys ,krūtinė išvagota strijų schmoll.gif verysad.gif doh.gif SIAUBAS.
Atsakyti
Labas mergaites, pasidalinsiu savo paslaptimi biggrin.gif kiek is visu draugiau ir pazystamu girejau tai pati geriausia priemone nestume metu yra Clarins aliejukas, jis 100% augalinis, tik tas zoleliu kvapas erzina, bet va kiek kas naudojo visos sake kad nei vienos strijos neatsirado, na man kol kas 33savaitele eina, tai lyg ir nera dar, kaip bus ziuresim. Aisku jis nera is pigiausiu, bet moters grozis vertas didziausiu pinigu ax.gif
Atsakyti
oda reikia visada drekinti, kad butu elastinga. Jei oda linkusi i sausuma, nenaudojama kremuku, tai striju atsirasti daug ir gali. O jei oda elastinga - ir be kremu ju nebus mirksiukas.gif
Paklauskit pas mamas, seses, ar pas jas atsirado striju per nestuke.gif ? Nes as tai tikiu, kad tai ir genetiskai yra perduodama, taciau viska galutinai lemia dar ir saves pacios prieziura 4u.gif
As kaip sakiau, tepu drekinamuoju kremuku ir aliejuku kartais, abu nera specialus nuo striju. Tai ir ziuresim, bus ju, ar ne.....
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 04 10, 19:00)
Nes as tai tikiu, kad tai ir genetiskai yra perduodama, taciau viska galutinai lemia dar ir saves pacios prieziura  4u.gif

Labai pritariu drinks_cheers.gif Aš buvau pasiruošus "suplyšt", nes ir mama, ir sesė labai daug strijų turi. Bet vis tiek tepliojausi Frei Oilu ir Aventu - ir tik pačioj pabaigoj atsirado pora strijų. Ir tokioj keistoj vietoj - ant klubų labiau iš šono ar net nugaros. Matyt, ta vieta neatrodė man rizikinga ir netepiau. Per šį nėštumą tepsiu ir ten biggrin.gif

Taip kad mergytės, jei jau nusprendėt teptis, tai tepkit visur, ne tik pilvą - ir klubus, ir krūtis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nitner @ 2007 04 12, 08:41)
Taip kad mergytės, jei jau nusprendėt teptis, tai tepkit visur, ne tik pilvą - ir klubus, ir krūtis  ax.gif

tas tai faktas, kad reikia ir nugaryte tepti drinks_cheers.gif

Atsakyti
Naudoju AVENTo kremuka, bet kol kas tik raudonos juostos, gal veliau...
Atsakyti