Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio priemonės nėštumo metu

QUOTE(Daivike @ 2007 02 24, 21:40)
O nuo kelintos nestumo savaites strijos gali pasirodyt? g.gif Esu jau 24 savaite nestuke.gif  ir kilogramuku nemazai priaugau(12kg), ir visi i pilvuka '"suejo" biggrin.gif Bet striju kol kas nesimato smile.gif  smile.gif ,nors nenaudoju jokio kremo

Strijos gali pasirodyti nuo 3 nėštumo mėnesio iki po gimdymo... Taip kad niekad nežinai, kada kas išlįs ir niekad negali būti rami blink.gif
Atsakyti
per pirmaji nestuma nuo 5-jo menesio kasdien tepiausi AVENT kremu nuo striju. Striju neatsirado clap.gif Dabar laukiuosi antro stebuklelio ir naudoju ta pati kremuka (bet jau nuo 2-jo men.blush2.gif ). Labai jau nenoreciau kad tu striju atsirastu. Noreciau paklausti, ar didele tikimybe, kad per pirma nestuma nesutrukinejes pilvas, antrojo nestumo metu issivagos strijomis? gal kuri is savo patirties zinot??
Atsakyti
Šeštadienį mačiau Stašaitytė reklamavo Frei kosmetikos liniją, kad sukurta specialiai nėštukėms, ir internete apie šią liniją radau gerų atsiliepimų, gal kuri naudojo šią kosmetiką, ypač domina aliejukas nuo strijų, ir kur jos galima įsigyti?
Atsakyti
Mums 21-ma savaite. Iki siol naudojau aliejuka ir Pregnacare krema, keleta striju turejau iki nestumo, tai jos paryskejo, nauju kol kas neizvelgiu. Taciau gali isrysketi ir veliau. Gydytoja sake, kad cia "tepliokis, nesitepliojus, jei oda linkusi trukti, tai ir sutruks..." Bet nesinori pasiduoti smile.gif Pregnacare nelabai patinka nes sunkiai, netolygiai tepasi, o ir labai neilgam uztenka. Norisi kazko kito, bet nuejus i vaistine puola Pregnacare siulyti...
Atsakyti
Sveikutes nestuke.gif ,as pradejau naudoti Frei ol aliejuka,nors mums dar tik 3men 4u.gif .mama dirba vaistinej,patare ji naodoti,ziuresim kokie bus rezultatai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uogyteee20 @ 2007 03 02, 20:22)
Sveikutes nestuke.gif ,as pradejau naudoti Frei ol aliejuka,nors mums dar tik 3men 4u.gif .mama dirba vaistinej,patare ji naodoti,ziuresim kokie bus rezultatai ax.gif

as per pirma nestuma ji naudojau(pries 7m) thumbup.gif striju neatsirado,bet ir pilvas palyginus ne labai didelis buvo g.gif reiks ir dabar ji nusipirkti,kazkaip buvau pamirsus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivike @ 2007 02 24, 21:40)
O nuo kelintos nestumo savaites strijos gali pasirodyt? g.gif Esu jau 24 savaite nestuke.gif  ir kilogramuku nemazai priaugau(12kg), ir visi i pilvuka '"suejo" biggrin.gif Bet striju kol kas nesimato smile.gif  smile.gif ,nors nenaudoju jokio kremo

gali ir nepasirodyti visai,cia jau nuo odos priklauso,pas mane pvz.atsirado paskutini nestumo menesi,nes staigiai priaugau daug kilogramu,o buna kad jau nuo pat pradzios atsiranda......as naudojau krema AVENT nuo striju nuo 3 nestumo menesio ir man ne padejo. schmoll.gif
Atsakyti
As irgi naudoju AVENT kremuka, gerai susigeria i oda, ir esu visai patenkinta smile.gif

QUOTE(uogyteee20 @ 2007 03 02, 21:22)

apie sita aliejuka as irgi girdejau geru atsiliepimu...bet kai norejau nusipirkt as neradau... tada euro vaistines informacijoje pasiklausiau ar turi frei oij aliejuko nuo striju, vaistininke kompiuteryje paziurejo ir sako : yra to aliejuko masazui, stangrinantis kuno ir nuo celiulito...o konkreciai nuo striju informacijos ir nerado apie ta aliejuka...tai va ir likau be jo smile.gif o koki jus naudojat? nuo celiulito ar masazui?
Atsakyti
QUOTE(Inga28 @ 2007 03 06, 20:58)
As irgi naudoju AVENT kremuka, gerai susigeria i oda, ir esu visai patenkinta smile.gif
apie sita aliejuka as irgi girdejau geru atsiliepimu...bet kai norejau nusipirkt as neradau... tada euro vaistines informacijoje pasiklausiau ar turi frei oij aliejuko nuo striju, vaistininke kompiuteryje paziurejo  ir sako : yra to aliejuko masazui, stangrinantis kuno ir nuo celiulito...o konkreciai nuo striju informacijos ir nerado apie ta aliejuka...tai va ir likau be jo smile.gif o koki jus naudojat? nuo celiulito ar masazui?

Mindaugo maximoj euro vaistinej yra nuo striju frei aliejukas smile.gif , as tai galiu pasakyt tiek naudojau ir pregnacare ir frei ir chicco ir avent dabar galenic firmos ir atrode viskas labai gerai ir fainiai bet pries pora savaiciu pilva taip isvagojo strijos blink.gif ,kad niekas ir nepadejo,tai va o galvojau ir pagimdysiu be situ nelabuju, bet jos ant pacio galo atsiranda,mano sesei tai per pati gimdyma kojos ir uzpakalis sutrukinejo. unsure.gif Tai jau kremai tik ramybes pradziai suteikia, bet jei tavo kunas linkes gauti tokias dovanas tai jau nieko cia nepadarysi verysad.gif
as tai jau susitaikiau, juk svarbiausia kad vaikelis gimtu sveikas,o tos strijos vis vien pabals 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
As tepu pilvuka kremukais kurie drekina, aliejuka dar turiu, bet ne specialus nuo striju. Teko girdeti, kad jei jau lepta striju tureti tai net jokie geriausi kremai nepades, pinigu svaistymas. Taip kad manau uztenka normaliai drekinti odele ir viskas 4u.gif
Atsakyti
Aš noriu paklaust gal kas naudojo VICHY kremuką nuo striju...ar geras?
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 03 17, 16:58)
As tepu pilvuka kremukais kurie drekina, aliejuka dar turiu, bet ne specialus nuo striju. Teko girdeti, kad jei jau lepta striju tureti tai net jokie geriausi kremai nepades, pinigu svaistymas.  Taip kad manau uztenka normaliai drekinti odele ir viskas  4u.gif

na as ir manau jei bus lemta tai jos ir atsiras... bet vistiek kazkaip naudoju avento spec. nuo striju... kazkaip save guodziu kad bent jau viska busiu padariusi smile.gif
Atsakyti