Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio priemonės nėštumo metu

QUOTE(Žvirbliukė @ 2007 02 10, 09:12)
labas  4u.gif
gal gali nuotraukyte ar nuoroda imest? kaip jis atrodo?
Papildyta:
itariu cia apie Palmer's Cocoa Butter snekejai... ax.gif

Jo palmers cocoa butter thumbup.gif
stai nuoroda http://www.cvs.com/C...l?prodid=313320
Atsakyti
kol kas nera jokiu striju zymiu nors pilvukas jau ohogo koksai :)turbut dar ne laikas strijom, ir labai labai tikiuosi ju ishvengti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tanitausa: 13 vasario 2007 - 04:38
QUOTE(tanitausa @ 2007 02 13, 05:36)
kol kas nera jokiu striju zymiu nors pilvukas jau ohogo koksai :)turbut dar ne laikas strijom, ir labai labai tikiuosi ju ishvengti  4u.gif

Žiūriu, kad tau tik 16 savaitė, tai pilvukas dar nelabai gali būti "ohoho" smile.gif Bet kiek girdėjau, tai jei jau strijos lenda, kartais ima lįsti ir nuo trečio mėnesio.
O mums jau 36 savaitės tuoj sueis ir kol kas nei vienos strijos neturiu thumbup.gif Pilvukas pas mane ne pats didžiausias (mačiau didesnių), bet ne nuo dydžio priklauso bus strijų ar nebus. Visą nėštumą naudoju kremą Percutalfa. Tai nežinau, ar dėl jo ar dėl odos elastingumo kol kas nesutrūkinėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 02 13, 03:20)
Žiūriu, kad tau tik 16 savaitė, tai pilvukas dar nelabai gali būti "ohoho" smile.gif Bet kiek girdėjau, tai jei jau strijos lenda, kartais ima lįsti ir nuo trečio mėnesio.
O mums jau 36 savaitės tuoj sueis ir kol kas nei vienos strijos neturiu  thumbup.gif Pilvukas pas mane ne pats didžiausias (mačiau didesnių), bet ne nuo dydžio priklauso bus strijų ar nebus. Visą nėštumą naudoju kremą Percutalfa. Tai nežinau, ar dėl jo ar dėl odos elastingumo kol kas nesutrūkinėjau smile.gif

na pas mane jau nemazas pilvukas, nes nestumo pradzioj riebaliukai tik ant pilvo rinkosi, o priesh kelias savaites jau ir pilviukas plestis pradejo. Kai drauges pamato pilva negali patiketi kad man tik 16sav. ax.gif
o siaip kiek zinau dazniausiai nuo 20sav pradeda atsiradineti strijos, nes tai buna laikas, kai pilviukai pradeda tikrai matytis ir dideti labai greitai.
Sveikinu su striju neatsiradimu thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Pumpurėlis,2007 02 13, 12:20]
O mums jau 36 savaitės tuoj sueis ir kol kas nei vienos strijos neturiu thumbup.gif Pilvukas pas mane ne pats didžiausias (mačiau didesnių), bet ne nuo dydžio priklauso bus strijų ar nebus. Visą nėštumą naudoju kremą Percutalfa. Tai nežinau, ar dėl jo ar dėl odos elastingumo kol kas nesutrūkinėjau smile.gif
[/quote
Aš su pirmuoju nėštumu labai sutrūkinėjau verysad.gif Bet turiu pasakyti, kad labiausiai trūko ne pilvas, o krūtys ir ne per nėštumą, o maitinant verysad.gif 1995m. nebuvo jokių specialių kremukų, o paprasti ne ką tepadėjo...
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2007 02 14, 11:07)
Aš su pirmuoju nėštumu labai sutrūkinėjau verysad.gif Bet turiu pasakyti, kad labiausiai trūko ne pilvas, o krūtys ir ne per nėštumą, o maitinant verysad.gif 1995m. nebuvo jokių specialių kremukų, o paprasti ne ką tepadėjo...

Taigi taigi, žinau šituos dalykus... Kad nėštumo pabaigoj dar nėra strijų, tai nieko nereiškia ir dar anksti džiaugtis. Deja... unsure.gif
Bet kokiu atveju, jokie kremai nepadės, jei jau oda bus linkusi trūkinėti.
Atsakyti
Niekaip negaunu info ar kuri naudojit Mom & Baby Balm is L'Occitane verysad.gif
Atsakyti
Galiu pasidziaugti, kad tepliojausi Dr. Hauschka aliejuku ir nei vienos strijos thumbup.gif , o pilva turejau laaaabai dideli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 02 16, 12:24)
O čia toks pavadinimas, nesuklydai kokios raidės kartais? Nes nesu nei mačiusi, nei girdėjusi tokio... Kur jo būna pirkti?

QUOTE(*Citra* @ 2007 02 16, 13:02)
Please, parasyk, is kur ji gavai? Nes Lt sios firmos produktu nera.  verysad.gif

Pavadinimo nesuklydau smile.gif Taip, Hauschkos nera LT.... deja, o tikrai gera kosmetika (nepagalvokit, kad darau reklama, tiesiog cia mano nuomone)
Matai as gyvenu ne LT, ir man buvo nesunku jo gauti, nes patys turim e-shop'a, kuriame ir prekiaujame Dr. Hauschka produkcija wink.gif
Atsakyti
Labai norėčiau paklausti, kada reikia pradeti naudoti tuos kremukus nuo strijų g.gif Ir kažin, ar jie man nors kiek padės, nes , kaip jau rašiau, turiu tų "gražumų" nuo pirmojo. Gal turit panašios patirties? Smalsu be galo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2007 02 20, 14:41)
Labai norėčiau paklausti, kada reikia pradeti naudoti tuos kremukus nuo strijų g.gif Ir kažin, ar jie man nors kiek padės, nes , kaip jau rašiau, turiu tų "gražumų" nuo pirmojo. Gal turit panašios patirties? Smalsu be galo blush2.gif

manau, kad tikrai verta pradeti tepliotis, kol pilvas mazas gali maziau, reciau, bet kai paaugs, tai patariu ryte ir vakare naudoti
Atsakyti
O nuo kelintos nestumo savaites strijos gali pasirodyt? g.gif Esu jau 24 savaite nestuke.gif ir kilogramuku nemazai priaugau(12kg), ir visi i pilvuka '"suejo" biggrin.gif Bet striju kol kas nesimato smile.gif smile.gif ,nors nenaudoju jokio kremo
Atsakyti