QUOTE(Macarena @ 2006 09 24, 19:15)
Na as jau kiek laiko tepu Percutalfa, tai esu patenkinta. Kvapas malonus, neikyrus, tepasi lengvai, isigeria greit. O ar jauciasi poveikis odai, dar sunku sakyti
As taip pat naudoju "Percutalfa" - dar labai nedaug as juo tepliojuosi, bet kvapas visai malonus, svelniai susigeria ir siaip oda kazkokiu apsauginiu sluoksniuku gal padengia, nes kai ryta prausiuosi po dusu pateptos vietos daug svelnesnes ir jauciasi, kad oda lyg dar vis patepta butu... nu, nemoku tiksliai paaiskint

O del kainos, tai visose vaistinese jos skirtingos. As mokejai 70 Lt, tuteleje 200 ml.
Siaip tai karve tingine as - turejau daug jau striju nuo staigiu kuno svorio pokyciu atsiradusiu ir galejau anksciau pradet teptis kremukais nuo striju nestumo metu. Ale kazkaip buvau susitaikiusi su mintim, mamai sutrukinejo ir man sutrukines ir joks kremas cia nepades... Bet kai viena ryta veidrodyje pamaciau, kad vienas pilvo sonas jau pasigrazino net keliom !!!! strijom - lekiau i vaistine - issigandau baisiausiai

Lyg ir buvau psichologiskai tam nusiteikusi, bet buvo kaip spyris i uzpakali. Naudosiu ta kremuka, zinau, kad jau riebiai paveluotai, bet gal nauju striju ne taip atsiras, o ir sitos dar labiau neissitemps.... noretusi tiketi
O kas liecia visus tuos kremus, tai manau cia labai individualus dalykas kaip ir bet kuri kita kosmetika. Juk musu oda tokia skirtinga ! Kas vienai tinka, kitai ne pro kur.