Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio priemonės nėštumo metu

QUOTE(sima77 @ 2006 09 14, 17:10)
Man ginekologe pasiule Percutalfa, bet siandien isiule "Buk mamoj" Anew krema doh.gif  tai pabaigsiu ta, tada Percutalfa pirksiu bigsmile.gif
O Pregnacare man kaip nepatinka doh.gif as nezinau gal jis ir padeda, bet pats isigerimo i o da momentas koks nemalonus, issimozoja tas kremas, nesigeria iskart, fui, nemegstu tokiu schmoll.gif

Na as jau kiek laiko tepu Percutalfa, tai esu patenkinta. Kvapas malonus, neikyrus, tepasi lengvai, isigeria greit. O ar jauciasi poveikis odai, dar sunku sakyti g.gif
Atsakyti
As naudojau Weleda firmos alieju nesciosioms. Tepdavausi kiekviena vakara pilvuka, paskutiniais menesiais kartais ir rytais pasitepdavau. Neatsirado nei vienos strijos. Siaip dar kartais tepdavau migdolu arba sezamo aliejumi ( pirkdavau vaistinese pilstomus aliejus).
Atsakyti
Naudoju Avent krema. Jau taip dziaugiaus kad striju nera, bet pries kelias savaites atsirado iskart 2 , o dabar jau turiu 8 dideles melynas strijas ant pilvo. verysad.gif Bet mano pilvas laaabai didelis, gal todel g.gif
Atsakyti
QUOTE(katuksss @ 2006 10 01, 20:59)
Naudoju Avent krema. Jau taip dziaugiaus kad striju nera, bet pries kelias savaites atsirado iskart  2 , o dabar jau turiu 8 dideles melynas strijas ant pilvo.  verysad.gif  Bet mano pilvas laaabai didelis, gal todel  g.gif

tai visos ir suskyla dazniausiai paciam gale smile.gif

man jau gimdyt dienu begyje, bet nauju neatsirado (naudojau Pregnacare, Frey oil ir siaip kuno kremus, kuriuos naudoju po duso smile.gif manau, kad antro nestumo metu maziau skylam, jei pirmo metu suskylam kaip zemelapiai lotuliukas.gif

siaip ir gydytojai sako - nepriaukite labai daug svorio nestumo metu - ir elastingiausia oda skyla nuo pertempimo tongue.gif
Atsakyti
As ir naudoju Avent krema ir kolkas striju neturiu ax.gif Bet jau greit baigsis kremukas, tai planuoju pirkti Frey Oil, nes girdejau, kad geras g.gif

QUOTE(sima77 @ 2006 09 14, 22:15)
Oi nusisnekejau blush2.gif Avent krema isiule, o ne Anew doh.gif  biggrin.gif

O mano gydytoja sake, kad jeigu bus striju, tai jau ir bus verysad.gif bet liepe kremukus naudoti, nes gal bus ne 2, o 1 strija biggrin.gif
Siaip man kremukas padeda, pilva nenezti ir tempimas sumazeja thumbup.gif

QUOTE(ciurka @ 2006 10 02, 18:15)
siaip ir gydytojai sako - nepriaukite labai daug svorio nestumo metu - ir elastingiausia oda skyla nuo pertempimo tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2006 09 24, 19:15)
Na as jau kiek laiko tepu Percutalfa, tai esu patenkinta. Kvapas malonus, neikyrus, tepasi lengvai, isigeria greit. O ar jauciasi poveikis odai, dar sunku sakyti  g.gif

As taip pat naudoju "Percutalfa" - dar labai nedaug as juo tepliojuosi, bet kvapas visai malonus, svelniai susigeria ir siaip oda kazkokiu apsauginiu sluoksniuku gal padengia, nes kai ryta prausiuosi po dusu pateptos vietos daug svelnesnes ir jauciasi, kad oda lyg dar vis patepta butu... nu, nemoku tiksliai paaiskint smile.gif O del kainos, tai visose vaistinese jos skirtingos. As mokejai 70 Lt, tuteleje 200 ml.

Siaip tai karve tingine as - turejau daug jau striju nuo staigiu kuno svorio pokyciu atsiradusiu ir galejau anksciau pradet teptis kremukais nuo striju nestumo metu. Ale kazkaip buvau susitaikiusi su mintim, mamai sutrukinejo ir man sutrukines ir joks kremas cia nepades... Bet kai viena ryta veidrodyje pamaciau, kad vienas pilvo sonas jau pasigrazino net keliom !!!! strijom - lekiau i vaistine - issigandau baisiausiai blink.gif Lyg ir buvau psichologiskai tam nusiteikusi, bet buvo kaip spyris i uzpakali. Naudosiu ta kremuka, zinau, kad jau riebiai paveluotai, bet gal nauju striju ne taip atsiras, o ir sitos dar labiau neissitemps.... noretusi tiketi unsure.gif

O kas liecia visus tuos kremus, tai manau cia labai individualus dalykas kaip ir bet kuri kita kosmetika. Juk musu oda tokia skirtinga ! Kas vienai tinka, kitai ne pro kur.
Atsakyti
Sveikos merginos ir moterys! Perskaičiau jūsų rūpesčius dėl strijų ir nusprendžiau parašyti. Pirma visų, strijos atsiranda ne dėl jūsų didėjančio svorio (tai tik antraeilė priežastis) ir tai visai nepriklauso nuo jūsų amžiaus. Tai daugiau susiję su genetika. Jūsų turimi genai lemia kiek nėštumo metu antinksčių žievė išskiria hormono kortizolio, kuris savo ruožtu sąlygoja gilesnių odos sluoksnių elastingumo sumažėjimą, dėl ko gilesni odos sluoksniai įtrūksta, o vėliau ir surandėja.
Taigi, mielosios, veiksmingų priemonių nuo strijų nėra!!! Tad nemėtykite pinigėlių ir nepriekaištaukit sau, kad kažką darote netinkamai. Geriau nusipirkite kremuką, kuris sumažintų pilvuko tempimo skausmą. Ir visai nereikia brangių kremų, yra daugybė įvairiausių gerų ir nebrangių rusiškų kremukų, baltarusiškų ir pan. Tad pamirškite bereikšmius būgštavimus ir mėgaukitės šiuo nuostabiu laukimu!
Atsakyti
Mergaites o kur jus pirkote Percutalfa krema? Vakar buvau Akropolio Eurovaistieneje, ir nera ten doh.gif tai nusipirkau Vichy kremuka, bet 125ml ir 85lt doh.gif truputi gaila unsure.gif Percutalfas 200ml turi berods ax.gif Bet Vichy kremukas pasakiskas wub.gif
Atsakyti
Teatleidzia man kai kurios mamytes, bet matau , kad neturi supratimo apie stirijas... Raso tepu tiek ir tiek, liko 1-2 men. bet nesimato. biggrin.gif Striju ant istemptos odos nesimato (nevisada matosi), jos pasimatys po gimdymo prejus kuriam laikui, kai atgausit savo buvusias formas. Striju turi didelis procentas moteru, tad niekaip netikiu, kad daugumai cia tie stebuklingi krema padeda. Man ir be gimdymo yra siek tiek striju, nors svorio daug nenumeciau, bet oda gal nera tokia elastinga.

Siaip apie strijas yra nemazai straipsniu internete, pvz. vienas ju delfyje:
strijos...
Papildyta:
Beja, kokias dar grozio priemones naudojat? Nes ziuriu tema tik apie strijas... (veidui, plaukams, nagams ir pan.?)
Atsakyti
Zinokit negaliu atsidziaugti Vichy kremu nuo striju bigsmile.gif nu taip gerai pamaitina oda, ji paskui visa para buna slidi tokia wub.gif Aisku ziuresim koks bus rezultatas po gimdymo, bet dar ne vienas kremu nuo striju man taip nepatiko wub.gif
Atsakyti
o as kol kas dziaugiuosi Galenic kremu nuo striju, maloniai kvepia, oda buna pamaitinta, neniezti kaip anksciau kai naudojau Frei oil alieju.
nu nezinau, kaip cia kurios rase, kad strijos atsiranda po gimdymo atgavus formos, tai nesamone, maciau ne viena nescia su isvagotu pilvu, o kai jau oda grizta, tai tikrai jau nebeisvagos...
O veido oda tai normaliai issausejo, visada buvo misri, o dabar sausoka, nusipirkau Nivea krema drekinanti, lyg geriau, netempia odos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dote: 05 lapkričio 2006 - 20:51
QUOTE(sima77 @ 2006 11 03, 15:34)
Zinokit negaliu atsidziaugti Vichy kremu nuo striju bigsmile.gif nu taip gerai pamaitina oda, ji paskui visa para buna slidi tokia wub.gif Aisku ziuresim koks bus rezultatas po gimdymo, bet dar ne vienas kremu nuo striju man taip nepatiko wub.gif

Pritariu tau Sima77! Pirmasis mano kremas buvo irgi Vichy-liux! Taip gerai susigeria, nelieka ant odos, kai išsitepu juo, paskui dar ilgai jaučiu šilkinę odą (nors šiaip mano labai sausa). Ir labai skaniai kevpia, o aš dabar labai jautri kvapams smile.gif Kai baigėsi, nusipirkau Avent. Ir... unsure.gif nepatiko jis man taip, kaip Vichy! Pirmiausia, jis toks skystas, slidinėja, ilgiau geriasi į odą ir man atrodo, kad jo tepti turiu daugiau, kad oda liktų prisigėrusi kremo. Ir dar kvapas man tikrai aštrokas. Nesakau, kad neskanus, bet dabar mano uoslė per daug jautri šitam kvapui. blink.gif Ir kaip aš apsidžiaugiau, kai vyras vieną vakarą sako "Turiu tau dovanėlę" ir ištraukė naują Vichy pakuotę mirksiukas.gif
Atsakyti