Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio priemonės nėštumo metu

As naudojau AVON krema nuo striju (pradejo erzinti kvapas, daugiauminusu neturiu), bet dabar susirupinau, kad gal jis netinkamas nestukems g.gif Taigi, nusipirkau PREGNACARE krema - dabar ramiai tepliosiu ir tikesiuos paciu geriausiu rezultatu rolleyes.gif
P.S. nuo paauglystes krutine ir klubai "papuosti", tad noriu padaryt viska, kas nuo manes priklauso dabar, kad veliau nereiktu nagu grauztis "o jei buciau...."
Atsakyti
as tik pastojus pradejau naudoti GARNIER stangrinamaji kuno pieneli.
kiekviena karta, kai issimaudydavau (na kartais jei labai patingedavau, nesitepdavau) juo istepdavau uzpakaliuka, krutis ir pilva.
kai pagimdysiu, parasysiu, kaip atrodau, bet kolkas viskas normaliai thumbup.gif
nors priaugau 12 kg (23 nestumo savaite)
Atsakyti
As nestumo pradzioje naudojau avento aliejuka, dabar - Frei Oil. Girdejau, kad aventas labiau orientuotas i ciulptukus, buteliukus ir t.t., o ne i grozio priemones. Ir man jis nelabai patiko, nes greitai baigesi. Ir dar kai is vonios islipus purksdavau pilvuza, visas vonios plyteles reikedavo nuvalyti, nes visur aliejaus taskuciai budavo smile.gif Labai fainas frei oil. Ar striju atsirado? Kol kas lyg ir nesimato. Kai pagimdysiu, parasysiu smile.gif po 3 savaiteliu kazkur.
Atsakyti
As pati nuo 5 menesio naudojau Frey Oil alieju. Parekomendavo vaistineje. Rezultatais likau patenkinta - nei vienos strijos nei ant pilvo, nei ant slaunu (nors priaugau tikrai daug - 17 kg, be to buvo labai didelis pilvas - vaikas gime 4488g, 58cm). O va krutu netepiau - ir kelios strijos atsirado. Tai dabar esu 100proc. isitikinusi, kad kremai padeda (gal ne visi). Nors ir sakoma, kad paveldimumas turi itakos, bet va - ir mamai ir tetoms atsirasdavo striju po gimdymo. Tais laikais, manau, tiesiog nebuvo tokios prieziuros galimybes. Tai visoms patarciau rupintis savo isvaizda ir naudoti kokias nors priemones. Jei ir nepades, tai tikrai nepakenks!!!!
Atsakyti
QUOTE(ievuze.t @ 2006 08 23, 12:55)
As pati nuo 5  menesio naudojau Frey Oil alieju. Parekomendavo vaistineje. Rezultatais likau patenkinta - nei vienos strijos nei ant pilvo, nei ant slaunu (nors priaugau tikrai daug - 17 kg, be to buvo labai didelis pilvas - vaikas gime 4488g, 58cm). O va krutu netepiau - ir kelios strijos atsirado. Tai dabar esu 100proc. isitikinusi, kad kremai padeda (gal ne visi). Nors ir sakoma, kad paveldimumas turi itakos, bet va - ir mamai ir tetoms atsirasdavo striju po gimdymo. Tais laikais, manau, tiesiog nebuvo tokios prieziuros galimybes. Tai visoms patarciau rupintis savo isvaizda ir naudoti kokias nors priemones. Jei ir nepades, tai tikrai nepakenks!!!!

as irgi turiu Frei oil, bet mane nuo jo kvapo pykina, jau toks specifinis, o pati konsistencija tai nebloga - aliejukas, nezinau kai sunaudosiu, tikriausiai pirksiu kita, nes del kvapo labai sunku prisiverst pasitepliot ji
Atsakyti
QUOTE(Keitė @ 2006 08 26, 07:28)
as irgi turiu Frei oil, bet mane nuo jo kvapo pykina, jau toks specifinis, o pati konsistencija tai nebloga - aliejukas, nezinau kai sunaudosiu, tikriausiai pirksiu kita, nes del kvapo labai sunku prisiverst pasitepliot ji

Gal kartais sumaisei, nes tu aliejuku keliu rusiu yra. As antrakarta nepastebejau ir nusipirkau kita, tikrai astraus nemalonaus kvapo, ten pasirodo masazui PflegeOl. O tas kur nesciosioms, tai tikrai svelnaus kvapo ir beveik nesijaucia jo.
Atsakyti
Esu 5 men. taciau jokiu specialiu kremu nesciosioms dar nenaudoju, tiesiog tepuosi Nivea pieneliu sausai odai, jo sudetyje yra migdolu aliejaus, vit.E, manau tikrai neblogas efektas dabar mano odai, nes pasitepus juo oda tokia dregna jauciasi ir svelni ax.gif
Atsakyti
Pasakysiu iš savo patirties: jeigu oda neelastinga - nepadės jokie kremai, net ir patys brangiausi mirksiukas.gif .
Aš pati naudojau Johnson aliejuką kūdikiams ir šiaip visokius paprasčiausius po ranka pakliuvusius kremus iš vonios spintelės - rezultatas: nei vienos strijos.
Saugotis reikia, jei leidžia piniginė - pirkit, bet mano manymu geriau tuos pinigėlius išleisti kūdikio kraiteliui, nes išlaidų bus daug.
Atsakyti
Klausiau savo ginekologo, jo nuomones apie kremus pries strijas, ka jis rekomenduoja... pasake, kad viskas priklauso nuo odos strukturos ir patare du kartus dienoje (ryte ir vakare) po maudymosi issitepti vaikisku aliejuku, o del spec. brangiu kremu jo nuomone tokia, kad veikia panasiai, kaip ir aliejukai vaikiski tai kam isleidineti papildomai pinigus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2006 08 23, 17:15)
Ale Percutalfa tai pabranges, nes kazkuri raset kad kaina apie 60 Lt. As siandien Farma vaistinej suplojau 78 Lt  g.gif  Ziuresim, kaip cia bus  mirksiukas.gif

Man ginekologe pasiule Percutalfa, bet siandien isiule "Buk mamoj" Anew krema doh.gif tai pabaigsiu ta, tada Percutalfa pirksiu bigsmile.gif
O Pregnacare man kaip nepatinka doh.gif as nezinau gal jis ir padeda, bet pats isigerimo i o da momentas koks nemalonus, issimozoja tas kremas, nesigeria iskart, fui, nemegstu tokiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2006 09 14, 18:10)
Man ginekologe pasiule Percutalfa, bet siandien isiule "Buk mamoj" Anew krema doh.gif  tai pabaigsiu ta, tada Percutalfa pirksiu bigsmile.gif
O Pregnacare man kaip nepatinka doh.gif as nezinau gal jis ir padeda, bet pats isigerimo i o da momentas koks nemalonus, issimozoja tas kremas, nesigeria iskart, fui, nemegstu tokiu schmoll.gif

Oi nusisnekejau blush2.gif Avent krema isiule, o ne Anew doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
dabar galiu tiksliai pasakyti kad nesigailiu kad tepiau visokius kremukus.

nestuma naudojau Frey Oil aliejuka,Pregnacare,kazkokios firmos tiksliai neprisimenu pavadinimo ant G....raides,tepiau 2,3 kartus per diena rezultatas:
krutine dryzuota, bet po 2 menesiu isnyko strijos, ant pilvo ne vienos strijos
Atsakyti