ir man Vishy pats geriausias, ji naudojau pries beveik 5 metus ir dabar ieskau, tik kazkaip Eurovaistineje neradau. Kur prekiauja dar siuo kremu?
Mano gydytoja sakė, kad čia viskas nuo poodinės struktūros priklauso, jokių spec. kremų nereikia, tinka tas kas ir iki nėštumo. (kad it Jonsons aliejukas). nes poodinis sluoksnis kažkos ten neelastingas vistiek sutrūkinės, terliokis nors ir visais tais kremais... Taip kad nesiruošiu pinigų mėtyt...
Mano mama niekuom netepė ir nei vienos neturi.
, o giminaitė tepėsi visą nėštumą, o sutrūkinėjo per patį gimdymą...
TAip kad galvoju čia ne kremuose esmė.

QUOTE(zlatavlaska @ 2006 11 30, 13:55)
Mano gydytoja sakė, kad čia viskas nuo poodinės struktūros priklauso, jokių spec. kremų nereikia, tinka tas kas ir iki nėštumo. (kad it Jonsons aliejukas). nes poodinis sluoksnis kažkos ten neelastingas vistiek sutrūkinės, terliokis nors ir visais tais kremais... Taip kad nesiruošiu pinigų mėtyt...
Mano mama niekuom netepė ir nei vienos neturi.
, o giminaitė tepėsi visą nėštumą, o sutrūkinėjo per patį gimdymą...
TAip kad galvoju čia ne kremuose esmė. 

aha,pritariu tau

as irgi manau, kad nuo odos priklauso, o ne nuo to tokia kosmetika naudoji.
tepuosi saziningai, kol kas dar neturiu striju, bet jei ir atsirastu tikrai nekaltinciau kosmetikos ar saves, kad permazai tepiausi
tepuosi saziningai, kol kas dar neturiu striju, bet jei ir atsirastu tikrai nekaltinciau kosmetikos ar saves, kad permazai tepiausi
Sveikos būsimos ir esamos mamytės 
Mums iki didžosios dienos dar liko 5 sav. Bet jau prieš porą mėn. atsirado strijų ant krūtinės strijų, o užpakaliukas irgi pasiruošė prieš Kalėdas
Deja, tai visai nedžiugina. Tepia Avent kremuką, o dabar Avon. Tai pradėjus naudotį pastarąjį, tai lyg ir kažkas pagerėjo. Bet po kik laiko ir vėl daugėti pradėjo. Dabar dar kurį vakarą pasitepu alijuku.
Bet, manau, strijų atsiradimą įtakojo didelis priaugtas svoris (20 kg).
Nors ir kaip gaila, stengiuosi nekreipti dėmesio ir pilnai pasinerti į laukiamo leliuko džiaugsmą

Mums iki didžosios dienos dar liko 5 sav. Bet jau prieš porą mėn. atsirado strijų ant krūtinės strijų, o užpakaliukas irgi pasiruošė prieš Kalėdas

Nors ir kaip gaila, stengiuosi nekreipti dėmesio ir pilnai pasinerti į laukiamo leliuko džiaugsmą

QUOTE(Deimante Mazute @ 2006 12 01, 19:50)
Sveikos būsimos ir esamos mamytės 
Deja, tai visai nedžiugina. Tepia Avent kremuką, o dabar Avon. Tai pradėjus naudotį pastarąjį, tai lyg ir kažkas pagerėjo. Bet po kik laiko ir vėl daugėti pradėjo. Dabar dar kurį vakarą pasitepu alijuku.

Sveika

Aš irgi pritariu kad viskas priklauso nuo odos strukturos,bet tepliotis visvien reiktu kad bent kiek padidinti elastinguma.
Tai kad kai kurioms neštumo metu neatsirado nei vienos strijos o tik po neštuma,aš netikiu.Paprasčiausia ju nebuvo matit nes oda buvo isitempusi,o pagimdžius oda grižda i savo vieta ir tien kur buvo trukusi atsiranda griovialis kuri jau neks neištempia,užtai ir pasimato visos strijos.Mano atvieju buvo tas pats,galvojau praslidau ir liksiu graži,bet grižus iš gimdimo namu atradau drižiu karaliste.Ir jokie kremai nesumažins o jolab neišligins tu striju nes tai trukusi oda o nesupjaustita kad po kiek laiko išsiligintu ir užsitrauktu.Aš keturis metus po gimdimo tepiausi brangiauseis tepaliukais pagerejimu nebuvo,tik šiek tiek jie pašviesieja bet čia ne kremu dieka o laiko.
Tai kad kai kurioms neštumo metu neatsirado nei vienos strijos o tik po neštuma,aš netikiu.Paprasčiausia ju nebuvo matit nes oda buvo isitempusi,o pagimdžius oda grižda i savo vieta ir tien kur buvo trukusi atsiranda griovialis kuri jau neks neištempia,užtai ir pasimato visos strijos.Mano atvieju buvo tas pats,galvojau praslidau ir liksiu graži,bet grižus iš gimdimo namu atradau drižiu karaliste.Ir jokie kremai nesumažins o jolab neišligins tu striju nes tai trukusi oda o nesupjaustita kad po kiek laiko išsiligintu ir užsitrauktu.Aš keturis metus po gimdimo tepiausi brangiauseis tepaliukais pagerejimu nebuvo,tik šiek tiek jie pašviesieja bet čia ne kremu dieka o laiko.
Pritariu taip pat kad priklauso nuo odos stukturos. Ir jei svorio pernelyg daug priaugi taip pat itakoja, oda labiau tempiasi...As tepiausi kelis men.Loreal nuo striju, paskutiniu metu - Stangrinanti dreginanti krema, dabar mums jau 6,5 men. nestumas, priaugau 7 kg, striju jau atsirado ant krutines...;-( daug kas manau tikrai priklauso nuo pacios odos strukturos.. bet reikes dar pabandyti ta rekomenduota Avent aliejuka...vis blogiau nebus
Nors mums dar visai nedaug laiko ir pilvuko dar ne kvapo nera, bet as jau domiuosi priemonemis nuo striju
Sakiau tikrai visa nestuma saziningai tepliosiuos.
Ir dar, zinau neblogu budu islikti grazioms
:
1. Kontrastingas dusas (ypatingai gerai krutinei)
2. masazuotis slaunis, sedmenis, pilvo sriti su masazuokliu dideliais dantukais (na, nemoku paaiskinti
).

2. masazuotis slaunis, sedmenis, pilvo sriti su masazuokliu dideliais dantukais (na, nemoku paaiskinti

QUOTE(*Citra* @ 2006 12 12, 22:02)
Nors mums dar visai nedaug laiko ir pilvuko dar ne kvapo nera, bet as jau domiuosi priemonemis nuo striju
:
).

pilvo nelabai galima masazuoti

QUOTE(Nerytė @ 2006 12 13, 14:59)
as vis pastoviai glostau savo pilva - sake, kad negalima, nes tai gali issaukti saremius
Siaubas, jau ir leliuko glostyt nebegalima

Pradėjo augti pilvukas, niežti, matyt, kad oda tempiasi. Tai įsigijau pigiau Vichy kremukų visam nėštumui

QUOTE(Smulkmena @ 2006 12 14, 10:13)
acha, as pastoviai ta pilvuka glostydavau, nes megztiniai ant pilvo bumbuluotis pradejo

man labai keistai pasirode, kad uzdraude mano kamuoliuka glostyti