Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų išrinktas vardas patiko kitiems?

QUOTE(sernyte @ 2010 12 30, 19:59)
Abu vardus isrinko vyras. Dukrytes vardas tik isgirdus labai patiko, bet va sunui- tai vaiksciojau gal tris savaites "soke", nezinau ar patiko ar nepatiko, bet pirma kart girdejau biggrin.gif . Aplinkiniams taip pat, pirmas klausimas buvo "ar toks vardas yra". Bet va jau praejo nemazai laiko ir visiems tas vardas tapo labai grazus, o man jis nuostabus wub.gif

O kokie vardeliai? mirksiukas.gif
Atsakyti
visiems lb patiko musu mergytes vardas smile.gif) o vardukas butu Rusne
Atsakyti
Mūsų vaikų vardai patiko mums, o kitų ir neklausėm anei domėjomės jų nuomonėmis. Vardai trumpi lietuviški.

O va dabar kažkaip paskaitinėjau ir pabandžiau įsivaizduoti situciją iš kitos pusės. Pvz., kada nors mano vaikas, tas, lietuviško vardo savininkas su savo antra puse mane pastato prieš faktą, kad anūkė bus kokia nors Džastina, Džeirana, Džinara, Džiuljeta ar panašiai doh.gif . Nu ir kaip reikėtų susitaikyt su tokiu faktu ir mažą, niekuo nekaltą kūdikėlį vadint tokiu vardu, kuris pratelpa pro burną sunkiau nei keiksmažodis. Atsiprašau, šiaip jau aš nesikeikianti.
Tai pasidariau išvadas 1) kad kartais nėr lengva tiems seneliams g.gif .
2) kad reikia nuo mažens stengtis suformuoti vaiko skonį, kuris nebūtų kardinaliai priešingas manąjam biggrin.gif

Čia taip, pusiau linksmai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2011 01 05, 01:27)
1) kad  kartais nėr lengva tiems seneliams  g.gif .
2) kad reikia nuo mažens stengtis suformuoti vaiko skonį, kuris nebūtų kardinaliai priešingas manąjam biggrin.gif

Čia taip, pusiau linksmai  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Išgirdusi mano sūnaus vardą, močiutė vos šoko negavo. Taip jai nepatiko.. biggrin.gif
Atsakyti
Uoj kaip nepatiko.... cool.gif tevai nutylejo, anyta paklause ar nepersigalvosim - vaikas neistars. Bet MB atsake, kad jei matysim, kad labai bjauri, tai pavadinsim Virgute (anytos vardas tongue.gif ). Taip ir nutilo diskusijos. Nors siaip.... geriausia, ka esam girdeje... - "idomus vardas" doh.gif tongue.gif (dukrytes vardas Gertruda).
O siaip - manau, tevai ir tik tevai turi rinkti varda. Ne kas kitas - ne draugai, seneliai, ne pazistami ir pan. Net jei mano vaikas sugalvos duoti savo atzalai varda "Dzigitas" - nepriestarausiu. Vadinasi, kazka pati dariau ne taip, jei tik sitaip mano vaikas gali isreiksti save... galu gale, dar ir skonio reikalas. Man tie visi "zoliniai" vardai tai doh.gif Neizeidziant, bet Metos, Rasos, Liepos, Azuolai ar galu gale Vejai, Vakares.... ne man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Opinoksė @ 2011 01 18, 23:25)
Uoj kaip nepatiko.... cool.gif  tevai nutylejo, anyta paklause ar nepersigalvosim - vaikas neistars. Bet MB atsake, kad jei matysim, kad labai bjauri, tai pavadinsim Virgute (anytos vardas tongue.gif ). Taip ir nutilo diskusijos. Nors siaip.... geriausia, ka esam girdeje... - "idomus vardas" doh.gif  tongue.gif (dukrytes vardas Gertruda).
O siaip - manau, tevai ir tik tevai turi rinkti varda. Ne kas kitas - ne draugai, seneliai, ne pazistami ir pan. Net jei mano vaikas sugalvos duoti savo atzalai varda "Dzigitas" - nepriestarausiu. Vadinasi, kazka pati dariau ne taip, jei tik sitaip mano vaikas gali isreiksti save... galu gale, dar ir skonio reikalas. Man tie visi "zoliniai" vardai tai doh.gif  Neizeidziant, bet Metos, Rasos, Liepos, Azuolai ar galu gale Vejai, Vakares.... ne man 4u.gif

Man labai gražus dukrytės vardas. thumbup.gif Gertrūda - sen. vokiečių: ger „ietis“ + trūt „stipri“. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Opinoksė @ 2011 01 18, 23:25)
Uoj kaip nepatiko....
....geriausia, ka esam girdeje... - "idomus vardas" doh.gif  tongue.gif (dukrytes vardas Gertruda).

Keisti tie žmonės g.gif Gražus gi vardas good.gif
Atsakyti
Nepatiko aisku.... vokisku isvadinu, mane jezui nurase iskart biggrin.gif
Atsakyti
Sunaus vardas Arijus,visiems labai patiko,sako retas kai kam visai negirdetas,proseneliai is kaimo daznai pamirsta,vis bando prisimint artojas,artojas,ariukas aaaa Arijus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(europosbamba @ 2011 01 19, 23:17)
Sunaus vardas Arijus,visiems labai patiko,sako retas kai kam visai negirdetas,proseneliai is kaimo daznai pamirsta,vis bando prisimint artojas,artojas,ariukas aaaa Arijus  lotuliukas.gif

laaaaabai grazus vardas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*amira* @ 2011 01 19, 21:44)
Nepatiko aisku.... vokisku isvadinu, mane jezui nurase  iskart biggrin.gif

O koks vardukas?
Atsakyti