Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų išrinktas vardas patiko kitiems?

Būdanma nėščia sugalvojau vardą suneliui Ignas, Vyrui irgi patiko. Taip ir pavadinome. Vardas trumpas, nes pavarde ilga. man skamba graziai. Seses vardas Augustina. Man irgi dera. Bet iš gimines tai niekam nepatiko, kas ateidavo aplankyti, vis klause, kas sugalvojo tokį vardą? Atseit cia tas pats kas rusiškas vardas Ignat. Man tas Ignat visiškai nepatinka blush2.gif vaikas lietuvis pagal tevą...
Atsakyti
QUOTE(Natalija* @ 2010 07 03, 22:23)
Būdanma nėščia sugalvojau vardą suneliui Ignas, Vyrui irgi patiko. Taip ir pavadinome. Vardas trumpas, nes pavarde ilga. man skamba graziai. Seses vardas Augustina. Man irgi dera. Bet iš gimines tai niekam nepatiko, kas ateidavo aplankyti, vis klause, kas sugalvojo tokį vardą? Atseit cia tas pats kas rusiškas vardas Ignat. Man tas Ignat visiškai nepatinka blush2.gif vaikas lietuvis pagal tevą...

Grzus, trumpas, nesudetingas, legvai isariamas vardas.
Man patinka, o tokio Ignat net nesu girdejusi g.gif
Nekreipkit demesio ir aukit graziai thumbup.gif
Atsakyti
fainas vardas Ignas thumbup.gif
mano sesuo buvo sugalvojus sūnui vardą Dominykas. kaip pasišiaušė giminės... kokių tik nesąmonių neprigalvojo.dar motina pareiškė, kad bus pravardė -- Domas-durdomas doh.gif
o juk visai normalus vardas g.gif
taip mano sūnėnas tapo Pauliuku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*badabum* @ 2010 07 04, 19:18)
Grzus, trumpas, nesudetingas, legvai isariamas vardas.
Man patinka, o tokio Ignat net nesu girdejusi  g.gif 
Nekreipkit demesio ir aukit graziai thumbup.gif

QUOTE(sena niekšė @ 2010 07 05, 16:43)
fainas vardas Ignas  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif Man irgi vardas wub.gif Su ilga pavarde labai dera smile.gif bent man taip atrodo. Pasirodo, kad sis vardas populiariausiu dešimtuke doh.gif
Atsakyti
Nevisiems patiko,bet svarbu kad kai vaikas isaugs jam mielai skambetu jo vardas
Atsakyti
Nesulaukėmė jokių neigiamų komentarų ax.gif
Atsakyti
Patiko smile.gif
Atsakyti
Dėl dukters vardo sulaukėme šiokių tokių komentarų, buvo bandymų atkalbėti, bet laikėmes savo vardo, o sūnaus vardu buvo patenkinti visi artimieji, tad jokių diskusijų nekilo smile.gif
Atsakyti
na o mūsų dažnai paklausia ir iš kur toookius vardus ištraukėt? kad ir tėvam nelabai patiko,bet nelabai jie ir kišosi o dabar priprato,rods kitokie ir netiktų...
Atsakyti
anytai antro sūnelio vardas labai nepatiko, po gimdymo buvo atlėkusi į ligoninę su laikraščio iškarpomis, kad, atseit, dabar tokių vardų niekas neduoda ir panašiai...jei iki tol abejojau dėl vardo, tai kai ji pradėjo aiškinti daugiau jokių, svarstymų neliko, svarbiausia, kad mums su vyru labai patinka.... smile.gif
Atsakyti
Kadangi gime vaikai be vardu, tai isvengem kritikos smile.gif O sugalvoje tiesiog nuvaziavom ir uzregistravom smile.gif Po to apie isrinktus vardus nieko blogo negirdejom smile.gif
Atsakyti
Mes uzdejom ugnius, jokios kritikois nesusilaukiau, net labai patiko visiems thumbup.gif
Atsakyti