Būdanma nėščia sugalvojau vardą suneliui Ignas, Vyrui irgi patiko. Taip ir pavadinome. Vardas trumpas, nes pavarde ilga. man skamba graziai. Seses vardas Augustina. Man irgi dera. Bet iš gimines tai niekam nepatiko, kas ateidavo aplankyti, vis klause, kas sugalvojo tokį vardą? Atseit cia tas pats kas rusiškas vardas Ignat. Man tas Ignat visiškai nepatinka
vaikas lietuvis pagal tevą...

QUOTE(Natalija* @ 2010 07 03, 22:23)
Būdanma nėščia sugalvojau vardą suneliui Ignas, Vyrui irgi patiko. Taip ir pavadinome. Vardas trumpas, nes pavarde ilga. man skamba graziai. Seses vardas Augustina. Man irgi dera. Bet iš gimines tai niekam nepatiko, kas ateidavo aplankyti, vis klause, kas sugalvojo tokį vardą? Atseit cia tas pats kas rusiškas vardas Ignat. Man tas Ignat visiškai nepatinka
vaikas lietuvis pagal tevą...

Grzus, trumpas, nesudetingas, legvai isariamas vardas.
Man patinka, o tokio Ignat net nesu girdejusi

Nekreipkit demesio ir aukit graziai

fainas vardas Ignas
mano sesuo buvo sugalvojus sūnui vardą Dominykas. kaip pasišiaušė giminės... kokių tik nesąmonių neprigalvojo.dar motina pareiškė, kad bus pravardė -- Domas-durdomas
o juk visai normalus vardas
taip mano sūnėnas tapo Pauliuku

mano sesuo buvo sugalvojus sūnui vardą Dominykas. kaip pasišiaušė giminės... kokių tik nesąmonių neprigalvojo.dar motina pareiškė, kad bus pravardė -- Domas-durdomas

o juk visai normalus vardas

taip mano sūnėnas tapo Pauliuku

QUOTE(*badabum* @ 2010 07 04, 19:18)
Grzus, trumpas, nesudetingas, legvai isariamas vardas.

QUOTE(sena niekšė @ 2010 07 05, 16:43)
Ačiū

Nevisiems patiko,bet svarbu kad kai vaikas isaugs jam mielai skambetu jo vardas
Nesulaukėmė jokių neigiamų komentarų

Patiko

Dėl dukters vardo sulaukėme šiokių tokių komentarų, buvo bandymų atkalbėti, bet laikėmes savo vardo, o sūnaus vardu buvo patenkinti visi artimieji, tad jokių diskusijų nekilo

na o mūsų dažnai paklausia ir iš kur toookius vardus ištraukėt? kad ir tėvam nelabai patiko,bet nelabai jie ir kišosi o dabar priprato,rods kitokie ir netiktų...
anytai antro sūnelio vardas labai nepatiko, po gimdymo buvo atlėkusi į ligoninę su laikraščio iškarpomis, kad, atseit, dabar tokių vardų niekas neduoda ir panašiai...jei iki tol abejojau dėl vardo, tai kai ji pradėjo aiškinti daugiau jokių, svarstymų neliko, svarbiausia, kad mums su vyru labai patinka....

Kadangi gime vaikai be vardu, tai isvengem kritikos
O sugalvoje tiesiog nuvaziavom ir uzregistravom
Po to apie isrinktus vardus nieko blogo negirdejom