Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų išrinktas vardas patiko kitiems?

Sūnus Aurelijus. Visiem labai patiko.
Atsakyti
Mums uošvis vieną kart užsiminė, kad nu ir vardus vaikam renkam, bet man kažkaip labai vienodai šviečia, ką jis mano. Sūnui davėm vardą Aras, o mergytei žadėjom duot Austėja, bet dar tiksliai neapsisprendėm.
Atsakyti
Visada bus kam patiks,kam nelabai.Bet jei man patiks-aš tikrai nekeisiu savo apsisprendimo,kad kažkam nepatiko (išskyrus vyrą)
Atsakyti
Mano mergaičių vardai patiko visiems (arba neprisipažino mirksiukas.gif ) Tik vienai močiutei a.a. nelabai patiko vyresniosios vardas, o priežastis tame, kad močiutės draugė turėjo tokį pat, kuriai mano močiutė "nesimpatizavo" smile.gif
Atsakyti
Del dukros vardo vyro mama labai nervinosi, jai baisiai negrazus vardas buvo, dabar priprato smile.gif O tas vardelis grynai lietuviskas, paprastas, trumpas.
O del sunaus vardo mano mama ir tetis labai sirdo, jiems tas vardas toks baisus atrode, kai pasakiau koks bus vardas mama pamane, kad as ja isdurt bandau biggrin.gif Bambejo ilgai, bet dabar jau pati sako, kad vardas grazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2010 09 05, 09:29)
Visada bus kam patiks,kam nelabai.Bet jei man patiks-aš tikrai nekeisiu savo apsisprendimo,kad kažkam nepatiko (išskyrus vyrą)

va visiskai sutinku su jumis, as niekada nekreipiau demesio i kitus, i kitu nuomone, kas vienam patinka, nebutinai ir kitam patiks, juk ir mano nuomone nevisiems gali patikti, visi esam skirtingi, tai ir nuomones turi skirtis 4u.gif
Atsakyti
viresneles visi klausdavo,kodel džastina,o ne Justina,o mazosios anyta bade perkalbet,kad duotumem Viltes vardabet mes su MB del abieju vardu padejom taska ir visiems teko susitaikyt... kaip butu myleje Juste ar Vilte,taip dabar myli Džastina ir Karina blush2.gif
Atsakyti
Mūsų išrinktas vardas patinka tik tėčiui ir jo draugei, visi kreivai pasižiūri,o teta išvis išpeikė biggrin.gif Išrinkom Džiugas smile.gif
Atsakyti
Kai laukiausi, tikėjome, kad gims berniukas, todėl išrinkom vardą. Mūsų didelei nuostabai ir džiaugsmui gimė mergytė, o vardo neturėjome. Dvi savaites intensyviai rinkome ir kasdien ją vadinome kitu vardu lotuliukas.gif Artimieji pradėjo kamantinėti koks vardas, kaip vadinsim ir nebuvom tvirtai apsispredę kaip pavadinti, tai visi mūsų pasakyti vardai buvo kaip mat išpeikti schmoll.gif
Pasijutome taip lyg ne mes turim vaikui rinkti, o visi kas netingi doh.gif pradėjo siūlyti labai populiarius vardus Vilte, Smilte, Luka, Juste ir t.t. Neturiu nieko prieš tokius vardus, man jie gražūs, bet labai jau žinomi ir girdėti, gal net per daug dažni.
Taigi po dviejų savaičių svarstymo, dukrai išrinkome Audrės vardą wub.gif
Artimieji išgirdę šį vardą prasmingai nutylėjo, pažįstami neretai paklausia, kodėl tokį vardą, kai kurie pasijuokdami replikuoja — Kudabienė doh.gif negi pyksi, kiek žmonių tiek nuomonių. Vyras juokauja, kol Mūsų Audrė užaugs, Kudabienė nublanks lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes jau nėštumo metu buvom išrinkę vardą, tai visi išgirdę vardą nieko nesakė, gal aistros ir už akių buvo kilę, bet dabar jos jau seniai nurimusios. biggrin.gif
Atsakyti
neklausiau niekieno nuomonės - pastačiau prieš faktą.
Atsakyti
Abu vardus isrinko vyras. Dukrytes vardas tik isgirdus labai patiko, bet va sunui- tai vaiksciojau gal tris savaites "soke", nezinau ar patiko ar nepatiko, bet pirma kart girdejau biggrin.gif . Aplinkiniams taip pat, pirmas klausimas buvo "ar toks vardas yra". Bet va jau praejo nemazai laiko ir visiems tas vardas tapo labai grazus, o man jis nuostabus wub.gif
Atsakyti