Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų išrinktas vardas patiko kitiems?

Pas mus jokių prieštaravimų nebuvo, nes mes neskelbėm kokius vardus turime išrinkę. Kiekviena dukrytė prieš ateidama turėjo po kelius variantus, o iškart po gimimo ir gaudavo vardą. Tą, kuris labiau tiko, pažiūrėjus į jų mielus veidelius wub.gif
Visiems linkiu nepasiduoti provokacijoms ir pasilikti savo išrinktus vardus 4u.gif
Atsakyti
Varduką visiems paskelbėm tik tada, kai jau turėjom gimimo liudijimą rankose. Kad nekiltų nereikalingų diskusijų. Bet, panašu, kad visiems patiko. Sūnelis vardu Vytenis.
Atsakyti
Prieš mano dukros vardą niekas neturėjo nieko prieš, išskyrus būsimą močiutę - mano mamą smile.gif Per mano seserį perdavė, kad jau tik pasakyk kai, gink die neduotų vardo Miglė. Kas čia per vardas, žolė kažkokia biggrin.gif
Bet turėjau gerą kontrargumentą - sakau, kai tu rinkai jaunėlei sesei vardą, mūsų irgi neklausei. Mes norėjom visai kitokio -visa šeima buvom išrinkę. Bet ji vistiek savaip pavadino. Tai va, sakau, močiute, vadinsi anūkę Migle ir bus tai pats gražiausias vardas pasaulyje lotuliukas.gif
ir aš buvau teisi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2009 01 02, 22:28)
Prieš mano dukros vardą niekas neturėjo nieko prieš, išskyrus būsimą močiutę - mano mamą smile.gif Per mano seserį perdavė, kad jau tik pasakyk kai, gink die neduotų vardo Miglė. Kas čia per vardas, žolė kažkokia biggrin.gif
Bet turėjau gerą kontrargumentą - sakau, kai tu rinkai jaunėlei sesei vardą, mūsų irgi neklausei. Mes norėjom visai kitokio -visa šeima buvom išrinkę. Bet ji vistiek savaip pavadino. Tai va, sakau, močiute, vadinsi anūkę Migle ir bus tai pats gražiausias vardas pasaulyje  lotuliukas.gif
ir aš buvau teisi  bigsmile.gif

Grazus vardelis... thumbup.gif
Atsakyti
Mano mamai labai patiko, tetei neblogas, vyro tevai bande siulyti kita, vyro broliui buvo superinis, mano mociutei ti siaubas ir vyro tetai siaubas (jau priprato). Vyro tevai ir teta siule Matas. Tai vyro brolis sako koks dar cia Matas (atsiprasau visu Matuku ir duodu 4u.gif , nes man vardas grazus, bet nerinkciau), geriau Mantas. O tada man kaip tik reikejo butent sito vardo, o ne kito, kad man cia niekas neisakinetu. O siaip tai labai visi gyre mus, kad sunui isrinkom toki varda.
Atsakyti
pries vaiku vardus niekas neturejo nieko pries,o jei ir butu tureje tai man butu buve visai nesvarbu.juk tai musu vaikiukai,vardai mums patinka,o svarbiausia dabar ziuriu ir matau,kad jiems sie vardai labai pritinka.
Atsakyti
Na as irgi jau pasimokiau... doh.gif Kai wyresnelei issinrkom warda ir prasitariau - prisiklausiau wisokiu "pamastymu" anytos ir jos sesers, tai pasimokiau ir tikrai si karta nesakysiu koki warda isrinkom kol nepamatys dokumentu blush2.gif O tada jau jei kam naglumas leis, tegul drebia i akis biggrin.gif
Atsakyti
Dėl mažosios vardo (Kotryna) ypač mano mama prieštaravo. Sakė: kaip norit, taip vadinkit, tik ne Kotryna. Pasakiau, kad savo vaikams vardus renku aš ir MB, o kitų nuomonė mums nerūpi. Iš pradžių ji net nevadino mažės vardu, vis "mažyle", "mergaite" ir pan. vadino, bet dabar jau priprato.
Atsakyti
QUOTE(žanin @ 2009 01 20, 22:22)
Dėl mažosios vardo (Kotryna) ypač mano mama prieštaravo. Sakė: kaip norit, taip vadinkit, tik ne Kotryna. Pasakiau, kad savo vaikams vardus renku aš ir MB, o kitų nuomonė mums nerūpi. Iš pradžių ji net nevadino mažės vardu, vis "mažyle", "mergaite" ir pan. vadino, bet dabar jau priprato.

Kaip galima prieštaraut, kai vardas toks wub.gif thumbup.gif ? blink.gif
Atsakyti
Mes pavadinom dukryte Akvile 4u.gif mociutei labai nepatiko doh.gif bet priprato ir dabar yra patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi mano vyras vokietis,tai teko daug pasigincyti biggrin.gif bet paskui priejom prie tarptautiniu vardu ir visi buvo patenkinti.Tik mano broliui jaunesniojo sunaus vardas nelabai patiko doh.gif Gyvenant Vokietijoj problemu nekyla,bet kai atvaziuojam i lietuva ir kas nors isgirsta,kai saukiu sunu Johanu,arba dukra Bella tai visi ispustom akim ziuri blush2.gif
Atsakyti
nieko neklausiau nuomonės - išrinktą vardą konstatavau kaip įvykusį faktą. ir jokios nuomonės nebereikėjo.
Atsakyti