Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų išrinktas vardas patiko kitiems?

Mes dukryte pavadinome Daniele bet pasakeme tik tada kaip seneliams tas anas vardas nepatiko,tada nusprendem nesakyti ir galop buvo taip kad patiko koki jau uzdejom be klausimo smile.gif
Atsakyti
Musu giminaiciams tai patiko duotas vardas biggrin.gif
Atsakyti
Mamai (mano) labai nepatiko vardas "Solveiga", visat norejo "Salomejos". Nu bet vaikas tai ne jos =D
Atsakyti
QUOTE(Ekibara @ 2009 10 20, 14:23)
Mamai (mano) labai nepatiko vardas "Solveiga", visat norejo "Salomejos". Nu bet vaikas tai ne jos =D

Tai kad jūsų ankstesniame profilyje buvo įrašyta Salomėja g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes neskelbėme vardo anksčiau laiko kažkaip.. Kai gimė, tada.. Sprendžiant iš reakcijos ir seneliams, ir giminaičiams patiko, paprastas, trumpas, lietuviškas... smile.gif
Atsakyti
Musu vardukas irgi tiko visiems,nes niekas nebande kito galvot ir bandys ipirst,sake svarbu jums tinka,o visi pripras.Taip ir buvo.
Atsakyti
QUOTE(Ekibara @ 2009 10 20, 14:23)

Tai sakot užsiregistravote kitu niku, pakeitėt dukros vardą.. rolleyes.gif , pasigimdėt dar vieną sūnų...
Kaži ko tie jūsų parodymai taip keičiasi? g.gif
Atsakyti
Tikriausiai patiko,negirdejau jokiu komentaru.
Atsakyti
Del mano mergaiciu vardeliu niekas piestu pries nestojo, bet kai paskelbem kad mazaja pavadinsim Elena, sulaukem nusistebejimo, mazdaug kad labai jau senobinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oreganas @ 2009 11 15, 07:31)
Del mano mergaiciu vardeliu niekas piestu pries nestojo, bet kai paskelbem kad mazaja pavadinsim Elena, sulaukem nusistebejimo, mazdaug kad labai jau senobinis smile.gif

O man gražus... wub.gif
Atsakyti
Laukdamiesi dukrytės prašėm artimųjų, draugų siūlyti įv. vardus. Sakom, bandykit, gal jūsiškis ir bus tas wink.gif Turėjome keletą mums priimtinų variantų, kai gimė mažutė, iš tų vardų savaime vienas pritiko. Gimė mažiukė mergytė, coliukė, tikra princesė Lėja. Iš pradžių visi klausdavo antrą kartą, sako negirdėtas. Nuomonių buvo įvairių, vieniems patiko, kitiem ne. Vieni seneliai išliko toleratiški mūsų pasirinkimui, kiti labiausiai pergyveno, kad negalės vaiko vadinti mažybine forma. Sako kaip vadinsim, Lėjyte, paskui Leikute wink.gif Dabar jau visi priratę, ir sako gražus tas vardas.
O svarbiausia, kad dukrytė būdama 11mėn. jau pasako ne tik mama, tete, bet ir savo vardą. Tai smagiausia wink.gif
Atsakyti
Visiems artimiausiems zmogeliukams patiko musu suteikti vardai vaikuciams wub.gif o kitu nuomone ... buvo neidomi blush2.gif
Atsakyti