Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų išrinktas vardas patiko kitiems?

na musu sugalvotas vardas mano tevams is pradziu nepatiko, ypac teciui. turbut neisivaizdavo, kaip toki varda giminems reiks pranest lotuliukas.gif bet veliau, kai nuvaziavom aplankyt mociutes (tetes mamos, o dukrytes - proseneles) ir ji pasake - oo, koks grazus vardas, nuo tada ir tetis susitaike ir jam turbut grazu pasidare smile.gif
o vyro tevams (tiksliau mamai) vardas is pradziu patiko, sako - grazus, mielai skamba ir t.t. bet veliau, kai pradejo gilintis, kad vardas ne tik kad ne sventas, bet jo ir vardynuose apskritai nera, tada pradejo bumbet, siulyt kitus variantus ir t.t. na bet nenusileidom, ir nesigailiu. vardas man vis dar labai patinka, tik laukiames antros mergytes, tai niekaip nesugalvojam varduko, kad graziai abu deretu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuika @ 2010 01 14, 15:01)
na musu sugalvotas vardas mano tevams is pradziu nepatiko, ypac teciui. turbut neisivaizdavo, kaip toki varda giminems reiks pranest lotuliukas.gif  bet veliau, kai nuvaziavom aplankyt mociutes (tetes mamos, o dukrytes - proseneles) ir ji pasake - oo, koks grazus vardas, nuo tada ir tetis susitaike ir jam turbut grazu pasidare smile.gif
o vyro tevams (tiksliau mamai) vardas is pradziu patiko, sako - grazus, mielai skamba ir t.t. bet veliau, kai pradejo gilintis, kad vardas ne tik kad ne sventas, bet jo ir vardynuose apskritai nera, tada pradejo bumbet, siulyt kitus variantus ir t.t. na bet nenusileidom, ir nesigailiu. vardas man vis dar labai patinka, tik laukiames antros mergytes, tai niekaip nesugalvojam varduko, kad graziai abu deretu smile.gif

O kuo vardu? mirksiukas.gif
Atsakyti
Na o mes tokiu kaip ir labai piktu uzuominu ar labai didelio nepasitenkinimo ir neturejom bet buvo tokiu kad jau kabutese geresniu vardu negalejot sugalvot, sako liezuvio apverst neimanoma. Bet dabar labai patenkinti ir sako vardai atitinka vaikus, ir vardu reiksmes fainos. Bet mums is pat pradziu buvo nesvarbu ka sako svarbiausia kad mes su teveliu sutarem del vardu, buvo gincu bet nedideliu ir galu gale priejom bendros isvados. Bet siaip norisi kad vardas ir kitiems patiktu, bet siaip juk visiems neitiksi...smile.gif dekit vardus kad jums butu sirdziai miela, o ne kad kazkam patiktu...wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytuke4 @ 2010 01 26, 20:24)
Na o mes tokiu kaip ir labai piktu uzuominu ar labai didelio nepasitenkinimo ir neturejom bet buvo tokiu kad jau kabutese geresniu vardu negalejot sugalvot, sako liezuvio apverst neimanoma. Bet dabar labai patenkinti ir sako vardai atitinka vaikus, ir vardu reiksmes fainos. Bet mums is pat pradziu buvo nesvarbu ka sako svarbiausia kad mes su teveliu sutarem del vardu, buvo gincu bet nedideliu ir galu gale priejom bendros isvados. Bet siaip norisi kad vardas ir kitiems patiktu, bet siaip juk visiems neitiksi...smile.gif dekit vardus kad jums butu sirdziai miela, o ne kad kazkam patiktu...wink.gif

Man labai patinka vardas Dominykas... thumbup.gif
Atsakyti
mano motina dar iki sio laiko negali susitaikyti,kad dukra pavadinom Emilija.sake,kad sugadinom vaikui gyvenima su tokiu vardu.o jei kas paklausia jos,koks anukes vardas sako,susiktas vardas :)EMILIJA.
Atsakyti
QUOTE(Dumza @ 2010 02 02, 01:11)
mano motina dar iki sio laiko negali susitaikyti,kad dukra pavadinom Emilija.sake,kad sugadinom vaikui gyvenima su tokiu vardu.o jei kas paklausia jos,koks anukes vardas sako,susiktas vardas :)EMILIJA.

man vienas is graziausiu vardu. Na labai idomu; ko gi mociutei neitiko ir dar sitaip??? suprasciau butu koks labai egzotiskas ar lt. k. kokia nesamone reiskiantis....

Nekreipkit demesio, labai grazus vardas
Atsakyti
QUOTE(Dumza @ 2010 02 02, 01:11)

Gal Jūsų mamai šis vardas asocijuojasi su kokiu labai nemielu žmogumi g.gif
pvz.: kitoj temoj pasisakiau už vardą Šalnė, nes man jis gražus, tačiau mano mamai šis vardas būtų vienas iš baisesnių dėl tos paties priežasties - asociacijos su nemėgstamu žmogumi.
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2010 02 03, 18:26)
Gal Jūsų mamai šis vardas asocijuojasi su kokiu labai nemielu žmogumi g.gif
pvz.: kitoj temoj pasisakiau už vardą Šalnė, nes man jis gražus, tačiau mano mamai šis vardas būtų vienas iš baisesnių dėl tos paties priežasties - asociacijos su nemėgstamu žmogumi.

Taip dažniausia ir būna. Man net pačiai atrodo, kad vardas visai neblogas, o prisiminus, kokį nors negerą žmogų tokiu vardu, praeina visas grožis. doh.gif
Atsakyti
Dėl dukros vardo - iš pradžių vieni seneliai sakė, kad neįprastas, bet vėliau įprato ir pradėjo pastebėti, kad ne toks jau ir retas biggrin.gif
Sūnaus vardas labai nepatiko seneliui - atseit slaviškas, nors tai nėra slaviškas vardas - daugelyje kalbų yra panašus, bet po kiek laiko apsiprato 4u.gif

Iš kitų jokių atsiliepimų neteko girdėti rolleyes.gif gal tiesiog mums nepasakė biggrin.gif
Atsakyti
Kiek zinau taivisiem artimiesiems patiko. Tik gal kiek neiprastas. O kam nepatiko tai jau ju reikalas. Vaikas musu, tai ir varda renkam mes. Galu gale jei paciam sunui nepatiks kai uzaugs, tai gales pasikeisti.
Atsakyti
Mano mergaiciu vardai visiems patiko 4u.gif
Atsakyti
Ačiū dievui, niekas nesikišo į tą reikalą ir jokių nepasitenkinimo požymių nematėm ax.gif Tai arba patiko, arba taktiškai nutylėjo biggrin.gif
Atsakyti