Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų išrinktas vardas patiko kitiems?

Nuo mano isrinkto vardo atkalbejo vyras, sesuo. Tai varda isrinkome registravimo diena. Artimiesiems patiko, vaikui irgi patinka, turbut tai svarbiausia.
Atsakyti
Oi varda isrinkti labai sunku. Teko nemazai pavargti, apsvarstyti, kol apsisprendem g.gif Bet visiems isrinktas vardas patiko, net aplinkiniai gyre, kad grazus. O svarbiausia jis suneliui labai tinka thumbup.gif
Atsakyti
patiko visiems,nors manau yra svarbiausia,kad išrinktas vardas tinka vaikučiui ir patinka patiems tėvams 4u.gif
Atsakyti
O as ju ir neklausiau. Tai yra mano ir mano vyro reikalas.
Atsakyti
Labai patiko,nors ju ir neklausiau nuomones .svarbiausia kad man ir vyrui tiko ir patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TyliMergaitė @ 2010 05 09, 05:50)
patiko visiems,nors manau yra svarbiausia,kad išrinktas vardas tinka vaikučiui ir patinka patiems tėvams 4u.gif

svarbiausia kad tėvai galvotų apie vaiką, o ne "man /vyrui patinka", deja pastaruoju metu gan retai taip būna, nes visokių -ajų, -ijų, vertalų ir neiškių raidžių kratinių ir labai dažnų vardų kaip grybų po lietaus
Atsakyti
mano vaiko vardas jokubas labai visiem patiko thumbup.gif
Atsakyti
na kaip ir jų niekas neklausė, tiesiog buvo pasakytas vardelis ir viskas wub.gif tačiau kažkokių negražu\nepatinka ir pan., neteko girdėti smile.gif
Atsakyti
Nemanau, kad kazkas turetu aiskinti koki varda turi isrinkti tevai. g.gif Juk svarbiausia, kad tevams patiktu. Manau kiti seimos nariai gali tik patarti mirksiukas.gif
Atsakyti
Besilaukdami vaikelio su vyru sugalvojom varda ir kad ir kaip kas kaulino niekam nepasakem, nes zinant musu gimines prades visi reiksti savo nuomones, o mums to visiskai nereikejo. Pasakem varda tada, kai gime sunelis, tai mano mamos ir sesers pirma reakcija buvo "o lietuviskesnio vardo nera" doh.gif anyta dar ir db klausineja ar negalejo but vaikas Marius ar Mantas, o ne toks amerikoniskas biggrin.gif O mums visiskai neatrodo tas vardas keistas ar amerikoniskas - Markas wub.gif tik gal kiek retesnis...
Atsakyti
Sūnaus vardas (Karolis) patiko visiems. O dukters vardas (Rusnė) nepatiko toms gimines moterims, kurios tiki, kad žmogui laimę neša vardai, kuriuose yra daug raidžių A...

QUOTE(Pupele7 @ 2010 04 07, 12:48)
Džiugilė  ax.gif

Man labai mielas šitas vardas... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ende: 23 birželio 2010 - 23:48
Kazkaip ne itin idomi aplinkiniu nuomone
Atsakyti