Oi varda isrinkti labai sunku. Teko nemazai pavargti, apsvarstyti, kol apsisprendem
Bet visiems isrinktas vardas patiko, net aplinkiniai gyre, kad grazus. O svarbiausia jis suneliui labai tinka

patiko visiems,nors manau yra svarbiausia,kad išrinktas vardas tinka vaikučiui ir patinka patiems tėvams

QUOTE(TyliMergaitė @ 2010 05 09, 05:50)
patiko visiems,nors manau yra svarbiausia,kad išrinktas vardas tinka vaikučiui ir patinka patiems tėvams 

svarbiausia kad tėvai galvotų apie vaiką, o ne "man /vyrui patinka", deja pastaruoju metu gan retai taip būna, nes visokių -ajų, -ijų, vertalų ir neiškių raidžių kratinių ir labai dažnų vardų kaip grybų po lietaus
na kaip ir jų niekas neklausė, tiesiog buvo pasakytas vardelis ir viskas
tačiau kažkokių negražu\nepatinka ir pan., neteko girdėti

Nemanau, kad kazkas turetu aiskinti koki varda turi isrinkti tevai.
Juk svarbiausia, kad tevams patiktu. Manau kiti seimos nariai gali tik patarti

Besilaukdami vaikelio su vyru sugalvojom varda ir kad ir kaip kas kaulino niekam nepasakem, nes zinant musu gimines prades visi reiksti savo nuomones, o mums to visiskai nereikejo. Pasakem varda tada, kai gime sunelis, tai mano mamos ir sesers pirma reakcija buvo "o lietuviskesnio vardo nera"
anyta dar ir db klausineja ar negalejo but vaikas Marius ar Mantas, o ne toks amerikoniskas
O mums visiskai neatrodo tas vardas keistas ar amerikoniskas - Markas
tik gal kiek retesnis...

Sūnaus vardas (Karolis) patiko visiems. O dukters vardas (Rusnė) nepatiko toms gimines moterims, kurios tiki, kad žmogui laimę neša vardai, kuriuose yra daug raidžių A...
Man labai mielas šitas vardas...
QUOTE(Pupele7 @ 2010 04 07, 12:48)
Man labai mielas šitas vardas...