mazoji eina miegot 22h ir keliasi 7,nakti kaip prabunda duodu saldinto vandenuko pagert ir miega toliau
QUOTE(goshke @ 2008 09 03, 12:32)
Maniškiui kolkas septyni mėn., bet keltis tenka kiekvieną naktį net po kelis kartus
Laukiu nesulaukiu kada ateis ta diena kai išmiegosiu visą naktį 
Mes irgi keliames 4-5 kartus mamos pienuko uzkasti
as jau galvojau kad mes vieni tokie
keliames po n kartu, tai pavalgyt dazniauiai, tai pas mama atsliauzt ir krist kuo arciau, vienu zodziu
svarbiausia nzn kas jam yra. lieka tik svajot kada mama gales ismiegot visa nakti
Mum jau 9,5mėn ir jokių pakitimų nuo kudikystės šiuo atžvilgiu
, vis dar keliamės mp pavalgyt po 4 kartus vid per naktį. Nežinau ką čia ir daryt, nes man nesavęs, o vaiko gaila, kad skranduko nesusigadintų valgydama reguliariai ištisą parą ir dantukai bijau, kad nepradėtų gest
Labutis mamukai
Mes keliamės kaip kada 2kaip kada 3kartus, būna 5 ir 7, o būna 2, 5 ir 7, dar kol kas nėra režimo, va mano draugė nebeturėjo pienuko, pradėjo maitint mišinukais, tai nuo 2su puse mėn nebesikeldavo naktį
mamytei gerai o vaikiukui
Mes keliamės kaip kada 2kaip kada 3kartus, būna 5 ir 7, o būna 2, 5 ir 7, dar kol kas nėra režimo, va mano draugė nebeturėjo pienuko, pradėjo maitint mišinukais, tai nuo 2su puse mėn nebesikeldavo naktį
Mes uzmiegam apie 11 ir keliames apie 6, o tada dar iki 10 pamiegam
uzmiegame 21 val. keliames 6-7 val. Nakti neatsibudineja..net nesukruta
Kaip apkloju taip ir randu
einam miegoti 23val , o keliames 4-5val, pavalgom 20 min ,o paskui 8-9val keliames.
Mums 11 mėn. Užmiegam apie 12, keliamės 9 - 10. Bundam mažiausiai 2 kartus atsigerti vandenuko. Bet tokių naktų labai mažai...
Būna, kad kas pusvalandį reikia keltis...
Sveikos mamytes
Na mes einame miegelio apie 22 valanda,tada keliames 3 nakties,o paskiui 6 val ryte ir jau tada leliukas pamiega iki kokiu 9 val ryto
Na aisku kartais ten keltis daugiau kaip reikia pamperi pasikeisti
Na mes einame miegelio apie 22 valanda,tada keliames 3 nakties,o paskiui 6 val ryte ir jau tada leliukas pamiega iki kokiu 9 val ryto