Įkraunama...
Įkraunama...

Kelis kartus per nakti turi keltis mamyte?

Mergaitė (2 mėnesių amžiaus) užmiega apie 22:30, tada keliasi valgyti apie 3 val. ir apie 6-7 val. Dieną ji valgo kas maždaug 4 valandos.
Atsakyti
o mano sunukas ir 2menesuku uzmiega 19-20:30 tam tarpe ir poto keliames 3 ir ryte 5-6
Atsakyti
Na mano bernyciui jau 9 menesiukai, o per nakti atsibunda ir reikalauja pienuko 2-3 kartus. Bandziau vandenuko pasiulyti, bet neeee - tik mamos pienukas tinka lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif mano zuikiukas keliasi pagaliau tik viena karta! clap_1.gif uzmiega apie 20-21val ir valgo 4:40 visada tuo paciu laiku biggrin.gif pagaliau galiu ir as pailseti vacation1.gif
Atsakyti
maniskiui 6menesiai bet nakti keliuosi kaip kada buna viena kart buna du o paskutiniu metu net4kartus nes pabunda ir verkia tada greit papuli ir miega toliau bet keliasi apie7 o uzmiega nuo9iki10tame tarpe
Atsakyti
Mano maziulis (6 men.) vakare uzmiega apie 20 val., o keliasi apie 7 val. thumbup.gif
Vaikinas ismiega visa nakti ir mamai leidzia pailset smile.gif O pirma menesi keldavausi apie 4-5 kartus per nakti..... verysad.gif
Atsakyti
Mums 2menesiai. Maitinu pati. Mergyte uzmiega apie 22val. ir keliasi 3-4val. Po to tik 8val. smile.gif
Atsakyti
Labutis na ir daug jus cia priraset thumbup.gif Eglel labai jau grazi jusu foto wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Maniske pupa nuo gimimo keldavosi 2 kartus pavalgyti - 1 ir 4 val.. Nuo 2 men. kelesi tik viena karta apie 4-5 val. Dabar 5 men. valgo apie 5 val. , o kartais ismiega visa nakti. Nuo 22val iki 7.30, bet man vistiek labai miego truksta blush2.gif !
Atsakyti
QUOTE(*zvaigzde* @ 2008 08 24, 17:13)
Na mano bernyciui jau 9 menesiukai, o per nakti atsibunda ir reikalauja pienuko 2-3 kartus. Bandziau vandenuko pasiulyti, bet neeee - tik mamos pienukas tinka lotuliukas.gif

Maniškė tokia pati, tik vandenuko duot dar nebandžiau, palauksim dar kokį mėnesiuką, gal pati nebenorės ar mažins po truputuką essen.gif
Atsakyti
Sveikos,
maniskis uzmiega ne anksciau 23 val... ismiega tris valandas, tada miega 2 valandas ir tada valandele arba geriausiu atveju dvi valandas ir viskas... ir nebemiega...oi kaip man truksta miego... diena irgi nelabai gaunasi numigti, nes vaikas diena nusnusta keleta kartu po pusvalanduka ir viena karta pora valandu. bet gi apsitvarkyt, sumesti skalbinius indus issiplaut ir save galu gale susitvarkyti...oi tikiuosi, kad poros menesiu ir maniskis ismoks miegoti nakti.. unsure.gif
Atsakyti
Maniske kaip laikrodukas - 24 val., 3 val., 6 val. smile.gif
Atsakyti