Įkraunama...
Įkraunama...

Kelis kartus per nakti turi keltis mamyte?

mano zuikis uzmiega 21-22val ir keliasi visada nakti 1-2val, o po to ryte apie 6val., bet dabar kai dantys kalasi tai paryciais dazniau reikalauja pienuko ir sunkokoka issimiegoti ax.gif smile.gif
Atsakyti
mes pirmus menesius keldavomes naktimis kas trys valandos blush2.gif ax.gif dabar ji jau kartais ismiega visa nakti, kartais viena kart kelias, kartais ir penkis kartus per nakti g.gif matyt danukai kartais skauda tada ir prabudineja!!!!!!!!!!!!!! labai dizuagiuos kad butent sveciuose ji ismiega visa nakti!!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif !!!!!!!!!!!!!matyt pavargsta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Maniškiui kolkas septyni mėn., bet keltis tenka kiekvieną naktį net po kelis kartus doh.gif Laukiu nesulaukiu kada ateis ta diena kai išmiegosiu visą naktį blink.gif
Atsakyti
as vis dar keliuosi mazdaug kas 3h (nors mano pupai 2.5men). isgirstu, kad vaikas ciulpia pirstus, atsikeliu, pamaitinu ir toliau miega, net neprabunda. dar nebuvo, kad nakti nubustu ar verktu. o man kazkaip tie dazni maitinimai netrukdo, per 5 min papa istustina ir toliau abi miegam... rolleyes.gif
Atsakyti
Maitinu MP. Užmiegam apie 23 val., tada keliamės apie 3 ir apie 5 val. pavalgyti.
Atsakyti
mes pagaliau ismiega per nakti thumbup.gif uzmiegam apie 20-21 val o keliames tik 5.30-6 val ir paskui apie 8.30val. thumbup.gif dar pries pora savaiciu tekdavo apie 3 atsikelt tai sunkoka budavo mirksiukas.gif
Atsakyti
mano zuikis jau kazkur savaite kaip ismiega 7-8 valandas thumbup.gif nerealu thumbup.gif
Atsakyti
Musu dukrytei pusmetis su trupuciu. Keliuosi prie jos po kelis kartus, nes panele dar keliasi pavalgyti smile.gif Kazkaip nesitiki, kad ateis laikas, kai nebereiks keltis biggrin.gif
Atsakyti
Nuo kokių 3 mėn. iki 7mėn. mano mažylis išmiegodavo Nuo 21h. iki 7,30h.Tačiau dabar laukiam dantukų,tai pasidarė labai neramus doh.gif ,tenka vos ne kas valandą keltis. blink.gif
Atsakyti
Kai dukrytei buvo 2 men.pradejo ismiegoti visa nakti, bet jau apie menesis kai keliuos du, tris kartus per nakti, neseniai pradejo pabusti 6.50 ir viskas, nebeuzmiega,taip ir prasideda musu diena doh.gif
Atsakyti
maitinu MP tai naktį keliamės du kartus uzmiegam 23 valanda.pabundam 2 nakties ir po to 4nakties na o ryte nuo 6 ryto kas valandėlę keliamės kadangi pripratau nes kitaip niekada nebuvo tai netaip ir sunku biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(trintuke @ 2008 09 09, 12:39)
maitinu MP tai naktį keliamės du kartus uzmiegam 23 valanda.pabundam 2 nakties ir po to 4nakties na o ryte nuo 6 ryto kas valandėlę keliamės kadangi pripratau nes kitaip niekada nebuvo tai netaip ir sunku biggrin.gif

Ir mūsų mažylis dažniausiai taip pat. Buvo kelios naktys, kai atsibusdavo pirmą kart tik 4 valandą, bet aš vistiek iš pripratimo 2 taip pat atsibusdavau smile.gif
Atsakyti