ar lengvai uzmigdote savo mazylius? gal kokias daineles dainuojate ar panasiai?
mums kaip uzeina taip ir keliames
viena nakti tik 2kartus,kita nakti is vis kokia 5
idomu,kada mes isivaziuosim i ta ritma 
QUOTE(Žiedukas @ 2008 09 25, 12:04)
Musu mazius tai lengvai uzmiega. Pavalgo 9 val. ir ismiega iki 6val.ryto. Nakti as net tikrinu ar kvepuoja, nes tai ramiai miega
Pavalgius vel ismiegam iki 10val. super. Bijau net kam ir sakyti, kad neprisikalbeciau........................ 
na tai pasaka tada,mamyte gali issimiegoti
Mes nuo pirmu dienu isivaziavom i toki ritma, 21val maudynes, 22uzmiega, tada keliames 4-5ryto, o paskui 7-8. Tai per nakti keliuosi tik 2 kartus.
QUOTE(Lena.lt @ 2008 09 25, 13:44)
Mes nuo pirmu dienu isivaziavom i toki ritma, 21val maudynes, 22uzmiega, tada keliames 4-5ryto, o paskui 7-8. Tai per nakti keliuosi tik 2 kartus.
pas mus irgi anksciau buvo taip kad keldavomes pora kartu ir einame miegoti 22 valanda,o dabar jau kazkaip keliasi daugiau kartu,issimuse is to ritmo
Idomu, kad visi mazyliai taip velai eina miegoti. Mano mazyte jau 7 val vakaro uzmiega, ir ismiega iki 7 ryto, bet keliasi apie 2 kartus pavalgyti (apie 2 ir 5). Dabar knygoje skaiciau, kad is viso reikia mazylius dar anksciau guldyti, apie 6:30 vakaro, ir i lova.
QUOTE(Balandiene @ 2008 09 25, 17:28)
Idomu, kad visi mazyliai taip velai eina miegoti. Mano mazyte jau 7 val vakaro uzmiega, ir ismiega iki 7 ryto, bet keliasi apie 2 kartus pavalgyti (apie 2 ir 5). Dabar knygoje skaiciau, kad is viso reikia mazylius dar anksciau guldyti, apie 6:30 vakaro, ir i lova. 
na matai tavo mazyle didele tai ir issimiega ilgai,o cia dar maziukai i rimta neisivaziave
Mano gydytoja sake kad kudikiui naktis skaiciuojasi nuo 24val iki 6val. Gerai butu kad pakaktu vieno atsikelimo apie 3val- pamaitintas kudikis toliau uzmiegtu. Bet cia teorija, praktikoje daznai buna ir kitaip. Iki 4men keldavausi kas 2val.
Cituoju is knygos "Sveiki pirmieji metai":
Miegojimo kalendorius:
*Naujagimis miega vidutiniskai 16,5 val. per para,nubusdamas kas 1,5 - 3 val.
*6 -12 men. kudikiai miega vidutiniskai 11val. nakti ir 2 kartus po 1 - 1,5 val. diena.
*1 -2 metu vaikas miega vidutiniskai 13 - 14 val. per para: 11 val. per nakti ir 2 val. diena, is pradziu per 2 kartus,veliau - 1 karta.
*2 - 3 metu vaiku miego poreikis - vidutiniskai 12 val. per para. kai kurie atsisako miegoti diena.
*vaikus su miego sutrikimais vis del to rekomenduojama migdyti ir diena,nes pervarge miega dar blogiau.
Miegojimo kalendorius:
*Naujagimis miega vidutiniskai 16,5 val. per para,nubusdamas kas 1,5 - 3 val.
*6 -12 men. kudikiai miega vidutiniskai 11val. nakti ir 2 kartus po 1 - 1,5 val. diena.
*1 -2 metu vaikas miega vidutiniskai 13 - 14 val. per para: 11 val. per nakti ir 2 val. diena, is pradziu per 2 kartus,veliau - 1 karta.
*2 - 3 metu vaiku miego poreikis - vidutiniskai 12 val. per para. kai kurie atsisako miegoti diena.
*vaikus su miego sutrikimais vis del to rekomenduojama migdyti ir diena,nes pervarge miega dar blogiau.
sveikutes,
nu mano mazyle ivairiai keliasi, bet dazniausiai tai du kartus keliam pavalgyti.
nu mano mazyle ivairiai keliasi, bet dazniausiai tai du kartus keliam pavalgyti.
QUOTE(eglitea @ 2008 09 25, 20:36)
sveikutes,

manozi pati keliasi ar jus ja keliate?