Įkraunama...
Įkraunama...

Kelis kartus per nakti turi keltis mamyte?

QUOTE(vaitjovi @ 2008 09 26, 11:48)
na mes kas 3 valandas mazdaug keliames valgyt, bet mums tik pora savaiteliu dar  wub.gif

uij koki jus dar maziukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaitjovi @ 2008 09 26, 08:48)
na mes kas 3 valandas mazdaug keliames valgyt, bet mums tik pora savaiteliu dar  wub.gif

Oi tikrai maziukai smile.gif, na mes tiek laiko budami kelemes irgi panasiai kas 2,5- 3 val. 4u.gif paskui nakti vis reciau ...
Atsakyti
QUOTE(gile:) @ 2008 09 26, 12:31)
Oi tikrai maziukai smile.gif, na  mes tiek laiko budami kelemes irgi panasiai kas 2,5- 3 val.  4u.gif paskui nakti vis reciau ...

na jo tuoj visai ismiegos visa nakti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
mano uzmiges 21-22val. keldavosi visada 12-1val ir po to paryciais apie 6val, bet kai pradejo dantys lysti paryciais, t.y. nuo kokiu 3val gal kas valanda papo nori, o pienukas tai i pabaiga, o ir miego laaaabai jau norisi.gerai mamytems, kuriu ismiega visa nakti thumbup.gif
Atsakyti
Maniskis kazkur nuo 3 menesiu visa nakti ismiega smile.gif nebent dabar del dantuku prabunda. O siandien snekejau su drauge tai jos mergaite 1m atsikelia nakti 2 kartus misinuko atsigerti doh.gif
Atsakyti
Mano pupa irgi visa nakti ismiega, tiesa, reikia pora kartu soskyte idet, jei pameta doh.gif Bet nakti nevalgo nuo mazdaug 2 menesiuko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(reburd @ 2008 09 27, 00:46)
Mano pupa irgi visa nakti ismiega, tiesa, reikia pora kartu soskyte idet, jei pameta  doh.gif  Bet nakti nevalgo nuo mazdaug 2 menesiuko  thumbup.gif

kaip paskaitau tai visu toki geri leliukai wub.gif , na o mano tikras tada velniukas,nes keliasi pavalgyti daug kartu,nebent svente buna tioboje kaip maziukas keliasi tik viena karta,o tai buvo kelis kartukus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dodukas @ 2008 09 27, 10:01)
kaip paskaitau tai visu toki geri leliukai  wub.gif , na o mano tikras tada velniukas,nes keliasi pavalgyti daug kartu,nebent svente buna tioboje kaip maziukas keliasi tik viena karta,o tai buvo kelis kartukus  thumbup.gif

Tikriausiai MP maitini tai del to ir keliasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2008 09 27, 11:30)
Tikriausiai MP maitini tai del to ir keliasi  mirksiukas.gif

Maitinu vis dar pati,bet kazkaip jau pradedu priprasti prie tu daznu atsikelimu,kartais net pirma atsikeliu uz maziuka hihihi.gif
Atsakyti
Anksciau vaikas miegodavo su mumis, dabar tenka keltis gal 2-4 kartus per nakti, bet jeigu jau uzknisa keltis, tai pasiimu su savimi i lova, nes jau galva pradeda svaigsti.
Atsakyti
mums 3men, maitinu pati ir keliames vis dazniau nakti, tikriausiai gausiu duoti kokiu vaisiu trintu. Pienuko turiu daug.
Atsakyti
QUOTE(HUGGA @ 2008 09 29, 10:30)
mums 3men, maitinu pati ir keliames vis dazniau nakti, tikriausiai gausiu duoti kokiu vaisiu trintu. Pienuko turiu daug.

na jeigu pienuko turi tai vaisiu ir rimtesnio maistuko geriausia duoti nuo 6 menesiu
Atsakyti