sveiki,
mes jau buvome atprate nakti keltis,bet po operacijos kazkodel vel pradejom keltis naktimis ir paskutiniu metu gan daznai.buna nubunda ir tiesiog verkia,o nuramint reikia keliu minuciu.kaip pabandyt atpratint vaikuti nuo naktinio valgymo?savo pienu deja neteko isvis maitint.
mes jau buvome atprate nakti keltis,bet po operacijos kazkodel vel pradejom keltis naktimis ir paskutiniu metu gan daznai.buna nubunda ir tiesiog verkia,o nuramint reikia keliu minuciu.kaip pabandyt atpratint vaikuti nuo naktinio valgymo?savo pienu deja neteko isvis maitint.
Mano maziui jau 9 men. Neturejau tokiu dideliu problemu su vaiko miegojimu iki pastaruju 5 dienu. Keliasi vos ne kas valanda. Ant ranku paimtas nurimsta tik pas mane. Pas MB klykia. Pats neuzmiega, tai reikia uzsupuoti. Ir taip kas valanda dvi.. Gal kas susiduret su panasia situacija ir kaip sprendet? Jauciu pora savaiciu ir toliau tokiu tempu, tai palusiu.
as keliuosi maitinti mazyle 2kartus
Iki 2 men. visada keldavosi 3 nakties, pavalgydavo ir vel miegucio. Veliau prasidejo linksmybes
, dabar keliasi kada tik nori, viena nakti keliasi kas valanda - ar tai ciulptuko, ar tai ant kito sono atsigult, ar siaip nusisipsot
, kita nakti gali 2 kartus prabust, jokio rezimo
Net nezinau del ko taip yra?!
QUOTE(Beautiful Life @ 2008 10 01, 08:44)
Iki 2 men. visada keldavosi 3 nakties, pavalgydavo ir vel miegucio. Veliau prasidejo linksmybes
, dabar keliasi kada tik nori, viena nakti keliasi kas valanda - ar tai ciulptuko, ar tai ant kito sono atsigult, ar siaip nusisipsot
, kita nakti gali 2 kartus prabust, jokio rezimo
Net nezinau del ko taip yra?!
na faktiskai jau dantukai jums turetu dygti tai gal del to leliukas neramus,apziurek desnukes
mes keliames 2 kartus
QUOTE(JVana @ 2008 09 30, 23:17)
Mano maziui jau 9 men. Neturejau tokiu dideliu problemu su vaiko miegojimu iki pastaruju 5 dienu. Keliasi vos ne kas valanda. Ant ranku paimtas nurimsta tik pas mane. Pas MB klykia. Pats neuzmiega, tai reikia uzsupuoti. Ir taip kas valanda dvi.. Gal kas susiduret su panasia situacija ir kaip sprendet? Jauciu pora savaiciu ir toliau tokiu tempu, tai palusiu.
paziurek desnukes,gal dantukas koks dygsta,jiems juk labai skauda kaip is kaulo bando prasikalti dantukas,tada ir nemiega ir verkia ir viduriuoja ir temperaturos kai kurie turi.tiesiog pabandyk tepti tepaliuko kazkokio arba paziurek desnukes,kokios jos yra. na jeigu ir nedantukas palauk kokia viena dienuke,paskambink gydytojui ir pasitark,jis geriau tau patars
nuo pat gimimo iki dabar keliames kada jos pilvukas nori
na seip viena karta nakti ir is pat ryto
buna kai labiau pilvuka pucia tai gali kas valanda
bet buna retai
Linksmuolis lelius mano ir šis
nu bet atsiprašant "pušį" gaudo naktim
kad vyras lekia į kitą kambarį liūlint
keliusi per naktį n.. kartų, kartais be skaičiaus...
spurda, verkia, tutį pameta ir t.t. bet ne iš skausmo verkia, o taip neramus