Įkraunama...
Įkraunama...

Kelis kartus per nakti turi keltis mamyte?

Gerai, kai tiek ismiega leliukai. maniskis isvis reikalaudavo maisto kas valanda blink.gif Po to jau priprato kas tris, ir ilga laika taip maitinomes, gere pienuka po biski, bet daznai doh.gif Ir iki siol taip, uzkanda ir nebenori, po valandos vel praso valgyt ir taip visa diena, kazka reik grauzti.
Atsakyti
sveiki,
mes jau buvome atprate nakti keltis,bet po operacijos kazkodel vel pradejom keltis naktimis ir paskutiniu metu gan daznai.buna nubunda ir tiesiog verkia,o nuramint reikia keliu minuciu.kaip pabandyt atpratint vaikuti nuo naktinio valgymo?savo pienu deja neteko isvis maitint.
Atsakyti
Mano maziui jau 9 men. Neturejau tokiu dideliu problemu su vaiko miegojimu iki pastaruju 5 dienu. Keliasi vos ne kas valanda. Ant ranku paimtas nurimsta tik pas mane. Pas MB klykia. Pats neuzmiega, tai reikia uzsupuoti. Ir taip kas valanda dvi.. Gal kas susiduret su panasia situacija ir kaip sprendet? Jauciu pora savaiciu ir toliau tokiu tempu, tai palusiu.
Atsakyti
as keliuosi maitinti mazyle 2kartus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazylia:) @ 2008 07 09, 10:07)
Na as keldavausi 4-5 kartus per nakti bet dabar sumazejo keliuosi 2-3 katus per nakti,kiek kartu jus keliates? ax.gif  tongue.gif  g.gif
user posted image
user posted image

Labai grazi mergyte jusu wub.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
Iki 2 men. visada keldavosi 3 nakties, pavalgydavo ir vel miegucio. Veliau prasidejo linksmybes doh.gif , dabar keliasi kada tik nori, viena nakti keliasi kas valanda - ar tai ciulptuko, ar tai ant kito sono atsigult, ar siaip nusisipsot biggrin.gif , kita nakti gali 2 kartus prabust, jokio rezimo schmoll.gif Net nezinau del ko taip yra?!
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2008 10 01, 08:44)
Iki 2 men. visada keldavosi 3 nakties, pavalgydavo ir vel miegucio. Veliau prasidejo linksmybes  doh.gif , dabar keliasi kada tik nori, viena nakti keliasi kas valanda - ar tai ciulptuko, ar tai ant kito sono atsigult, ar siaip nusisipsot  biggrin.gif , kita nakti gali 2 kartus prabust,  jokio rezimo  schmoll.gif Net nezinau del ko taip yra?!

na faktiskai jau dantukai jums turetu dygti tai gal del to leliukas neramus,apziurek desnukes
Atsakyti
mes keliames 2 kartus 4u.gif
Atsakyti
mes keliames 2 kartus taip pat 4u.gif wub.gif o buna naktu, kad ir tik viena karta 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 09 30, 23:17)
Mano maziui jau 9 men. Neturejau tokiu dideliu problemu su vaiko miegojimu iki pastaruju 5 dienu. Keliasi vos ne kas valanda. Ant ranku paimtas nurimsta tik pas mane. Pas MB klykia. Pats neuzmiega, tai reikia uzsupuoti. Ir taip kas valanda dvi.. Gal kas susiduret su panasia situacija ir kaip sprendet? Jauciu pora savaiciu ir toliau tokiu tempu, tai palusiu.

paziurek desnukes,gal dantukas koks dygsta,jiems juk labai skauda kaip is kaulo bando prasikalti dantukas,tada ir nemiega ir verkia ir viduriuoja ir temperaturos kai kurie turi.tiesiog pabandyk tepti tepaliuko kazkokio arba paziurek desnukes,kokios jos yra. na jeigu ir nedantukas palauk kokia viena dienuke,paskambink gydytojui ir pasitark,jis geriau tau patars mirksiukas.gif
Atsakyti
nuo pat gimimo iki dabar keliames kada jos pilvukas nori biggrin.gif na seip viena karta nakti ir is pat ryto mirksiukas.gif buna kai labiau pilvuka pucia tai gali kas valanda doh.gif bet buna retai
Atsakyti
Linksmuolis lelius mano ir šis thumbup.gif nu bet atsiprašant "pušį" gaudo naktim doh.gif kad vyras lekia į kitą kambarį liūlint doh.gif keliusi per naktį n.. kartų, kartais be skaičiaus... doh.gif spurda, verkia, tutį pameta ir t.t. bet ne iš skausmo verkia, o taip neramus blush2.gif
Atsakyti