Įkraunama...
Įkraunama...

Kelis kartus per nakti turi keltis mamyte?

Manoji prabunda keleta kartu, apklostau, paniuniuoju ir vel uzmiega. mirksiukas.gif , bet ir tas prabudinejimas siek tiek vargina, vis tikiuosi,kad isaugs.
Atsakyti
mano kas 3val nim niam, o kai kas blogai ir 20 kart atsikelia
Atsakyti
musu grazuolyte ismiega nuo 22val iki 5.30 anksciausiai, buna iki 8 val miega, tada pavalgom ir ismiega dar apie 2val thumbup.gif wub.gif
mano manymu viskas priklauso nuo to ar pakankamai vaikelis pavalgo pries eidamas miegoti, ir siaip kambarys turi buti gerai pravedintas, mes visada taip darom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martule: 05 gruodžio 2008 - 15:59
Mazylei dabar yra 9,5 men ir keliuosi daznai - praktiskai kai nubunda, kokius 5-6 kartus. Kartais paimu ant ranku, paduodu soskiuka ir toliau miega. Pabunda greiciausiai del to, kad yra atskyrimo nerimas, nes kai paimu ant ranku, kartais net soskiuko nereikia - miega toliau... smile.gif
Atsakyti
Mano dukrytei 9menesiukai su trupuciu, nakti keliasi kokius 3 kartus atsigerti vandenuko ir apie 3 val. dar geria pienuka, nes kitaip verkia ir nemiega smile.gif apie 8 men. budavo tokiu naktu kad keldavosi apie 8-9 kartus doh.gif gal daugiau nebus tokio laikotarpio blush2.gif
Atsakyti
ne karto schmoll.gif
uzmiega 10 val vakaro ir atsibunda 6val ryto-ir taip nuo gimimo thumbup.gif
Atsakyti
As skustis negaliu blush2.gif mano maziukei nakti keliasi kas 4-3.5 val. siandien ismiegojo net 5 valandas thumbup.gif .pavalge pries keturias ir atsibudo tik pries devynias lotuliukas.gif todel siandien ir mama jauciasi labai pailsejusi ir turi daug energijos smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano leliui beveik 9 mėn. tai keliasi 1-2 kartus pienuko pagerti. Anksčiau būdavo kas 3 val. ir dar visokie paniurzgėjimai.
Atsakyti
3 menesiu Mazute nuo 10 vakaro iki 10 ryto kelias viena karta smile.gif
Atsakyti
Musu mazute 1men keldavosi du kartus per nakti, 2 men uzmiega iki 23h ir keliasi tik ryte apie 6h ir veliau.
Atsakyti
Mums 3men, vyrukas uzmiega 21.00 ir keliasi 5.00 ryte smile.gif uzvalgo ir vel miega iki 8.00 ar 9.00 ryto thumbup.gif Nors pirma menesiuka keldavausi kas 3 valandas, o budavo ir kas pusvalandi.. doh.gif dabar mazylis leidzia mamai pamiegoti biggrin.gif
Atsakyti
Mano mazylis uzmiega 21.30val. ir pora kartu per nakti keliasi pagerti arbateles arba pienuko smile.gif o siaip ismiega iki 8val. ryto 4u.gif

Gime- 3360g 54cm
7men-8700g 68cm

Atsakyti