Įkraunama...
Įkraunama...

Kelis kartus per nakti turi keltis mamyte?

QUOTE(Eglucia @ 2008 11 25, 11:10)
Mano patirtis tokia kad vaikas kuo toliau augdamas tuo dazniau keliasi. Taip kad jei 1menesio vaikiukas keliasi 2kart dziaugtis anksti.Dukrytei 8,5men o keliasi ji tai sunku ir suskaiciuot kiek kartu. Apie issimiegojima sneka net neina. Rekia ropoja inkscia nakti.  Nezinau net ka ir daryt. Vis dar maitinu tai bijau kad cia tas maitinimas situ klausimu meskos paslauga daro. Gal iskelt miegot i kita kambari... Gal padetu nebezinau jau.

as manau kad ji nakti nepavalgo ir greitai isalkus vel atsibunda.. uz tai keliasi begales kartu... taip kad vienintelis dalykas kad ji turi gerai pavalgyt ir tada greit neatsibus 4u.gif na bet kaip tai padaryt nezinau, kadangi musiskis misinukus valgo, tai keliasi tik viena karta arba isvis nesikelia, tai man cia stebulas wub.gif
Atsakyti
maniškis keliasi 1-2kartus kita kart išvis neastikelia.maniškis paskutini kart pavalgo puse 9 apie 9 nueinam miegot.ryte dažniausiai pabunda kaip tetūkui reikai išeiti į darbą puse 7.visada išleidžia į darbą thumbup.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
maniskis keliasi ivairiai, paskutiniu metu labai neramiai miega, bet galvoju, kad gal nedavalgo, nes as maitinu, anksciau pora kartu kelesi, buvo naktis, kad ir karta, bet kazkaip man nesunku atsikelti su pir ma buvo sunkiau ax.gif
Atsakyti
Jau nebezinau, kiek kartu per nakti keliames blush2.gif !? Iki 3 men. kedavosi 2 kartus, nuo 3 iki 6 men. ismiegodavo visa nakti. O dabar... kazkoks kosmaras, visai metem ta "brudna" reikala miegot verysad.gif . Keliasi valgyt kas 3 val ir dar tarp valgiu po kokius 4 kartus doh.gif doh.gif . Tai pradejau guldyti salia saves, tai nors pasnausti truputi gaunu. Bet iskilo kita beda, kai miega salia, tai reikia uz rankyciu laikyti, kitaip nieko neiseina. Vis tikiuosi, kad cia dantukai kalti, nes dar ne vieno neturim g.gif .
Atsakyti
kartais 1, kartais 2 kartus tenka kelti, o va sia nakt visa nakti ismiegojo. man nera sunku atsikelti biggrin.gif
Atsakyti
pirma menesi keldavos valgyt kas 2-3val miegot nueidavo 8val. o poto buvo pradejes keltis 1karta per nakti o dabar vel du kartus keliasi bet jis pavalgo ir vel miegot tai kazkaip nevargstu su juo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Speige @ 2008 11 25, 16:46)
Jau nebezinau, kiek kartu per nakti keliames blush2.gif !? Iki 3 men. kedavosi 2 kartus, nuo 3 iki 6 men. ismiegodavo visa nakti. O dabar... kazkoks kosmaras, visai metem ta "brudna" reikala miegot verysad.gif . Keliasi valgyt kas 3 val ir dar tarp valgiu po kokius 4 kartus doh.gif  doh.gif . Tai pradejau guldyti salia saves, tai nors pasnausti truputi gaunu. Bet iskilo kita beda, kai miega salia, tai reikia uz rankyciu laikyti, kitaip nieko neiseina. Vis tikiuosi, kad cia dantukai kalti, nes dar ne vieno neturim g.gif .

gal buti kad dėl dantukunemiega g.gif , nes mes keliamės po 1-2 kartus, bet kai kalėsi dantukai tai neramus buvo, prabusdavo kas valanda.
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2008 11 26, 16:40)
gal buti kad dėl dantukunemiega g.gif , nes mes keliamės po 1-2 kartus, bet kai kalėsi dantukai tai neramus buvo, prabusdavo kas valanda.

Ir as tikiuosi, kad del to 4u.gif .
Atsakyti
kai gera naktis 3-4 kartus... cia jei skaiciuot nuo 9 iki 9 (nes tiek ji pramiega be normalaus prabudimo) o jei nekokia naktis, tai kas 1,5-2 val doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif
mano mazoji keliasi kas tris val pavalgo atrodo viskas gerai,soti bet tik pamiega keliata min ir pradeda miegodama muistytis,kadangi pati maitinu tai nelabai suprantu kodel,is pradzu maniau kad nedavalgo bet kaip duodu valgyt ji neima,tiesiog muistosi i visas puses,sklaidosi rankytemis,ir vis veiduka trina...apverciu ant kito sono,trumpam aprimsta bet ir vel pradeda muistytis,ir taip visa nakti malames g.gif truputi turim slogyte,nakti buna kad uzsikemsa,bet as ilasinu lasiuku vibrocil,atsikemsa nosyte,bet vis tiek buna tas pats malimasis doh.gif
nelabai suprantu kodel verysad.gif ar yra taip kurioms nors mamytems taip?

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Uganda @ 2008 11 28, 12:18)
Sveikos mamytes smile.gif
mano mazoji keliasi kas tris val pavalgo atrodo viskas gerai,soti bet tik pamiega keliata min ir pradeda miegodama muistytis,kadangi pati maitinu tai nelabai suprantu kodel,is pradzu maniau kad nedavalgo bet kaip duodu valgyt ji neima,tiesiog muistosi i visas puses,sklaidosi rankytemis,ir vis veiduka trina...apverciu ant kito sono,trumpam aprimsta bet ir vel pradeda muistytis,ir taip visa nakti malames g.gif  truputi turim slogyte,nakti buna kad uzsikemsa,bet as ilasinu lasiuku vibrocil,atsikemsa nosyte,bet vis tiek buna tas pats malimasis doh.gif
nelabai suprantu kodel verysad.gif ar yra taip kurioms nors mamytems taip?
user posted image

Sveikos, na pas mus lygiai ta pati situacija, tik mes slogytes neturi. Bet muistomes, inksciam, blaskomes, mosikuojames rankytemis, ir taip pat nezinau kodel...mums tai prasidejo ta diena kai gavom dvieju menesiu skiepa, gal ir nuo to, bet gal ir sutapimas g.gif g.gif manau kad gali buti dantukai, nes kai bandau masazuoti sukanda mano pirsta ir zyzia, be to ir dienom nelabai ramus unsure.gif
beja, su menesiadieniu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo XVXVX: 28 lapkričio 2008 - 13:35
QUOTE(umberta @ 2008 11 25, 13:46)
as manau kad ji nakti nepavalgo ir greitai isalkus vel atsibunda.. uz tai keliasi begales kartu... taip kad vienintelis dalykas kad ji turi gerai pavalgyt ir tada greit neatsibus 4u.gif  na bet kaip tai padaryt nezinau, kadangi musiskis misinukus valgo, tai keliasi tik viena karta arba isvis nesikelia, tai man cia stebulas wub.gif

Maniskiui 8,5 men., pries einant miegoti pavalgo koses ir gauna atsigerti pieno, o vis vien nakti prabunda nuo 2-4 kartu. Taip, kad valgis cia ne prie ko. schmoll.gif Kai vaikiukas auga, jo sugebejimai taip pat, jis gali pats atsisesti, atsistoti lovyteje, ropoti, tai ir atsibude jie negaista laiko. tongue.gif O jei dar nemoka uzmigti guledami lovyteje, o ant ranku, maitinami ir pan., tai nakti jie prabudines n kartu, ir nemokes nusiraminti ir uzmigti. Taip yra ir pas mus. Bet kaip visa tai pakeisti, kol kas nezinau.
Atsakyti