Sveikos.Ir as keldavaus tiek kiek reikejo.O reikejo tikrai ne viena ir ne du kartus.Bet.. panasiai nuo 10-to men.ismiega visa nakti,bet pries miegeli butinai koses privalgo.Jei kartais nebuna apetito,tai tenka karteli keltis misinuto paduoti
is pradziu keldavausi 2-3 kartus poto 2 o dabar jau 2 karta keliuosi:) buna kad pribundu o mazius miega
Mes keliames 4-5 kartus buna,kad ir 7kartus
jau pavargau,bet kitaip neiseina
?Butu gerai,kad miegotu nakti
,na tikiuosi,kad ateis ta svente
jau pavargau,bet kitaip neiseina
Kai buvo mazesnis sunelis tai keldavosi 1-2 kartus pavalgyt, o dabar tai valgo nuo 1 iki 3 kartu per nakti ir dar n kartu keliuosi, kad idet soskyte
labai neramiai miega
mano maziuke jei vakare anksti uzmiega tai tada 2 kartus nakti valgo,bet dazniausiai 1 kart pavalgo ir toliau miega
Mano kleckai daznai keliasi nakti
,dukra kas 2-3val,o sunus,jei 2val ismiega tai buna l.gerai.Kaip zombis atrodziau
,bet su vyru iseiti suradom,jis viena vaika nakti nutrauktu pienu maitina,o kita as is kruties.Vis pakaitaliojam,viena nakti vienas papinasi,kita kitas
vasarak,o Jus vaikeli misiniu maitinat?Kiek teko girdet,tai misiniu maitinami kudikiai ismiega visa nakti,kadangi misinys yra sunkiai sunkiai virskinamas..
QUOTE(Silvy @ 2009 03 25, 12:03)
vasarak,o Jus vaikeli misiniu maitinat?Kiek teko girdet,tai misiniu maitinami kudikiai ismiega visa nakti,kadangi misinys yra sunkiai sunkiai virskinamas..
pirma sav maitinau MP a lia vistiek keldavosi nakti 1 karta
Aisku
,paziurejau,kad musu vaikai viena menesi gime,tai idomu pasidare
Manau,kad miegojimas nakti priklauso nuo to kaip vaikelis maitinimas-MP ar misiniu.Naturaliai maitinami kudikiai mamas nakti kilnoja
Manau,kad miegojimas nakti priklauso nuo to kaip vaikelis maitinimas-MP ar misiniu.Naturaliai maitinami kudikiai mamas nakti kilnoja
Mano sunelis atsikelia 1-2 kartus per nakti retkarciais ismiega iki 5 ryto tai jau nesiskaito tada man kad nakti pazadino:)