maitinu MP
Labuka, mes keliames 1karta nakti apie 3val.. o jei kas skauda ar steneti pradeda, taii visko buna
o diena kas 2 val. valgo
maitinu MP
maitinu MP
QUOTE(Silvy @ 2009 03 25, 12:25)
Aisku
,paziurejau,kad musu vaikai viena menesi gime,tai idomu pasidare
Manau,kad miegojimas nakti priklauso nuo to kaip vaikelis maitinimas-MP ar misiniu.Naturaliai maitinami kudikiai mamas nakti kilnoja

Manau,kad miegojimas nakti priklauso nuo to kaip vaikelis maitinimas-MP ar misiniu.Naturaliai maitinami kudikiai mamas nakti kilnoja
Tai, kad žinokit nebūtinai - savo dukrytę mišinuku nuo 5 mėn. pradėjau maitinti, bet iki šiol ji keliasi sąžiningai 2 kartus naktį pavalgyti
Mano mazyle 1 karta, apie 5 val ryto atsikelia pavalgyti ir tada iki kokiu 8 dar pamiega
Maitinu MP, einam miegucio apie 11-12 val....
Na o as tai 2 kartus
uzmiega apie devinta ir miega iki 2, o tada apie 6... bet buna taip kad issiblasko tai kita kart ir iki keturiu ryto migdyto tenka
na bet tada jau tevelio prasom pagalbos panesiot
maitinu MP, dukriukas keliasi dazniausiai pora kartu valgyt, bet pavalgo ir uzmiega, net sviesos neuzdegu, tai mamyte nepavargsta, nes mgdyt nereikia, pavalgo ir luzta
be to pradejom koses ragauti, kaikas sako kad reikia vakare kruopu koses duoti, kad sotesne butu, bet maniske vistiek keliasi pora kartu
mano brangenybe uzmiega +-10 val ir miega iki 7 ryto tame tarpe keliasi 1-2 katus pavalgyt bet tik ikisi buteliuka pavalgo ir vel miega.valgo ir MP ir misinuka
mazylis uzmiega apie 23val ir miega iki 6.30-7.00val,tame tarpe valgo 2kartus,bet buna ir dazniau papraso
Oi, siuo metu sirguliuojam ( sunui beveik 5 men), tai keliuosi ir keliuosi, jau pradedu kaip zombis atrodyti
O siaip - 1-2 kartus per nakti, dazniau 1, tai kaip MP valganciam visai neblogai
Jei maniske nesikelia tai ir as miegu, prie pirkosios pupos keldavausi dabar jau ne
QUOTE(knopkele @ 2009 03 26, 15:33)
musiske (3 men) keliasi 2 kartus, apie 2 ir 5 val. pavalgo, truputi pasupi ir vel miega, bet uz tai diena miegot nelabai nori 
Mes ir taip pat keliames. Diena tai kas valanda, na kartais pusantros ismiega, na o jai ismiega dvi tai jai svente
QUOTE(SoftKiss @ 2009 03 26, 16:19)
Mes ir taip pat keliames. Diena tai kas valanda, na kartais pusantros ismiega, na o jai ismiega dvi tai jai svente 
Mes iš pradžių irgi taip vargom. Dabar jau jei tik tris kartus atsikelia tai man šventė būna