mums 2 men ir jau visas menesis keliames 2 kartus valgyt,buna kad ismiega ir visa nakti, maitinu MP, bet nuo 6-7 ryto jau dazniausiai nenori miegelio kas mane tiesiog zudo...
bet kaip as sakau "pailsesiu kai pasensiu"
QUOTE(Silvy @ 2009 03 25, 09:03)
vasarak,o Jus vaikeli misiniu maitinat?Kiek teko girdet,tai misiniu maitinami kudikiai ismiega visa nakti,kadangi misinys yra sunkiai sunkiai virskinamas..
QUOTE(Silvy @ 2009 03 25, 10:25)
Aisku
,paziurejau,kad musu vaikai viena menesi gime,tai idomu pasidare
Manau,kad miegojimas nakti priklauso nuo to kaip vaikelis maitinimas-MP ar misiniu.Naturaliai maitinami kudikiai mamas nakti kilnoja

Manau,kad miegojimas nakti priklauso nuo to kaip vaikelis maitinimas-MP ar misiniu.Naturaliai maitinami kudikiai mamas nakti kilnoja
Is dalies su tuo nesutinku, kadangi mano karalaiciui tuoj 9 men., nuo 3 men valgom vien misini, be MP, o nakti vis dar valgo 2 kartus (kartais 1)
QUOTE(Tacit @ 2009 03 25, 13:56)
Tai, kad žinokit nebūtinai - savo dukrytę mišinuku nuo 5 mėn. pradėjau maitinti, bet iki šiol ji keliasi sąžiningai 2 kartus naktį pavalgyti
Ir niekaip nepavyksta atpratint (t.y. kaip rekomenduoja duoti vandenuką ar arbatelės) - jei neduodu mišinuko, tai tokį savobalselį parodo, jog bijom, kad kaimynai mums policiją iškvies 
Pas mus lygiai ta pati situacija
Iki 3 menesiu keliaus kokius 5-7 kart per nakti, o dabar viena, ir tai paryciais, apie 5-6 val.
iki 2 mėn keldavausi gal 3 kartus, o dabar tik vieną paryčiais 5-6 val
Na mes tai irgi valgom misinuka, bet keliames nakti 2 kartus. Ir jokios kalbos apie atpratima nera, nes maniskis irgi kaip paleidzia duda...
O buvo tokie laikai kai du menesius (kai buvo 2-3 men.) ismiegodavo visa nakti...
Ak, kada jau galesiu nakti isimiegoti...
O buvo tokie laikai kai du menesius (kai buvo 2-3 men.) ismiegodavo visa nakti...
o mano auksas blogiausiu atveju keliasi 1 karta
. Buna naktu, kad nei vieno (tfu tfu tfu) Mums 6 men, valgom MP
mano Berniukui 5 menesiai, jis liulia eina 22.30, keliasi 9 val ryto. Jau sitaip koks menesis. |Pries tai prabusdavo sesta pavalgyt, dabar viskas
bereikia keltis tik syki, tokia palaima
Mums 2 menesiai, keliames 2 kartus.
Mums trys menesiukai jau senokai ismiegam visa naktele... Pavlgom 12 ir ismiegam iki 8ryto , kartais ilgiau
o kartais trumpiau
Pastebejau kai ilgiau ismiega dazniausiai pampersiukas sausas buna
Mano mazylis kelesi po 2kartus per nakti.Taip tesesi iki pat 1,5metuku.Kai nustojau maitinti,su lyg diena pradejo miegoti ramiai ir taip nuo to karto nebesikele naktimis.
Nuo 12 nakties buna kad keliames ir 3-4kartus