Įkraunama...
Įkraunama...

Kelis kartus per nakti turi keltis mamyte?

mums 2 men ir jau visas menesis keliames 2 kartus valgyt,buna kad ismiega ir visa nakti, maitinu MP, bet nuo 6-7 ryto jau dazniausiai nenori miegelio kas mane tiesiog zudo... biggrin.gif bet kaip as sakau "pailsesiu kai pasensiu" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2009 03 25, 09:03)
vasarak,o Jus vaikeli  misiniu maitinat?Kiek teko girdet,tai misiniu maitinami kudikiai ismiega visa nakti,kadangi misinys yra sunkiai sunkiai virskinamas..

QUOTE(Silvy @ 2009 03 25, 10:25)
Aisku mirksiukas.gif ,paziurejau,kad musu vaikai viena menesi gime,tai idomu pasidare  ax.gif
Manau,kad miegojimas nakti  priklauso nuo to kaip vaikelis maitinimas-MP ar misiniu.Naturaliai maitinami kudikiai mamas nakti kilnoja  biggrin.gif  biggrin.gif

Is dalies su tuo nesutinku, kadangi mano karalaiciui tuoj 9 men., nuo 3 men valgom vien misini, be MP, o nakti vis dar valgo 2 kartus (kartais 1) doh.gif ir nesvarbu visai, kiek is vakaro privalge schmoll.gif buna, kad 20 val susveicia koses 200g ir 21-21.30 val. misinio 100-150ml pries miega, o ismiega maximum iki 3 val, neprases valgyt. O po pirmo atsikelimo valgyt kelias vel mazdaug po keturiu valandu doh.gif laimei, kad pavalges iskart uzmiega wub.gif o man dar tenka buteliuka eit plaut po pirmojo valgymo blink.gif tai stai kokios naktys ax.gif buvo pora savaiciu ramiu, kai visai nesikeldavo nakti, bet pradejo dygt dantukai ir vel pradejo valgyt... na bet nieko, KADANORS nebevalgys gal jau nakti biggrin.gif ax.gif

QUOTE(Tacit @ 2009 03 25, 13:56)
Tai, kad žinokit nebūtinai - savo dukrytę mišinuku nuo 5 mėn. pradėjau maitinti, bet iki šiol ji keliasi sąžiningai 2 kartus naktį pavalgyti doh.gif Ir niekaip nepavyksta atpratint (t.y. kaip rekomenduoja duoti vandenuką ar arbatelės) - jei neduodu mišinuko, tai tokį savobalselį parodo, jog bijom, kad kaimynai mums policiją iškvies lotuliukas.gif

Pas mus lygiai ta pati situacija drinks_cheers.gif doh.gif oi, kiek kartu bandziau apgaut ir duot vandenuko ar arbateles atsigert, bet jis verkia tol, kol gauna pavalgyt doh.gif pavalgo ir ramus miega toliau wub.gif
Atsakyti
Iki 3 menesiu keliaus kokius 5-7 kart per nakti, o dabar viena, ir tai paryciais, apie 5-6 val. wub.gif
Atsakyti
iki 2 mėn keldavausi gal 3 kartus, o dabar tik vieną paryčiais 5-6 val wub.gif
Atsakyti
Na mes tai irgi valgom misinuka, bet keliames nakti 2 kartus. Ir jokios kalbos apie atpratima nera, nes maniskis irgi kaip paleidzia duda... lotuliukas.gif
O buvo tokie laikai kai du menesius (kai buvo 2-3 men.) ismiegodavo visa nakti... happy.gif Ak, kada jau galesiu nakti isimiegoti... angel_sadangel.gif
Atsakyti
o mano auksas blogiausiu atveju keliasi 1 karta thumbup.gif . Buna naktu, kad nei vieno (tfu tfu tfu) Mums 6 men, valgom MP
Atsakyti
mano Berniukui 5 menesiai, jis liulia eina 22.30, keliasi 9 val ryto. Jau sitaip koks menesis. |Pries tai prabusdavo sesta pavalgyt, dabar viskas 4u.gif
Atsakyti
bereikia keltis tik syki, tokia palaima ax.gif
Atsakyti
Mums 2 menesiai, keliames 2 kartus.
Atsakyti
Mums trys menesiukai jau senokai ismiegam visa naktele... Pavlgom 12 ir ismiegam iki 8ryto , kartais ilgiau smile.gif o kartais trumpiau smile.gif Pastebejau kai ilgiau ismiega dazniausiai pampersiukas sausas buna smile.gif
Atsakyti
Mano mazylis kelesi po 2kartus per nakti.Taip tesesi iki pat 1,5metuku.Kai nustojau maitinti,su lyg diena pradejo miegoti ramiai ir taip nuo to karto nebesikele naktimis. smile.gif
Atsakyti
Nuo 12 nakties buna kad keliames ir 3-4kartus 2.gif
Atsakyti