Įkraunama...
Įkraunama...

Kelis kartus per nakti turi keltis mamyte?

As keliuosi du kartus, maitinu MP mirksiukas.gif
Atsakyti
mano mazylis tai miega kartu su manim ir kai nakti ima muistitis uztenka prideti papa pavalgo miegodamas ir vel sau parpia;D taip mum nuo kokiu 3 men o anksciau tai truputi vargelio budawo biggrin.gif
Atsakyti
mano vaikiukui jau 5 men, iki 3 men keldavausi 2 kartus, dabar 1 o buna ir visa nakti ismiega (o tai tada jau svente thumbup.gif ), maitinu MP, turiu jo daug tai gal todel ir ismiega rolleyes.gif
Atsakyti
O man jau senokai nebereikia keltis nakti thumbup.gif Miega po 10-11 valandu.Valgo tik misinuka.
Atsakyti
Mes naktim keliames 2 kartus, o kai buna isvargus, tai uztenka ir vieno karto biggrin.gif
Atsakyti
Mano mazylis visa nakti pradejo miegoti nuo 4men. thumbup.gif
Atsakyti
Mano mazytei jau 9 menesiukai, nuo gimimo ismiega visa nakti ax.gif
Atsakyti
kai sukako menesis - nebesikeliam nAKTI thumbup.gif
UZSIMIGDOM apie 21 val, tada vyras pries eidamas miegoti pamaitina apie vidurnakti, as jau bunu uzmigus, o tada leliuke keliasi 6 ryto kaip laikrodis - tada jau as keliuosi jei vyras tingi, na kaip kada cia smile.gif valgom tik misinuka thumbup.gif
Atsakyti
Maniske keliasi nakti 3-4 kartus nuo pat pirmu dienu. Kartais atsikelia ir dazniau. smile.gif
Atsakyti
nera manau nuostatos kiek turi keltis, vkienos duoda valgyt kas valanda, kitos kas keturias g.gif
Atsakyti
kiek reikia tiek ir turi mama keltis.kol naijagime buvo manoji keldavaus nakti 2 - 3 kartus po to apstojus buvo keltis nakti o dabar vel keliuosi 2 -3 kartus.nes gaila klausyti kaip pilvukas gurgia.nors vakarais gerai uzkerta doh.gif
Atsakyti
maitinti keliuosi kas tris val mirksiukas.gif
Atsakyti