Įkraunama...
Įkraunama...

Kelis kartus per nakti turi keltis mamyte?

Pirmais men,tai ir kas valanda keldavos,nes lb pute pilvuka.na o dabar uzmiega apie 23h,pabunda kokia 3-4h pasiimu prie saves,iduodu krutine ir abu uzmiegam biggrin.gif tai iki koki 6ismiegam 4u.gif
Atsakyti
As keliuosi 4-5 kartus, maitinu MP smile.gif
Atsakyti
Keliuosi daug kartų. Valgyti nevalgo, bet šiaip nelabiai ramiai miega, reikia už rankytės palaikyti, paglostyti, kad nurimtų, tai taip jau pusė metų aš be miego. Bet nieko, nepavargstu. Kai gimsta mažutis mamos organizmas persitvarko ir gyvena budėjimo rėžimu. tongue.gif
Atsakyti
maitinu MP, pirma menesi keliaus karta per nakti. db antras menesiukas baiginejasi tai kolkas ismiega visa nakti. idomu ar neissiderins veliau miegas, kad visad taip miegotu smile.gif
Atsakyti
Pirmagimę maitinau tik MP iki 6,5 mėn (MP atsisakė būdama 1,9 m.), tai nuo pirmos dienos grįžus iš GN į namus, ji išmiegodavo visą naktį. Nė karto taip ir neteko keltis naktį prie jos. Guldydavau 24 val, o ryte- apie 7:30- MB ją miegančią man į lovą įkeldavo, kad galėčiau pamaitinti.

Antra dukrytė šiuo atžvilgiu panaši į sesę. Naktim prie jos irgi netenka keltis, tik valgo ji šiek tiek anksčiau rytais nei sesė valgydavo. Mažiukė eina miegoti apie 23:00- 23:30, o valgyt prabunda 6:00- 6:30. Pavalgius dar valandikę kitą numinga. ax.gif
Atsakyti
Dukrytei beveik 4 men, tai jau mazdaug menesi per nakti maitinu 1 karta, retai -2 kartus. Ji eina miegoti 21-22 val ir keliasi valgyti 3-6 val ir paskiau prabunda 9-10val. Tai issimiegu kaip zmogus biggrin.gif . Valgom misinuka. Buvo laikas kai ir su misinuku, nakti valgydavo kas 2-3 val doh.gif
Atsakyti
keltis tenka 2-3 kartus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2008 07 09, 15:13)
mano maze jau nuo 1men.ismiega visa nakti  biggrin.gif dabar dygstant pirmiems dantukams visa diena buna irzli,o ismiega vistiek visa nakti nuo 22val. iki 7-8val. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

bigsmile.gif ojej kaip faina...

QUOTE(nakvisa @ 2008 07 09, 16:50)
Pavydziu... blush2.gif Na mes keliames 2 kartus per nakti,bet buna taip isiblasko,kad pora valandu migdai, o jos akys stacios ir viskas... doh.gif

drinks_cheers.gif man irgi panašiai... kaip laikrodukas keliasi kas tris val valgyt. Ir dieną valgo kas 3 val., jei naktį duodu krūtį )antrą kelimąsi apie 3-4 val), tai galim taip prakabėt snausdami iki nežinau kiek doh.gif Bet tai koks tada ten miegas- visad toks snaudimas.
Db primaitinu mišinėliu, tai gal berniukui pasisuks bent valandžiuke ilgiau pamiegot naktį... blush2.gif
Dabar užėjo nuo 3 kai nubunda valgyt, tai nemiegojimas iki 6-7 doh.gif
Atsakyti
As keldavausi tik tol kai valge nakti 1 kart ir tai trumpai O tam keltis kad verkia ar neramei miega neesu atsikelus nei karto Tai buvo jau senoka bet tokius vaikus auginti ir auginti Atsikeli tikrai issimiegojus Man pasiseke ziaurei
Atsakyti
na man tenka pora kartu keltis apie 3-4h ir apie 5-6h, kol pamaitinu, uzmigdau tai uztrunku apie 1-2 val.. unsure.gif nelabai dar dienotvarke turim, bet gal uzaugs ir bus lengviau.. smile.gif
Atsakyti
Beveik nuo pat gimimo musu mazoji keliasi 2 kartus per nakti thumbup.gif Man irgi pasiseke ax.gif
Atsakyti
Mano irgi dazniausia 2 kartus. Bet dabar pastebejau, kad anksciau uzmiega ir veliau pabunda. O tarpas tarp valgymo buna 2-5val.
Atsakyti