Pirmais men,tai ir kas valanda keldavos,nes lb pute pilvuka.na o dabar uzmiega apie 23h,pabunda kokia 3-4h pasiimu prie saves,iduodu krutine ir abu uzmiegam
tai iki koki 6ismiegam
As keliuosi 4-5 kartus, maitinu MP
Keliuosi daug kartų. Valgyti nevalgo, bet šiaip nelabiai ramiai miega, reikia už rankytės palaikyti, paglostyti, kad nurimtų, tai taip jau pusė metų aš be miego. Bet nieko, nepavargstu. Kai gimsta mažutis mamos organizmas persitvarko ir gyvena budėjimo rėžimu.
maitinu MP, pirma menesi keliaus karta per nakti. db antras menesiukas baiginejasi tai kolkas ismiega visa nakti. idomu ar neissiderins veliau miegas, kad visad taip miegotu
Pirmagimę maitinau tik MP iki 6,5 mėn (MP atsisakė būdama 1,9 m.), tai nuo pirmos dienos grįžus iš GN į namus, ji išmiegodavo visą naktį. Nė karto taip ir neteko keltis naktį prie jos. Guldydavau 24 val, o ryte- apie 7:30- MB ją miegančią man į lovą įkeldavo, kad galėčiau pamaitinti.
Antra dukrytė šiuo atžvilgiu panaši į sesę. Naktim prie jos irgi netenka keltis, tik valgo ji šiek tiek anksčiau rytais nei sesė valgydavo. Mažiukė eina miegoti apie 23:00- 23:30, o valgyt prabunda 6:00- 6:30. Pavalgius dar valandikę kitą numinga.
Antra dukrytė šiuo atžvilgiu panaši į sesę. Naktim prie jos irgi netenka keltis, tik valgo ji šiek tiek anksčiau rytais nei sesė valgydavo. Mažiukė eina miegoti apie 23:00- 23:30, o valgyt prabunda 6:00- 6:30. Pavalgius dar valandikę kitą numinga.
Dukrytei beveik 4 men, tai jau mazdaug menesi per nakti maitinu 1 karta, retai -2 kartus. Ji eina miegoti 21-22 val ir keliasi valgyti 3-6 val ir paskiau prabunda 9-10val. Tai issimiegu kaip zmogus
. Valgom misinuka. Buvo laikas kai ir su misinuku, nakti valgydavo kas 2-3 val
keltis tenka 2-3 kartus
QUOTE(bimkutele @ 2008 07 09, 15:13)
mano maze jau nuo 1men.ismiega visa nakti
dabar dygstant pirmiems dantukams visa diena buna irzli,o ismiega vistiek visa nakti nuo 22val. iki 7-8val.

QUOTE(nakvisa @ 2008 07 09, 16:50)
Pavydziu...
Na mes keliames 2 kartus per nakti,bet buna taip isiblasko,kad pora valandu migdai, o jos akys stacios ir viskas... 
Db primaitinu mišinėliu, tai gal berniukui pasisuks bent valandžiuke ilgiau pamiegot naktį...
Dabar užėjo nuo 3 kai nubunda valgyt, tai nemiegojimas iki 6-7
As keldavausi tik tol kai valge nakti 1 kart ir tai trumpai O tam keltis kad verkia ar neramei miega neesu atsikelus nei karto Tai buvo jau senoka bet tokius vaikus auginti ir auginti Atsikeli tikrai issimiegojus Man pasiseke ziaurei
na man tenka pora kartu keltis apie 3-4h ir apie 5-6h, kol pamaitinu, uzmigdau tai uztrunku apie 1-2 val..
nelabai dar dienotvarke turim, bet gal uzaugs ir bus lengviau..
Beveik nuo pat gimimo musu mazoji keliasi 2 kartus per nakti
Man irgi pasiseke
Mano irgi dazniausia 2 kartus. Bet dabar pastebejau, kad anksciau uzmiega ir veliau pabunda. O tarpas tarp valgymo buna 2-5val.