Viena karta jei pilvukas nekankina.
Kaip pavydziu toms mamoms,kurios nakti keliasi 1 ar isvis nesikelia maitinti vaiko
Musiskei 2,5 men ir per nakti maziausiai 2 kartus keliasi valgyti.Paskutiniu laiku jai isvis kazkas susisuko.Pamaitinu apie 21-21.30 val.Po to atsikelia 1 val.Duodu jai arbatytes,tada ismiega iki 2-2.30 val.Tada jau arbata nebepadeda,tenka duoti valgyti.Po to keliasi apie 5 val,kartais pratempiu iki 6 val.Veliau valgo apie 8 val.Na ir tada uzmiega jau normaliai,iki kokiu 11.30 ismiega.Nesuprantu kaip taip yra,kad nakti maziau laiko isbuna nevalgiusi nei diena
Ir kas svarbiausia,nesvarbu kokia doze nakti suvalgo,vistiek kaip laikrodis nakti keliasi tomis paciomis valandomis ir reikia baisiai isbadejusi...
Mano zuikiukui beveik 3 mėn., bet naktį anksčiau keldavausi kai užmigdavo 24 val. tai apie 3-4 val. ir ryte apie 6-7val., o dabar tas pats, tik užmiega 22 val. Šiaip naktį išmiega 5-8 val.
Maniske diena nakti valgo kas 2 val
+ - pusvalandis
svajoju apie miega
svajoju apie miega
man naktis yra nuo 24val iki 6 ryto, tai keliuosi as viena karta.
Mums rytoj 4men
o nuo 1men nesikeliam naktimis
maitinu savo pienu
kartais net 12val ismiegodavo
labai dziaugiuos kad turiu toki angeliuka 
Mano irgi angeliukas dukryte
Jai dabar 5,5 men., uzmiega 21-22 val. ir keliasi apie 5 val. ryte valgyti (maitinu krutimi). Nuo gimimo ji miegodavo su mumis vienoj lovoj, tai valgydavo kaip ir diena - kas 3-4 val, bet priesh pora savaiciu ishkrausciau ja i lovyte (nes nors mums su ja miegoti buvo miela ir malonu, bet pamaniau, kad veliau jau ji vis daugiau supras ir bus sunku ishkraustyti nors ir noresime) ir nuo to laiko ji ishmiega iki pat 5 ryto
Ir dar: visa neshtuma svajojau, kad kudikis ryte kuo ilgiau ishmiegotu, ir maldavau pilvelyje gyvenancio zmogeliuko, kad tik 6 ryto nesikeltu, nes ash net i darba tap anksti nesikeliu
ir ka jus manot - ji uzmiega 21-22 val. ir keliames mes 9-10 val ryto
taigi ash labai laiminga ir neishvargus mama
Ir dar: visa neshtuma svajojau, kad kudikis ryte kuo ilgiau ishmiegotu, ir maldavau pilvelyje gyvenancio zmogeliuko, kad tik 6 ryto nesikeltu, nes ash net i darba tap anksti nesikeliu
QUOTE(monika_r @ 2009 07 07, 14:19)
Ir dar: visa neshtuma svajojau, kad kudikis ryte kuo ilgiau ishmiegotu, ir maldavau pilvelyje gyvenancio zmogeliuko
as irgi labai prasiau kad butu ramus vaikiukas
as tai galiu pasigirti..kol dar galiu
mano mazytei 2 menesiukai...bet nakti miega kaip suauges zmogus...nueina apie puse 12 miegot. ir kelias apie 7-8 o kartais ir puse 9