Įkraunama...
Įkraunama...

Kelis kartus per nakti turi keltis mamyte?

Viena karta jei pilvukas nekankina.
Atsakyti
Kaip pavydziu toms mamoms,kurios nakti keliasi 1 ar isvis nesikelia maitinti vaiko verysad.gif Musiskei 2,5 men ir per nakti maziausiai 2 kartus keliasi valgyti.Paskutiniu laiku jai isvis kazkas susisuko.Pamaitinu apie 21-21.30 val.Po to atsikelia 1 val.Duodu jai arbatytes,tada ismiega iki 2-2.30 val.Tada jau arbata nebepadeda,tenka duoti valgyti.Po to keliasi apie 5 val,kartais pratempiu iki 6 val.Veliau valgo apie 8 val.Na ir tada uzmiega jau normaliai,iki kokiu 11.30 ismiega.Nesuprantu kaip taip yra,kad nakti maziau laiko isbuna nevalgiusi nei diena g.gif Ir kas svarbiausia,nesvarbu kokia doze nakti suvalgo,vistiek kaip laikrodis nakti keliasi tomis paciomis valandomis ir reikia baisiai isbadejusi...
Atsakyti
As keliuosi kas tris valandas, kartais aks dvi. Maitinu krutimi, mums jau penki men, bet nemanau, kad dar greitai leis issimiegoti bent 6 valandas biggrin.gif
Atsakyti
Mano zuikiukui beveik 3 mėn., bet naktį anksčiau keldavausi kai užmigdavo 24 val. tai apie 3-4 val. ir ryte apie 6-7val., o dabar tas pats, tik užmiega 22 val. Šiaip naktį išmiega 5-8 val.
Atsakyti
Maniske diena nakti valgo kas 2 val doh.gif + - pusvalandis doh.gif
svajoju apie miega biggrin.gif
Atsakyti
Jeigu pilvukas labai, vaikas keliasi karta per nakti, o tada dar karta jau apie 6-7 ryto. Ir tai, man toks ispudis, kad atsibunda jis del pilvo skausmeliu, o ne del alkio, o tuo paciu ir pavalgo smile.gif
Atsakyti
man naktis yra nuo 24val iki 6 ryto, tai keliuosi as viena karta.
Atsakyti
Mums rytoj 4men smile.gif o nuo 1men nesikeliam naktimis smile.gif maitinu savo pienu thumbup.gif kartais net 12val ismiegodavo wub.gif labai dziaugiuos kad turiu toki angeliuka smile.gif
Atsakyti
Mano irgi angeliukas dukryte smile.gif Jai dabar 5,5 men., uzmiega 21-22 val. ir keliasi apie 5 val. ryte valgyti (maitinu krutimi). Nuo gimimo ji miegodavo su mumis vienoj lovoj, tai valgydavo kaip ir diena - kas 3-4 val, bet priesh pora savaiciu ishkrausciau ja i lovyte (nes nors mums su ja miegoti buvo miela ir malonu, bet pamaniau, kad veliau jau ji vis daugiau supras ir bus sunku ishkraustyti nors ir noresime) ir nuo to laiko ji ishmiega iki pat 5 ryto thumbup.gif
Ir dar: visa neshtuma svajojau, kad kudikis ryte kuo ilgiau ishmiegotu, ir maldavau pilvelyje gyvenancio zmogeliuko, kad tik 6 ryto nesikeltu, nes ash net i darba tap anksti nesikeliu smile.gif ir ka jus manot - ji uzmiega 21-22 val. ir keliames mes 9-10 val ryto smile.gif taigi ash labai laiminga ir neishvargus mama smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(monika_r @ 2009 07 07, 14:19)
Ir dar: visa neshtuma svajojau, kad kudikis ryte kuo ilgiau ishmiegotu, ir maldavau pilvelyje gyvenancio zmogeliuko

as irgi labai prasiau kad butu ramus vaikiukas ax.gif nes sunus labai judrus buvo nuo gimimo ax.gif
Atsakyti
sveikos mamytes.Mano mazius uzmiega 22 val bet 24 keliasi valgyti.ir tik apie 7 ryte vel keliuosi.nu nebent pameta ciulpuka.tada duodu vel ir uzmiega be jokiu bedu,dziaugiuosi kad jau pats uzmiega,nereikia supuoti ant ranku. smile.gif
Atsakyti
as tai galiu pasigirti..kol dar galiu smile.gif mano mazytei 2 menesiukai...bet nakti miega kaip suauges zmogus...nueina apie puse 12 miegot. ir kelias apie 7-8 o kartais ir puse 9 thumbup.gif
Atsakyti