Įkraunama...
Įkraunama...

Kelis kartus per nakti turi keltis mamyte?

QUOTE(Kenzo @ 2009 11 08, 09:30)
oj laimingis mamytes jus kuriu vaikuciai gerai miega naktimis, o maniski va kelias 3 kartus ir nei valgyt labai nori nei ka, tik va prabunda ir niurkso, zadina tevelius doh.gif , o diena krenta kaip lapas, turbut busim sumaise diena su naktim doh.gif

na jus dar labai jau maziukai. tai tokio amziaus vaikiukai buna sumaise diena su naktimi. turetu greitai susitvarkyti ir vaikiukas isivaziuos i savo ritma. kantrybes mamyte 4u.gif
Atsakyti
Mums 4 mėn. Keliamės kartais kartą, kartais du. mirksiukas.gif
Atsakyti
mano dukrytei menuo. nakti keliasi 1 karta smile.gif dziaugiuosi, kad iki siol ji pakankamai rami 4u.gif
Atsakyti
Na kol buvo leliukas,keldavosi ir 2-3 kartus,dabar 3,5 men keliasi tik ryte.Jei uzmiegam kokia 23 val tai keliames nuo 6-7:30 tame tarpe,greit pavalgom ,pasikeiciam pampi ,paguguojam smile.gif ir vel iki 10-11 pamiegam tongue.gif
Atsakyti
esu mamyte studente ir man reikia atlikti apklausa apie zalingu iprociu paplitima, tad prasau jusu pagalbos uzpilgyti anketa
http://www.######/ap...433b41e654.html
ten kur #### publika "taskas"lt
Atsakyti
Mano suneliui du menesiukai su puse. Kelesi jis po 3-4 kart per nakti verysad.gif kas valanda nuo trecios valandos kaip pradeda keltis, tai iki ryto taip. Nors kai buvo menesis jis keldavosi tik po karta per nakti unsure.gif idomu kodel taip daug keltis pradejo g.gif
Atsakyti
per sia savaite tai toks jausmas, kad as is viso net nemiegu, nes mazoji keliasi kas pusvalandi doh.gif cia tikriausiai del to, kad sirguliuoja. tikekimes greit praeis nes man jau amen bus, nes jau silna ziauriai. per dvi dienas sudauziau 2 puodelius, taure, stikline ir kelias lekstes blink.gif kosmaras kazkoks doh.gif
Atsakyti
na nemiga ir mes galim pasigirti 4u.gif . jau greit 5 menesiukai, bet valgom istisa para kas dvi valandas mazdaug. pienuko uztenka, misinuko neima, matyt toks jau budas mama kamuoti verysad.gif
Atsakyti
Kai buvo kokiu poros men. keldavosi karta arba 2 kartus per nakti, dabar 11 men, bet jau nuo kokiu 5 men kelias n kartu per nakti... biggrin.gif Tikiuos, cia tik toks etapas, veliau viskas susitvarkys rolleyes.gif
Atsakyti
na o mano lelytė keliasi dažnokai - 3-4 kartus, nori užkasti MP mirksiukas.gif nors mes jau didelės esam 9 mėn. thumbup.gif užtat kai buvo mažesnė tai mažiau keldavosi, o buvo laikotarpis kad ir visai nesikeldavo - buvau apsidžiaugusi thumbup.gif manau kai jau nebemaitinsiu tai ir nesikels wub.gif
Atsakyti
Jau koks antras menuo mazius per nakti keliasi 15-20 kartu. Ir tik 1 is ju - pavalgyti. Visus kitus kartus blaskosi, niurzga, spjauna soske, vel jos reikalauja ir t.t. jau pamirsau, ka reiskia bent 1-2 val ramaus miego blink.gif
Atsakyti
sveikos, tai aš pati prisižadinu pamaitinti, kad pienas gamintųsi, nes pasiskaičiau, kad nektį pieniukas yra valgymui, o dieną -pagėrimui. Vaikučiui labai svarbu valgyti naktį, taip ir ligoniinėj sakė. Tai aš ir keliu savo mežylę pavalgyti, tai gal neverta? g.gif O jei pramiega naktį, svorio priauga normaliai?
Atsakyti