Na bet vistiek tikiuosi kada issimiegoti
Perskaicius komentarus supratau, kad ne as viena tokia cia naktimis nemieganti
mes irgi valgom MP, o mums jau 9,5 men.,o dar keliames 2-3 kartus per nakti.Jei tik pabandau neduoti pieniuko, ar duoti atsigerti vandeniuko, tai toki triuksma kelia, arba pradeda keltis kas 20 min.
mano pupai 4 menesiukai...pries menesi pradejo miegot visa naktele...pavalgo 21 val ir valgo tik 5 ryto..ir tai neprabusdama..ismiega iki 8 ar 8.30
Netiesa,kad mamytes visos nemiega nakti maitinamos MP
,
As savo dukruze nakti maitindavau:
1. men. 3 kartus
2. men. 2 kartus
3. men. pavalgo 24 val. ir kitas maitinimui prabunda 6.30. Bandziau kazkada kelti pati (bijojau, kad alkanas vaikas miega), bet neima tuomet kruties tik pyksta kam zadini
Zinoma ryte tai kai valgo tai zmoniskai abu papukus sutvarko, nors diena valgo pakaitomis tai is vieno tai is kito.
As savo dukruze nakti maitindavau:
1. men. 3 kartus
2. men. 2 kartus
3. men. pavalgo 24 val. ir kitas maitinimui prabunda 6.30. Bandziau kazkada kelti pati (bijojau, kad alkanas vaikas miega), bet neima tuomet kruties tik pyksta kam zadini
Laba diena
Mano mažam vyrukui, greit bus 10 mėnesiukų, bet naktimis miega ir nepabunda. Tik kai buvo visai kūdikis, keldavosi kas 4 val., bet ir tai kartais reikėdavo žadinti, kad valgytų
Savo pienu nemaitinu jau senai. Užmiega 21.30 ir be atsibudimų keliasi 6.30-7.30.
Mano mažam vyrukui, greit bus 10 mėnesiukų, bet naktimis miega ir nepabunda. Tik kai buvo visai kūdikis, keldavosi kas 4 val., bet ir tai kartais reikėdavo žadinti, kad valgytų
Mes miegam ramiai, visa nakti nepabundam... Pavalgo 10val ir keliasi kaip kada, kartais 7, kartais puse devyniu
Pirma men keldavosi kas dvi val, galvojau, kad taip ir kankinsimes.. Bet diena mano maziuke miega tik po pusvalandi, kokius 3-4kart.
Tai manau, kad cia kompensacija
Pirma men keldavosi kas dvi val, galvojau, kad taip ir kankinsimes.. Bet diena mano maziuke miega tik po pusvalandi, kokius 3-4kart.
Tai manau, kad cia kompensacija
na mono sunutis ismiega nevalges per nakty nuo 2.5men, bet keliu vis apklostyt...
nes spardosi labai... tai kartais ir 1 ir 5 kartus
vajei, kaip gerai kad as ne viena naktimis nemiegu:) ta prasme gera suprati nakti kad tai normalu ir as ne viena:)) ypac kai kas knarkia sau laimingai salia 
mano merga jau 5-6 men miegojo iki ryto, iki 6-7, o poto prasidejo... ar cia vasara-karsta, ar kas, bet 2-3 pavalgti, poto 6-7...
belieka dziaugtis jei tas jai i nauda
mano merga jau 5-6 men miegojo iki ryto, iki 6-7, o poto prasidejo... ar cia vasara-karsta, ar kas, bet 2-3 pavalgti, poto 6-7...
belieka dziaugtis jei tas jai i nauda
bijau prisisneket bet mano maziukas pernakty ismiega kaskur nuo 3sav.bet uztai diena beveik nemiega nusnaudzia 3-4kartus po 15min ir viskas bet as dziaugiuosi tegul jis diena nemiega bet nakty nors gerai miega.
QUOTE(RSebes @ 2008 08 22, 05:30)
na mono sunutis ismiega nevalges per nakty nuo 2.5men, bet keliu vis apklostyt...
nes spardosi labai... tai kartais ir 1 ir 5 kartus 
Iseitis yra kai karsta nakciai aprengti tik sliaustukus, o kai salciau vaikuti ideti i miegmaisiuka (mes turim toki rankytes issiksa,o kojytes turi daug vietos) Pirkom vaikutyje fereti firmos. Patikek tuomet isviso puikiai issimiegosi