Įkraunama...
Įkraunama...

Kelis kartus per nakti turi keltis mamyte?

Perskaicius komentarus supratau, kad ne as viena tokia cia naktimis nemieganti lotuliukas.gif mes irgi valgom MP, o mums jau 9,5 men.,o dar keliames 2-3 kartus per nakti.Jei tik pabandau neduoti pieniuko, ar duoti atsigerti vandeniuko, tai toki triuksma kelia, arba pradeda keltis kas 20 min. doh.gif
Na bet vistiek tikiuosi kada issimiegoti smile.gif
Atsakyti
mano pupai 4 menesiukai...pries menesi pradejo miegot visa naktele...pavalgo 21 val ir valgo tik 5 ryto..ir tai neprabusdama..ismiega iki 8 ar 8.30
Atsakyti
Netiesa,kad mamytes visos nemiega nakti maitinamos MP smile.gif ,

As savo dukruze nakti maitindavau:
1. men. 3 kartus
2. men. 2 kartus
3. men. pavalgo 24 val. ir kitas maitinimui prabunda 6.30. Bandziau kazkada kelti pati (bijojau, kad alkanas vaikas miega), bet neima tuomet kruties tik pyksta kam zadini ax.gif Zinoma ryte tai kai valgo tai zmoniskai abu papukus sutvarko, nors diena valgo pakaitomis tai is vieno tai is kito.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Mano mažam vyrukui, greit bus 10 mėnesiukų, bet naktimis miega ir nepabunda. Tik kai buvo visai kūdikis, keldavosi kas 4 val., bet ir tai kartais reikėdavo žadinti, kad valgytų mirksiukas.gif Savo pienu nemaitinu jau senai. Užmiega 21.30 ir be atsibudimų keliasi 6.30-7.30.
Atsakyti
mums nemiegančiu vaikukių mamytėms reikėtų atskirą temą užsivesti blush2.gif tam, kad galetumem viena kitą palaikyti ir pasiguosti po sunkios nakties ir pasigirti, kad ir mažais, bet pasiekimais (pvz. be prabudimo miegojome 4 val.) blush2.gif ką manot?
Atsakyti
milijoną... wacko.gif doh.gif valgo MP, soskės neima, bet užtat yra gyva soskė doh.gif
Atsakyti
Mes miegam ramiai, visa nakti nepabundam... Pavalgo 10val ir keliasi kaip kada, kartais 7, kartais puse devyniu 4u.gif
Pirma men keldavosi kas dvi val, galvojau, kad taip ir kankinsimes.. Bet diena mano maziuke miega tik po pusvalandi, kokius 3-4kart.
Tai manau, kad cia kompensacija biggrin.gif
Atsakyti
mes tpfu tpfu tpfu ismiegam visa nakti, lygiai taip miegodavom ir su MP ir su misinuku, tik pora nakteliu buvo, kai kelesi 4-5 kazkur valanda, bet tada iki 10 ismiegodavo ax.gif
Atsakyti
na mono sunutis ismiega nevalges per nakty nuo 2.5men, bet keliu vis apklostyt... biggrin.gif nes spardosi labai... tai kartais ir 1 ir 5 kartus smile.gif
Atsakyti
vajei, kaip gerai kad as ne viena naktimis nemiegu:) ta prasme gera suprati nakti kad tai normalu ir as ne viena:)) ypac kai kas knarkia sau laimingai salia biggrin.gif
mano merga jau 5-6 men miegojo iki ryto, iki 6-7, o poto prasidejo... ar cia vasara-karsta, ar kas, bet 2-3 pavalgti, poto 6-7...
belieka dziaugtis jei tas jai i nauda biggrin.gif
Atsakyti
bijau prisisneket bet mano maziukas pernakty ismiega kaskur nuo 3sav.bet uztai diena beveik nemiega nusnaudzia 3-4kartus po 15min ir viskas bet as dziaugiuosi tegul jis diena nemiega bet nakty nors gerai miega.
Atsakyti
QUOTE(RSebes @ 2008 08 22, 05:30)
na mono sunutis ismiega nevalges per nakty nuo 2.5men, bet keliu vis apklostyt... biggrin.gif  nes spardosi labai... tai kartais ir 1 ir 5 kartus smile.gif

Iseitis yra kai karsta nakciai aprengti tik sliaustukus, o kai salciau vaikuti ideti i miegmaisiuka (mes turim toki rankytes issiksa,o kojytes turi daug vietos) Pirkom vaikutyje fereti firmos. Patikek tuomet isviso puikiai issimiegosi thumbup.gif
Atsakyti