Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

QUOTE(vaya @ 2008 08 27, 15:05)

O kokios kainos pas ją?

Na ju tinklapy raso, kad 100-150
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2008 08 06, 09:30)
Buvau vakar pas Rima is Toni&guy, labai maloni moteris ir kerpa gerai, tik vat pagalvojau sau, kad pas stilistus varta kai nori pakeisti sukuosena, o ja koreguoti galima ir pas paprasta kirpeja, manau neblogiau galiukus pakirptu. Nebent kirpimas labai sudetingas.

Pasikirpau plauku galiukus pas ja, kaina - 120lt
Atsakyti
Nieko sau kainelė už galiukus blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 08 28, 11:13)
Nieko sau kainelė už galiukus blink.gif  doh.gif

Ir as galvokau kad uz galiukus paims maziau, deja...
Atsakyti
QUOTE(Lotuke @ 2008 08 28, 11:10)
Pasikirpau plauku galiukus pas ja, kaina - 120lt

tai gal labai labai profesionaliai pakirpo tuos galiukus? g.gif
beje, pati kita savaitę einu į Simoną, žiūrėsiu, ką padarys iš manęs cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malefica: 28 rugpjūčio 2008 - 10:48
Sveikos,

Gal kas lankote SALON+ ? idomu butu suzinoti atsiliepimus. Maciau akropoli vyrukas dirba, sako, kad vyrai kerpa thumbup.gif Gal kuri kirpotes pas ji? Kaip kainos?
Atsakyti
QUOTE(malefica @ 2008 08 28, 11:41)
tai gal labai labai profesionaliai pakirpo tuos galiukus?  g.gif
beje, pati kita savaitę einu į Simoną, žiūrėsiu, ką padarys iš manęs  cool.gif

Pas koki kirpeja eini?
Atsakyti
QUOTE(kaalekn @ 2008 08 28, 14:32)
Sveikos,

Gal kas lankote SALON+ ? idomu butu suzinoti atsiliepimus. Maciau akropoli vyrukas dirba, sako, kad vyrai kerpa  thumbup.gif  Gal kuri kirpotes pas ji? Kaip kainos?

aš Akropolio Salon + esu keletą kartų tik dažiusi (šviesinusi) plaukus pas Ritą, kadangi man labai patinka Joico priemonės, su kuriom jie dirba, tai rezultatais būnu patenkinta (vienintelis salonas, kur nudažė būtent tokiu atspalviu, kokio norėjau - be jokio geltonumo ar varinių tonų). Nežinau, ar apie tą patį vyruką kalbam, bet matydavau tokį jau ne super jauną, tai nė karto nemačiau, kad jis kirptų ar dažytų moteris, visad tik vyrai pas jį būdavo. O kainos ten, sakyčiau, aukštokos - tik už šaknų dažymą su tonavimu paskutinįkart mokėjau gal 180 Lt (na plius ten visokios atstatančios kaukės ir t.t.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bahama mama: 28 rugpjūčio 2008 - 22:04
Turejau tokia gera kirpeja, Jolanta vardu, bet isejo dekretiniu ir pameciau ja. Gal pazistat Vilniuj tokia? Jau lyg ir turetu vel dirbti, tik neaisku kur verysad.gif
Atsakyti
Gal kas galit patarti gera kirpeja Siaures miestelyje? 4u.gif
Atsakyti
Uzsirasiau penktadieniui pas Toma i Figaro Europoje. Esu pasiryzus stipriai pasikeisti (dabar mano plaukuciai iki puses nugaros, saules isblukinti, tiesiai pakirpti). Gal kas, lankesis pas Toma, pasakys, kas tai per kirpeja - ar galima jai pasakyti: kirpkit kaip tiktu, tik labai netrumpinkit? Ar ji parenka sukuosena pagal plauku tipa, veido forma ir pan?
Atsakyti
biggrin.gif zinot,merginos,skaitau,ir negaliu suvokt kaip negaila isleist tokiu pinigu apie 150-200 lt plaukams biggrin.gif turbut esu as skriaga,bet...nesinori tiket,kad tie pinigai atspindi kirpejo profesionaluma...cia laimes dalykas,kaip ir visur kitur,vienus gerai nukerpa ir uz 50lt,kiti nepatenkinti ir uz 200 lt.
as pati irgi niekaip nerandu savo kirpejo,nors tikrai nesiruosiu moket daugiau nei 35-50 lt uz kirpima.nemanau,kad kas is mano kudlu ka nors padarytu ir uz dvigubai didesnius pinigus.nesakyciau,jei netureciau praktikos,lankaiusi ir nebrangiuose,ir brangesniuose salonuose,siaures miestely sumokejau pas meistre 90 lt uz kirpima,o rezultatas tas pats...
tad pasidalinkit patirtim,ar esat nusivyle tais profais ir gryze prie senu kirpeju.ir gal patarsit mums kur ju rast g.gif
Atsakyti