Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

QUOTE(green1368 @ 2008 09 04, 16:55)
tad pasidalinkit patirtim,ar esat nusivyle tais profais ir gryze prie senu kirpeju.ir gal patarsit mums kur ju rast g.gif

Kai pabandziau pas profus, tikrai nebenoriu eiti pas tuos, kurie uz 10lt kerpa schmoll.gif kirpimai skiriasi kaip diena ir naktis.
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2008 09 04, 18:28)
Kai pabandziau pas profus, tikrai nebenoriu eiti pas tuos, kurie uz 10lt kerpa  schmoll.gif kirpimai skiriasi kaip diena ir naktis.

papasakok, pas ka kerpiesi, kokie yra skirtumai, kirpimo stilius ir budas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 09 05, 12:26)
papasakok, pas ka kerpiesi, kokie yra skirtumai, kirpimo stilius ir budas? bigsmile.gif

Is pradziu kirpdavausi provincijos mieste uz 10lt, apkirpdavo per 10-15 minuciu ir vargo nemaciau, bet graziai niekad neatrodziau. Isvaziavus studijuoti kirpdavausi pas ivairius rekomenduotus kirpejus, tai ir uz 30lt, ir uz 50lt, bet daznai verkdavau isejus is kirpyklos, nes visos kirpejos tik trumpindavo plaukus neziuredamos i galvos forma ir ar tinka kirpimas prie veido. Tada jau pradejau bijoti eiti i kirpykla, gal net labiau, nei pas dantista.

Pries du metus apsilankiau Bomond'e pas Rasele, sumokejau 150lt uz kirpima ir pirma karta gavau is kirpejos patarima, kad prie mano veido formos tinka ilgi plaukai (iki tol kaip sakiau, visi tik iskarpydavo ir trumpindavo). Du metus su ja auginau plaukus. Ir visada is kirpyklos isejus dziaugdavausi ir eidavau drasiai, nes budavau tikra, kad apkirps taip, kaip man tinka. Tik kirpdavausi kas kokius tris menesius, tai kirpimas tiek nelaikydavo rolleyes.gif

Neseniai pabandziau pasikeisti kirpeja ir apsikirpau pas Zbigneva. Plaukus jis man kiek patrumpino, bet sukuosena gavosi tikrai liuks thumbup.gif Isryskina ka reikia, paslepia ko nereikia. Kaip kirpejas ir zmogus jis nuostabus, vos ne valanda kalbejomes apie tai, kas man patinka, bande issiaiskinti mano stiliu, kaip priziuriu ir dziovinu plaukus. Pasikalbejus daviau jam laisva valia su mano plaukais daryti ka nori. Kirpimas man labai tinka, su plaukais lengva susitvarkyti. Manau, kad po antro apsilankymo rezultatas bus dar geresnis.
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2008 09 05, 14:15)
Is pradziu kirpdavausi provincijos mieste uz 10lt, apkirpdavo per 10-15 minuciu
Neseniai pabandziau pasikeisti kirpeja ir apsikirpau pas Zbigneva.

stai ir vel griztam prie amzinos problemos: kokybes ir kainos santykio rolleyes.gif kai kirpausi Sugiharoje, man kirpeja vis trumpindavo plaukus, nors as visada juos norejau auginti ir jie buvo ilgi, nustojau kirptis ten, kai mano plaukai sutrumpejo beveik kaip kare, po to kelis metus kirpausi tai brangesnese, tai pigesnese kirpyklose. esme tame, kad tikrai nemaciau ir nematau skirtumo is principo del kainos, matau esme meistre - nuo jo priklauso: ar iseisi patenkinta, ar ne. kiek cia rase moteru, kurios kirposi ir pas ta pati rimdziu, ir kitose auksto lyyyygio kipyklose, o iseidavo nepatenkintos doh.gif dabar suradau tokia alternatyva, kad kerpuosi pas viena kirpeja, o plaukus dazau pas kita, nes pirmoji kirpeja dazymo prasme issiseme, o man reikejo "kazko tokio", bet be radikaliu pasikeitimu (cia kaip is pasakos: noriu to, pati nezinau ko), o netycia suradau kirpeja, kuri suprato (atspejo, pasiule) tai, kas man labai, labai patinka mirksiukas.gif todel, ko gero, esme yra ne tame, kad kirptis brangiam salone, o tame, kad surastum savo meistra drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu Dievui,kirpykloje jau tris metus nebuvau,bet uztat grazius plaukus turiu,jau beveik baigiu atsiauginti,o taip budavo nueini ir nukerpa berysio,jei prasai kad truputi tik galiukus pakirptu,tai nurezia gera gabala.Jau trys metai kaip kerpuosi plaukus pas viena vyra,jis kerpa plaukus pagal menulio fazes,zodiako zenkla ir .t.Ir siaip jis teikia konsultacijas sveikos gyvensenos,seimyniniu problemu klausimais.Zodziu gera pas ji nueiti,tik eiles pas ji ilgokos,bet verta.Vien verta del to,kad jis kai kerpa plaukus,tai kerpa vos ne kiekvieno plauko galiuka.As pati ir mano drauges lankosi,jei ka sudomino,rasykit,duosiu numeri. : 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 09 05, 16:48)
todel, ko gero, esme yra ne tame, kad kirptis brangiam salone, o tame, kad surastum savo meistra drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Taip, butent drinks_cheers.gif su tuo ir nesiginciju. Tik man taip jau pasitaike, kad patenkinta esu tais meistrais, kurie kainuoja daugiau, bet tai jokiu budu nera taisykle. Mano sesuo apsikirpo pas ta pacia Rasele, kuri mane gerai kerpa, sumokejo 170lt ir, kaip mama pasake, sugadino jai plaukus. Gal ir nesugadino, bet kirpimo nepataike, kirpeja musu kaime butu ta pati uz 10 lt padarius (cia vel mamos zodziai lotuliukas.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Indrula @ 2008 09 01, 19:31)
Uzsirasiau penktadieniui pas Toma i Figaro Europoje. Esu pasiryzus stipriai pasikeisti (dabar mano plaukuciai iki puses nugaros, saules isblukinti, tiesiai pakirpti). Gal kas, lankesis pas Toma, pasakys, kas tai per kirpeja - ar galima jai pasakyti: kirpkit kaip tiktu, tik labai netrumpinkit? Ar ji parenka sukuosena pagal plauku tipa, veido forma ir pan?

Kaip sekesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2008 09 04, 17:28)
Kai pabandziau pas profus, tikrai nebenoriu eiti pas tuos, kurie uz 10lt kerpa  schmoll.gif kirpimai skiriasi kaip diena ir naktis.

visiškai su tavim sutinku drinks_cheers.gif , per visą laiką buvau suradusi tik vieną "pigią" kirpėją, kuri apkirpdavo būtent taip, kaip norėdavau, iš pusės žodžio suprasdavo, ko prašau, gaila, taip susiklostė, kad pamečiau jos kontaktus. Visais kitais atvejais, kai pabandydavau tam reikalui pataupyt, grauždavausi nagus. Visgi sutinku ir su tuo, kad toli gražu ne visi "brangininkai" meistrai išgaus norimą rezultatą, gali būt, kad gerai dažo, o kerpa net labai prastai (tiksliau, konkrečiu atveju prašauna pro šalį), čia jau kaip kokia loterija, ieškai, kol "ištrauki savo laimingą bilietėlį" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maat`e @ 2008 09 05, 16:58)
Aciu Dievui,kirpykloje jau tris metus nebuvau,bet uztat grazius plaukus turiu,jau beveik baigiu atsiauginti,o taip budavo nueini ir nukerpa berysio,jei prasai kad truputi tik galiukus pakirptu,tai nurezia gera gabala.Jau trys metai kaip kerpuosi plaukus pas viena vyra,jis kerpa plaukus pagal menulio fazes,zodiako zenkla ir .t.Ir siaip jis teikia konsultacijas sveikos gyvensenos,seimyniniu problemu klausimais.Zodziu gera pas ji nueiti,tik eiles pas ji ilgokos,bet verta.Vien verta del to,kad jis kai kerpa plaukus,tai kerpa vos ne kiekvieno plauko galiuka.As pati ir mano drauges lankosi,jei ka sudomino,rasykit,duosiu numeri. : 4u.gif

Čia gal pas Ramūną kerpiesi biggrin.gif ? Labai panašu dėl mėnulio fazes ir kirpimo po vieną sruogelę tongue.gif
Atsakyti
Laurite>ne,pas Algi 4u.gif
Atsakyti
na merginos, patarkite ir man...gal galite parekomenduoti kirpėją, kuris gerai nudažo plaukus sruogelėmis, nes Vilniuje niekaip neatrandu: tai sruogos geltonos kaip apelsinas blink.gif , bandžiau pas kitą eiti, (tiesa, prašiau dviem spalvom, tamsiom ir šviesiom), tai išėjo kaip zebras doh.gif ... ir nesuprantu, kaip čia man taip "sekasi" unsure.gif jau praradau viltį, o ir einu į parekomenduotus salonus, gerus kirpėjus. Mažesniame mieste nebuvo bėdos, tik nusibodo važinėti į kitą miestą, nu dabar... doh.gif žodžiu, reikalinga (as) patikima(as) kirpėja (as), kuris pakirptų galus ir nudažytų LYGIOM sruogom ax.gif . Labai lauksiu pasiūlymų ir kontaktų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avi: 08 rugsėjo 2008 - 09:33
QUOTE(avi @ 2008 09 08, 10:32)
na merginos, patarkite ir man...gal galite parekomenduoti kirpėją, kuris gerai nudažo plaukus sruogelėmis, nes Vilniuje niekaip neatrandu: tai sruogos geltonos kaip apelsinas  blink.gif , bandžiau pas kitą eiti, (tiesa, prašiau dviem spalvom, tamsiom ir šviesiom), tai išėjo kaip zebras doh.gif ... ir nesuprantu, kaip čia man taip "sekasi" unsure.gif jau praradau viltį, o ir einu į parekomenduotus salonus, gerus kirpėjus. Mažesniame mieste nebuvo bėdos, tik nusibodo važinėti į kitą miestą, nu dabar... doh.gif žodžiu, reikalinga (as) patikima(as) kirpėja (as), kuris pakirptų galus ir nudažytų LYGIOM sruogom ax.gif . Labai lauksiu pasiūlymų ir kontaktų mirksiukas.gif

4u.gif paas mane tas pats,tad vis ieskau,ir ieskau,ko nepametusi biggrin.gif tad jei gausi kokiu kontaktu,permesk ir man,nors labai abejoju,kad gausi...geros kirpejos ir klijentu daug turi,ir be musu biggrin.gif man irgi reikia tik dazymo g.gif kai nusidazau,vaikstau kaip bananas...
kazkada imete man viena moterele vienos kirpejos kontaktus,bet kai paskambinau,gavos kaip detektyvas,is kur,kas,ir pan. g.gif
Atsakyti