Gal kokiu atsiliepimu apie grozio salono kirpejas Kamvila?

QUOTE(laputaitexxx @ 2008 09 08, 14:44)
uoj, uoj, girdejau laaabai nekokius atsiliepimus, kiek apie kirpejas, tiek apie kosmetologiu paslaugos, sake, baisu, konvejeris, ne visos mergaites patyrusios, uzsirasai pas viena, priima visai kita ir pan, pan.

Gal galėtumėte patarti kokią kirpėją, kuri turėtų lengvą ranką" ir padėtų atsiauginti plaukučius? Nes pastarosios jų nepagailėdavo, o ir plaukučiai per vasarą visai nepaaugo

einu rytoj pas Inesa is VDG style, biski jaudinuos, nes nezinau kaip noriu kirptis, tikiuosi pasiulys ka nors faino

QUOTE(blackberry @ 2008 09 08, 21:44)
einu rytoj pas Inesa is VDG style, biski jaudinuos, nes nezinau kaip noriu kirptis, tikiuosi pasiulys ka nors faino 

Lauksiu atsiliepimo, nes as irgi galvoju eit pas ja, bet irgi nezinau ko noriu

o ka galetumet apie antakalnio kirpyklas papasakot? cia ju tiek prikepta, nei vienoj nesu buvus, tik pasiziuriu praeidama
ir niekaip neprisiruosiu nueit i kuria nors

na ka, buvau sian pas Inesa is VDG style.pirma karta lankiaus, uzejau, ziuriu viena tamsi, kita sviesi kirpeja, nezinojau pas kuria, bet lb norejau kad Inesa butu ta tamsi, bet i mane labai ziurejo sviesi kirpeja, galvojau, nu ka padarysi, bet galiausiai priejo tamsi
tai sakau, noriu kazko grazaus
siaip pakalbejom ka galima siai dienai padaryt ir t.t. sake kazko nepriburs, bet koks fainas gavosi rezultatas! pas mane buvo nuauges 'kare', auginu kirpcius ir t.t. tai gavosi biski care, biski ne kare, zodziu labai fainai pakirpo, reik dar priprast, man labai norejosi visad purumo, nes labai pas mane plaukai tokie kaip stagarai priglude, ir jin sako reik pakarpyt kad purumo butu, zodziu cool
as dar apsalus nuo jos, tai gal padrikai rasau
ir pati labai patiko
faina kad ir patare kas tinka, kas ne.. aciu labai tam , kas patare pas ja nueit

QUOTE(blackberry @ 2008 09 09, 15:29)
na ka, buvau sian pas Inesa is VDG style.pirma karta lankiaus, uzejau, ziuriu viena tamsi, kita sviesi kirpeja, nezinojau pas kuria, bet lb norejau kad Inesa butu ta tamsi, bet i mane labai ziurejo sviesi kirpeja, galvojau, nu ka padarysi, bet galiausiai priejo tamsi
tai sakau, noriu kazko grazaus
siaip pakalbejom ka galima siai dienai padaryt ir t.t. sake kazko nepriburs, bet koks fainas gavosi rezultatas! pas mane buvo nuauges 'kare', auginu kirpcius ir t.t. tai gavosi biski care, biski ne kare, zodziu labai fainai pakirpo, reik dar priprast, man labai norejosi visad purumo, nes labai pas mane plaukai tokie kaip stagarai priglude, ir jin sako reik pakarpyt kad purumo butu, zodziu cool
as dar apsalus nuo jos, tai gal padrikai rasau
ir pati labai patiko
faina kad ir patare kas tinka, kas ne.. aciu labai tam , kas patare pas ja nueit 

O kiek sumokejai?
80

QUOTE(blackberry @ 2008 09 09, 15:34)
Aisku

Esu vilnietė, bet plaukus kirpti ir dažyti važiuoju į Kauną. Ir taip jau antri metai. Ten atradau savo kirpėją, kuri visada mane stilingai nukerpa, gražiai nudažo, ir, kas svarbiausia, padaro kirpimą tokį, kuris man tinka. Nes mano plaukai patys banguojasi ir tikrai ne visos šukuosenos tinka.