Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

Gal kokiu atsiliepimu apie grozio salono kirpejas Kamvila? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laputaitexxx @ 2008 09 08, 14:44)
Gal kokiu atsiliepimu apie grozio salono kirpejas Kamvila?  smile.gif

uoj, uoj, girdejau laaabai nekokius atsiliepimus, kiek apie kirpejas, tiek apie kosmetologiu paslaugos, sake, baisu, konvejeris, ne visos mergaites patyrusios, uzsirasai pas viena, priima visai kita ir pan, pan. g.gif
Atsakyti
Gal galėtumėte patarti kokią kirpėją, kuri turėtų „lengvą ranką" ir padėtų atsiauginti plaukučius? Nes pastarosios jų nepagailėdavo, o ir plaukučiai per vasarą visai nepaaugo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDeina: 08 rugsėjo 2008 - 20:30
einu rytoj pas Inesa is VDG style, biski jaudinuos, nes nezinau kaip noriu kirptis, tikiuosi pasiulys ka nors faino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2008 09 08, 21:44)
einu rytoj pas Inesa is VDG style, biski jaudinuos, nes nezinau kaip noriu kirptis, tikiuosi pasiulys ka nors faino 4u.gif

Lauksiu atsiliepimo, nes as irgi galvoju eit pas ja, bet irgi nezinau ko noriu ax.gif
Atsakyti
Gal kas buvo Vilniaus Akropolio Buržua salone ? Šiaip nesumąstau kur eit, noriu šiek tiek plaukus patrumpint, kažkiek pakarpyt, bet pas mane jų laaabai daug, ir mano kirpėja, kurią turėjau, vis nesiryždavo nieko padaryt, o juk taip norisi atsinaujint... ax.gif
Atsakyti
o ka galetumet apie antakalnio kirpyklas papasakot? cia ju tiek prikepta, nei vienoj nesu buvus, tik pasiziuriu praeidama smile.gif ir niekaip neprisiruosiu nueit i kuria nors smile.gif
Atsakyti
na ka, buvau sian pas Inesa is VDG style.pirma karta lankiaus, uzejau, ziuriu viena tamsi, kita sviesi kirpeja, nezinojau pas kuria, bet lb norejau kad Inesa butu ta tamsi, bet i mane labai ziurejo sviesi kirpeja, galvojau, nu ka padarysi, bet galiausiai priejo tamsi biggrin.gif tai sakau, noriu kazko grazaus biggrin.gif siaip pakalbejom ka galima siai dienai padaryt ir t.t. sake kazko nepriburs, bet koks fainas gavosi rezultatas! pas mane buvo nuauges 'kare', auginu kirpcius ir t.t. tai gavosi biski care, biski ne kare, zodziu labai fainai pakirpo, reik dar priprast, man labai norejosi visad purumo, nes labai pas mane plaukai tokie kaip stagarai priglude, ir jin sako reik pakarpyt kad purumo butu, zodziu cool biggrin.gif as dar apsalus nuo jos, tai gal padrikai rasau smile.gif ir pati labai patiko smile.gif faina kad ir patare kas tinka, kas ne.. aciu labai tam , kas patare pas ja nueit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2008 09 09, 15:29)
na ka, buvau sian pas Inesa is VDG style.pirma karta lankiaus, uzejau, ziuriu viena tamsi, kita sviesi kirpeja, nezinojau pas kuria, bet lb norejau kad Inesa butu ta tamsi, bet i mane labai ziurejo sviesi kirpeja, galvojau, nu ka padarysi, bet galiausiai priejo tamsi biggrin.gif tai sakau, noriu kazko grazaus biggrin.gif siaip pakalbejom ka galima siai dienai padaryt ir t.t. sake kazko nepriburs, bet koks fainas gavosi rezultatas! pas mane buvo nuauges 'kare', auginu kirpcius ir t.t. tai gavosi biski care, biski ne kare, zodziu labai fainai pakirpo, reik dar priprast, man labai norejosi visad purumo, nes labai pas mane plaukai tokie kaip stagarai priglude, ir jin sako reik pakarpyt kad purumo butu, zodziu cool biggrin.gif  as dar apsalus nuo jos, tai gal padrikai rasau smile.gif ir pati labai patiko smile.gif  faina kad ir  patare kas tinka, kas ne.. aciu labai tam , kas patare pas ja nueit 4u.gif

O kiek sumokejai?
Atsakyti
80 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2008 09 09, 15:34)

Aisku smile.gif Normaliai pakankamai, jei tikrai labai gera kirpeja smile.gif Nes masciau eit i toni&guy, o ten kirpimas 120 Lt g.gif
Atsakyti
Esu vilnietė, bet plaukus kirpti ir dažyti važiuoju į Kauną. Ir taip jau antri metai. Ten atradau savo kirpėją, kuri visada mane stilingai nukerpa, gražiai nudažo, ir, kas svarbiausia, padaro kirpimą tokį, kuris man tinka. Nes mano plaukai patys banguojasi ir tikrai ne visos šukuosenos tinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eladaina: 09 rugsėjo 2008 - 14:43