Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

QUOTE(Tejyte @ 2009 01 15, 18:26)
Aš mokėjau 80 Lt, bet pas ją antrą kartą tikrai neisiu schmoll.gif

o galiam suzinoti kodel? as cia prisiskaiciau geru atsiliepimu ir planavau pas ja eini.
Atsakyti
QUOTE(Kenzo26 @ 2009 01 15, 21:16)
o galiam suzinoti kodel? as cia prisiskaiciau geru atsiliepimu ir planavau pas ja eini.

Todėl, kad nukirpo kreivai, o ir kiekvieną rytą turėjau nemažai vargo kol kažkas panašaus į šukuoseną gaudavosi unsure.gif Be to, kita kirpėja, pas kurią buvau po to irgi nusistebėjo kas čia su mano plaukais taip pasidarbavo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tejyte @ 2009 01 16, 00:05)
Todėl, kad nukirpo kreivai, o ir kiekvieną rytą turėjau nemažai vargo kol kažkas panašaus į šukuoseną gaudavosi unsure.gif Be to, kita kirpėja, pas kurią buvau po to irgi nusistebėjo kas čia su mano plaukais taip pasidarbavo  blink.gif

OHO ir as galvojau eiti. Tai nebeisiu, su mano plaukais irgi reikia kad moketu kirpti, nes jie ploni, tai jei dar kreivai nukirps, kazi kaip atrodysiu schmoll.gif .
Tai kur dabar eiti g.gif

O kaip cia kirpejos?:
http://www.laimiss.l...m...4&Itemid=61
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beata_abc: 16 sausio 2009 - 10:26
QUOTE(beata_abc @ 2009 01 16, 10:21)
OHO ir as galvojau eiti. Tai nebeisiu, su mano plaukais irgi reikia kad moketu kirpti, nes jie ploni, tai jei dar kreivai nukirps, kazi kaip atrodysiu schmoll.gif .
Tai kur dabar eiti g.gif

Na nenorėjau aš atbaidyti klienčių blush2.gif Gal tiesiog jai ne ta nuotaika buvo ar dar kas... O mano plaukai gana kaprizingi ir jų nemažai, gal su kitokiais plaukais ji ir gerai dirba g.gif
Papildyta:
QUOTE(beata_abc @ 2009 01 16, 10:21)

Va čia aš ir ėjau prisiskaičius kažkurios mergaitės iš SM rekomendacijų biggrin.gif Ėjau pas Iriną ir esu patenkinta kainos ir kokybės santykiu. Nukirpo liuksiškai - rytais neturiu jokių problemų. Tik jai su lietuvių kalba labai nelengva - geriau su ja bendrauti rusiškai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tejyte: 16 sausio 2009 - 10:28
QUOTE(Tejyte @ 2009 01 16, 12:31)
Na nenorėjau aš atbaidyti klienčių blush2.gif Gal tiesiog jai ne ta nuotaika buvo ar dar kas... O mano plaukai gana kaprizingi ir jų nemažai, gal su kitokiais plaukais ji ir gerai dirba g.gif
Papildyta:

Va čia aš ir ėjau prisiskaičius kažkurios mergaitės iš SM rekomendacijų biggrin.gif Ėjau pas Iriną ir esu patenkinta kainos ir kokybės santykiu. Nukirpo liuksiškai - rytais neturiu jokių problemų. Tik jai su lietuvių kalba labai nelengva - geriau su ja bendrauti rusiškai mirksiukas.gif

O kokia kaina pas ja? Na pradzioj tik kirpciaus, jei patiktu sekanti karta pasidazyciau. Ar tu registravaisi internetu?
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2009 01 16, 10:34)
O kokia kaina pas ja? Na pradzioj tik kirpciaus, jei patiktu sekanti karta pasidazyciau. Ar tu registravaisi internetu?

Jo, internetu. Mokėjau 60 Lt. Ir aš norėjau dažytis, nes Inesa rekomendavo, bet Irina mane atkalbėjo - sakė, kad visiškai nėra reikalo, nes mano spalva labai gera. Keista buvo girdėt, kad nenori daugiau užsidirbti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tejyte @ 2009 01 16, 12:42)
Jo, internetu. Mokėjau 60 Lt. Ir aš norėjau dažytis, nes Inesa rekomendavo, bet Irina mane atkalbėjo - sakė, kad visiškai nėra reikalo, nes mano spalva labai gera. Keista buvo girdėt, kad nenori daugiau užsidirbti bigsmile.gif

Jau uzsirezervavau laika penktadieni kita po darbo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beata_abc: 16 sausio 2009 - 10:56
QUOTE(beata_abc @ 2009 01 16, 10:52)
Jau uzsirezervavau laika penktadieni kita po darbo.

Tikiuosi, kad patiks, nes paskui mane į šuns dienas išdėsi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tejyte @ 2009 01 16, 13:00)
Tikiuosi, kad patiks, nes paskui mane į šuns dienas išdėsi lotuliukas.gif

Baig tu neisdesiu rolleyes.gif , juk pasirinkau pati wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beata_abc: 16 sausio 2009 - 14:36
Merginos, ar teko kreiptis pas kirpeja, kad pataisytu kirpima? tik ka is kirpyklos. is karto issiploviau galva, kad matyti realu rezultata ir netenkina manes apatine plauku linija. galvoju ar galima kreiptis, kad pataisytu (as prasiau vienaip, padare biski savaip), tai vat noriu, kad padarytu labiau kaip prasiau.ar jau per velu blush2.gif ? ar cia jau reiketu moketi vel kaip uz nauja kirpima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruggiagele @ 2009 01 16, 18:30)
Merginos, ar teko kreiptis pas kirpeja, kad pataisytu kirpima?

as jusu vietoj tikrai kreipciausi mirksiukas.gif nes kaip ir sakote - padare visai ne taip, kaip jus praset, lai dabar istaiso bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Tejyte @ 2009 01 16, 10:42)
Jo, internetu. Mokėjau 60 Lt.

o kokio ilgio plauku kirpimas cia buvo? Ir ar ji parekomenduoja kazka ar grynai prasei pagal savo norus, kad apkirptu?
Atsakyti