Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

QUOTE(liepsnele @ 2009 01 17, 00:11)
o kokio ilgio plauku kirpimas cia buvo? Ir ar ji parekomenduoja kazka ar grynai prasei pagal savo norus, kad apkirptu?

Mano plaukai truputi auksciau peciu. Buvo jau atauge, norejau, kad patrumpintu. Klause kaip nori, kad nukirptu, tai sakiau, kad taip, kaip jai atrodo geriau - nieko konkretaus nesakiau ax.gif
Atsakyti
Gal kas lankosi/lankesi AKROPOLIO SALON + ? kaip ten?
Atsakyti
4u.gif As ir su klausimeliu ( nespejau susekt visos temeles ax.gif ). Ar kas galite ka pasakyti apie grozio salona prei elfu teatro Vilniuje? Ten pati savivinke dirba (tai net nezinau vardo doh.gif ) ? Man ja rekomendavo ,bet noretusi daugiau nuomoniu, nes planuoju visiskai trumpai nusikirpt blush2.gif ir augint sweikai 4u.gif
Atsakyti

Va čia aš ir ėjau prisiskaičius kažkurios mergaitės iš SM rekomendacijų biggrin.gif Ėjau pas Iriną ir esu patenkinta kainos ir kokybės santykiu. Nukirpo liuksiškai - rytais neturiu jokių problemų. Tik jai su lietuvių kalba labai nelengva - geriau su ja bendrauti rusiškai mirksiukas.gif
[/quote]

As ir vis dar patenkinta Irinos darbu, nors jau praejo pora menesiu. Ji isklauso kaip nori, kad nukirptu ir padaro tai greit ir taip, kaip prasei thumbup.gif . Nukirpo ilgokus mano plaukus iki peciu, pradzioj issigandau, bet ji teisybe sake, kad nusiure plaukai nepuosia smile.gif . O dabar atauga daug sveikesni. Esiu dar karta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingkariuke @ 2009 01 20, 11:30)
4u.gif As ir su klausimeliu ( nespejau susekt visos temeles ax.gif ). Ar kas galite ka pasakyti apie grozio salona prei elfu teatro Vilniuje? Ten pati savivinke dirba (tai net nezinau vardo doh.gif ) ? Man ja rekomendavo ,bet noretusi daugiau nuomoniu, nes planuoju visiskai trumpai nusikirpt  blush2.gif ir augint sweikai  4u.gif

Tai nieks cia nesilanket? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siota @ 2009 01 20, 20:30)

Va čia aš ir ėjau prisiskaičius kažkurios mergaitės iš SM rekomendacijų biggrin.gif Ėjau pas Iriną ir esu patenkinta kainos ir kokybės santykiu. Nukirpo liuksiškai - rytais neturiu jokių problemų. Tik jai su lietuvių kalba labai nelengva - geriau su ja bendrauti rusiškai mirksiukas.gif

As ir vis dar patenkinta Irinos darbu, nors jau praejo pora menesiu. Ji isklauso kaip nori, kad nukirptu ir padaro tai greit ir taip, kaip prasei thumbup.gif . Nukirpo ilgokus mano plaukus iki peciu, pradzioj issigandau, bet ji teisybe sake, kad nusiure plaukai nepuosia smile.gif . O dabar atauga daug sveikesni. Esiu dar karta bigsmile.gif

As irgi prisidedu prie geru atsiliepimu apie Irina thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kabuki: 22 sausio 2009 - 14:13
[FONT=Times][B][COLOR=orange] 4u.gif Sveikos mamos. matau vis buna uzklausimu kur asdirbu ir t.t. Dar vis esu Didzioji 25 kiemelyje . Mielai lauksiu apsilankant . Galiu patarti kilus klausimu, mano e-mail puikis@hotmail.com . Geru dienu . Kirpejas-stilistas Mindaugas.
Atsakyti
Man labai patinka kirptis Sugiharos grozio centre smile.gif ten dirba labai profesionalios kirpejos.Tik kad kainos nemenkos...
Atsakyti
ten didzioji 25. tai enzo salonas?
Atsakyti
O gal kerpates FRANKO salone ir rekomenduotumete kirpeja kokia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dakine @ 2009 01 23, 23:07)
Man labai patinka kirptis Sugiharos grozio centre smile.gif ten dirba labai profesionalios kirpejos.Tik kad kainos nemenkos...

pas ka ten kirpiesi? as ten keleta metu kirpausi, bet isejau g.gif
Atsakyti
franko ir salon+ tai ta pati firma. pas juos ten fotkes garsenybiu su parasais salone.
Atsakyti