Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

na buvo mano pakankamai ilgi iki nugaros vidurio,dabar ilgiausi yra truputi zemiau peciu 4u.gif eiles nezinau ar dideles,mane kaip pazistama paeme iskart ,man kainavo 130lt su nuolaida 4u.gif gal kada imesiu,kai turesiu laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 08 01, 12:07)
na buvo mano pakankamai ilgi iki nugaros vidurio,dabar ilgiausi yra truputi zemiau peciu      4u.gif  eiles nezinau ar dideles,mane kaip pazistama paeme iskart ,man kainavo 130lt su nuolaida  4u.gif  gal kada imesiu,kai turesiu laiko  smile.gif

imesk nuotrauka, labai idomu!
Atsakyti
su nuolaida 130....tai kiek be nuolaidos??? nu nu..nesikirpciau uz tiek.nueinu i savo mylima kirpykla ir ten uz tokia kaina apkirps ir nudazys plaukus... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Kiek narsiau sioje temoje, man susidare ispudis, kad daugumoje yra kalbama apie kirpejus, dirbancius su ilgais plaukais.
O gal kuri galetu pasiulyti kirpeja, kuri(s) gerai ir idomiai kerpa trumpesnius plaukus, pvz., jei norima kaip nors paivairinti savo sena kare kirpima? Ir dar kad kaina labai nesikandziotu (ne daugiau 90lt uz kirpima ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(edre @ 2008 07 28, 13:19)
Kirpimas 120lt, o dazymas net nezinau. Paskambink i salona ir paklausk.

Aciu aciu uz patarimus. Kaip tik pas ji jau nuejau, ir apsikirpau, ir nudaze man plaukus, mazdaug puse tono - tonu pasviesino. Likau laaaabai patenkinta, tikrai kirpejas savo srities meistras ax.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Mano plaukai buvo jau seniai kirpti, iki juosmes, neiskarpyti. Zodziu, nieko idomaus. O ir veidas pailgas, tad labiau tinka kitokia sukuosena. Taigi mane TONI&GUY atnaujino. Plaukus iskarpe, paliko iki peciu, kita diena vos vos pasviesino. Dabar ir sau daug labiau patinku, ir kiti giria, kad grazu wub.gif
Taip kad rekomenduoju kirpeja Michaila. Taip pat ten dar dirba toks Martynas, maciau, kaip jis dirbo. Taip pat labai saunus kirpejas thumbup.gif
Beje, vienintelis dalykas, kuris ten ne itin patinka - kainos blush2.gif Kirpimas - 120 Lt, dazymas - 160 doh.gif Taip kad sumoj neblogai paislaidavau. Bet kadangi labai jau seniai buvus ir nezinojau, ko noriu, ieskojau patyrusio zmogaus ir sisyk sau tai leidau.
Atsakyti
neblogai nureze: nuo juosmens iki peciu doh.gif man butu laaabai gaila, nebent tas ilgis labai netinka ir baisus galiukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 08 02, 16:57)
neblogai nureze: nuo juosmens iki peciu doh.gif man butu laaabai gaila, nebent tas ilgis labai netinka ir baisus galiukai ax.gif

nu gaileti galima tik sveiku tankiu storu plauku, o jei tera trys plauka, bet ilgiiii net iki juosmens tongue.gif tai tikrai netureti buti gaila. Daug matau moteru kurioms verkiant reiktu rezti "kasas" kuo trumpiau, bet gi ne, joms grazu, lietuviska ir i kirpykla retai reikia eiti.
Man buvo gaila savo pusilgiu plauku kol neatsisedau i Mishos kede, o po to ne trupucio nesigailejau, eisiu pas ji dar siek tiek patrumpinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2008 08 02, 18:52)
nu gaileti galima tik sveiku tankiu storu plauku, o jei tera trys plauka, bet ilgiiii net iki juosmens tongue.gif tai tikrai netureti buti gaila.

o tai kam pati auginai 3 plaukus, atrodo baisiai, pati ta sakai, bet vis tiek auginai? lotuliukas.gif reikejo iskart rezti, jeigu matai, kad nieko gero tas ilgis neduoda tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 08 02, 18:51)
o tai kam pati auginai 3 plaukus, atrodo baisiai, pati ta sakai, bet vis tiek auginai? lotuliukas.gif reikejo iskart rezti, jeigu matai, kad nieko gero tas ilgis neduoda tongue.gif

ar as sakiau, kad pas mane trys plaukai g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 08 02, 17:57)

Na, galiukai pas mane nebuvo baisus ir tas ilgis taip pat nepasakysi, kad visai netiko mirksiukas.gif Paprasciausiai man norejosi atsinaujinti. O plauku visiskai nebuvo gaila, nes maniskiai laaabai greit auga. Prie du metus buvau nusikirpus taip pat iki peciu, tai po pusmecio praktiskai plaukai vel iki juosmens, na, nesiekia visiskai, bet nedaug trukta. Taip kad negaila visiskai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiction @ 2008 08 03, 13:31)
Prie du metus buvau nusikirpus taip pat iki peciu, tai po pusmecio praktiskai plaukai vel iki juosmens, na, nesiekia visiskai, bet nedaug trukta. Taip kad negaila visiskai  lotuliukas.gif

oho, kokie augimo tempai blink.gif ir as taip noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
Vakar buvau Europos Figaro pas kirpeja Toma. Mano plaukai labai ilgi, zemiau juosmens buvo, sveiki, sunkus ir tankus, norejau siek tiek juos pakirpti ir palengvinti, tai nureze tiek, kad iki siol sirdi skauda, dabar jie iki puses nugaros, ir taip isploninti schmoll.gif
Nezinau, kaip cia reiks atsigauti, negaliu net i veidrodi ziuret, o ir vyrui labai nepatiko..
Atsakyti