na buvo mano pakankamai ilgi iki nugaros vidurio,dabar ilgiausi yra truputi zemiau peciu
eiles nezinau ar dideles,mane kaip pazistama paeme iskart ,man kainavo 130lt su nuolaida
gal kada imesiu,kai turesiu laiko
QUOTE(eglincia @ 2008 08 01, 12:07)
na buvo mano pakankamai ilgi iki nugaros vidurio,dabar ilgiausi yra truputi zemiau peciu
eiles nezinau ar dideles,mane kaip pazistama paeme iskart ,man kainavo 130lt su nuolaida
gal kada imesiu,kai turesiu laiko 
imesk nuotrauka, labai idomu!
Sveikos
Kiek narsiau sioje temoje, man susidare ispudis, kad daugumoje yra kalbama apie kirpejus, dirbancius su ilgais plaukais.
O gal kuri galetu pasiulyti kirpeja, kuri(s) gerai ir idomiai kerpa trumpesnius plaukus, pvz., jei norima kaip nors paivairinti savo sena kare kirpima? Ir dar kad kaina labai nesikandziotu (ne daugiau 90lt uz kirpima
)
Kiek narsiau sioje temoje, man susidare ispudis, kad daugumoje yra kalbama apie kirpejus, dirbancius su ilgais plaukais.
O gal kuri galetu pasiulyti kirpeja, kuri(s) gerai ir idomiai kerpa trumpesnius plaukus, pvz., jei norima kaip nors paivairinti savo sena kare kirpima? Ir dar kad kaina labai nesikandziotu (ne daugiau 90lt uz kirpima
QUOTE(edre @ 2008 07 28, 13:19)
Kirpimas 120lt, o dazymas net nezinau. Paskambink i salona ir paklausk.
Aciu aciu uz patarimus. Kaip tik pas ji jau nuejau, ir apsikirpau, ir nudaze man plaukus, mazdaug puse tono - tonu pasviesino. Likau laaaabai patenkinta, tikrai kirpejas savo srities meistras
Mano plaukai buvo jau seniai kirpti, iki juosmes, neiskarpyti. Zodziu, nieko idomaus. O ir veidas pailgas, tad labiau tinka kitokia sukuosena. Taigi mane TONI&GUY atnaujino. Plaukus iskarpe, paliko iki peciu, kita diena vos vos pasviesino. Dabar ir sau daug labiau patinku, ir kiti giria, kad grazu
Taip kad rekomenduoju kirpeja Michaila. Taip pat ten dar dirba toks Martynas, maciau, kaip jis dirbo. Taip pat labai saunus kirpejas
Beje, vienintelis dalykas, kuris ten ne itin patinka - kainos
neblogai nureze: nuo juosmens iki peciu
man butu laaabai gaila, nebent tas ilgis labai netinka ir baisus galiukai
QUOTE(Glamor @ 2008 08 02, 16:57)
nu gaileti galima tik sveiku tankiu storu plauku, o jei tera trys plauka, bet ilgiiii net iki juosmens
Man buvo gaila savo pusilgiu plauku kol neatsisedau i Mishos kede, o po to ne trupucio nesigailejau, eisiu pas ji dar siek tiek patrumpinti
QUOTE(Kaktuke @ 2008 08 02, 18:52)
nu gaileti galima tik sveiku tankiu storu plauku, o jei tera trys plauka, bet ilgiiii net iki juosmens
tai tikrai netureti buti gaila.
o tai kam pati auginai 3 plaukus, atrodo baisiai, pati ta sakai, bet vis tiek auginai?
QUOTE(Glamor @ 2008 08 02, 18:51)
o tai kam pati auginai 3 plaukus, atrodo baisiai, pati ta sakai, bet vis tiek auginai?
reikejo iskart rezti, jeigu matai, kad nieko gero tas ilgis neduoda 
ar as sakiau, kad pas mane trys plaukai
QUOTE(Glamor @ 2008 08 02, 17:57)
Na, galiukai pas mane nebuvo baisus ir tas ilgis taip pat nepasakysi, kad visai netiko
QUOTE(Fiction @ 2008 08 03, 13:31)
Prie du metus buvau nusikirpus taip pat iki peciu, tai po pusmecio praktiskai plaukai vel iki juosmens, na, nesiekia visiskai, bet nedaug trukta. Taip kad negaila visiskai 
oho, kokie augimo tempai
Vakar buvau Europos Figaro pas kirpeja Toma. Mano plaukai labai ilgi, zemiau juosmens buvo, sveiki, sunkus ir tankus, norejau siek tiek juos pakirpti ir palengvinti, tai nureze tiek, kad iki siol sirdi skauda, dabar jie iki puses nugaros, ir taip isploninti
Nezinau, kaip cia reiks atsigauti, negaliu net i veidrodi ziuret, o ir vyrui labai nepatiko..
Nezinau, kaip cia reiks atsigauti, negaliu net i veidrodi ziuret, o ir vyrui labai nepatiko..