Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

Sveikutes,

Noreciau ir as pasidalinti ispudziais apie kirpejas. Davivera kirpyklos kirpeja Daiva - thumbup.gif Tiesa kerpa tik vyrus. Mano vyras vis negaili jai komplimentu - maloniai bendrauja, svelniai kerpa, be to dar ir masaziuka galvos daro thumbup.gif Vyras grizes is kipryklos kiekviena karta biggrin.gif Ir sakyciau visai nebrangiai, 35 Lt

P.S. Anksciau su vyru kirpdavomes pas kita kirpeja. Apie 4 metus pas ja eidavome. Taciau kai perejo i Bomond teko ieskotis kitos kirpejos. Ten kainos blink.gif vyriskas kirpimas 80 Lt, be to ir kirpo, kaip cia pasakius, neatsidavusi darbui unsure.gif po tiek metu tikrai nusivyleme
Atsakyti
Sveikos
Perskaiciau Jusu temele ir nusprendziau pati surizikuoti. issirinkau michaila is tony&guy, tikiuosi, kad nenuvils.
siaip esu sviesiaplauke ir besigarbanojanciais plaukais, nors pastaruoju metu su jais visiskai nesusitvarkau, tai nesioju suristus i uodega!!!!!kosmaras schmoll.gif
puciasi kaip velniai ir apskritai negraziai atrodo, net jei stoviu kelias valandas prie veidrodzio nieko doro isgaut negaliu, kzkaip nei sukasi jie nei nesisuka. zodziu tikiuosi, kad jis pakles man upa, nes dbr tai nors su kepure vaiksciok unsure.gif
Atsakyti
Gal galėtumėte pasakyti, kokios kainos maždaug toj tony&guy?
Atsakyti
Ne visai cia gal i tema, bet pamasciau, ar cia tik ne musu nuostabusis Robertas.lt Visu galu geriausias meistras ir Vilniaus kirpeju zvaigzde lotuliukas.gif paziurekit cia
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2008 08 13, 17:24)
Ne visai cia gal i tema, bet pamasciau, ar cia tik ne musu nuostabusis Robertas.lt Visu galu geriausias meistras ir Vilniaus kirpeju zvaigzde  lotuliukas.gif paziurekit cia

beje, apie ji: kazkada, kazkada forumietes rase atsiliepimus, kad jis buvo labai fainai plaukus sutvarkes (ir daze, ir kirpo), ar daugiau niekas pas ji nesilanke? bigsmile.gif
p.s. nors matyt, kad dabar daznai buna ne LT ax.gif
p.p.s. simpatiskas tas robertas (jeigu cia tas pats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2008 08 13, 17:24)
Ne visai cia gal i tema, bet pamasciau, ar cia tik ne musu nuostabusis Robertas.lt Visu galu geriausias meistras ir Vilniaus kirpeju zvaigzde  lotuliukas.gif paziurekit cia

pagal mane tai cia tas Danilevicius, kur sokiu 10- tuke soko, ar as kazka maisau g.gif
Atsakyti
QUOTE(sigitulka @ 2008 08 13, 15:18)
Gal galėtumėte pasakyti, kokios kainos maždaug toj tony&guy?

Na as uz vyriska mokejau 80lt, o moteriskas manau apie 100 gali kainuoti, brangiau arba pigiau priklausomai nuo to pas ka eini. O dazymas tai manau dar brangesnis. smile.gif Tikuosi pagelbejau.
Atsakyti
Sveikos dar karteli
as skaiciau, kad egle is kirpyklos prie seimo nebijo garbanotu plauku, o gal zinot jos pavarde?
drauge nori uzsiregistruoti, o ten pasirodo yra 2 ir viena iseina.tai, kad nebutu ta , kuri iseina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 07 12, 23:02)
geriausia kirpejos Vilniuje man yra Pilaitei "ambicija " kirpykla..bet lig tais jau grozio salonas ten...Natalija Kuklyte...

o gal pameni kokioj gatvėj Pilaitėj yra ta "Ambicija"? 4u.gif Bandyčiau pasikirpti ten galiukus, nes man būtų arti namų, jei patiktų, tai gal vėliau surizikuočiau ir kokį mandresnį kirpimą pabandyti rolleyes.gif Ir dar, gal užmatei, su kokiom plaukų priežiūros priemonėm jos ten dirba? smile.gif
Atsakyti
Sveikutes!
Gal kam teko kirptis salone "Merilina'(Zirmunai) pas kirpeja Laima. Kazkada lankiausi pas ja . Dabar sugalvojau apsikirpti trumpai ir butent pas ja, o ji jau 1.5 metu siame salone nedirba verysad.gif Kirpykloje nesako, kur ji dabar dirba, telefono neduoda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenuška @ 2008 08 18, 16:39)
Sveikutes!
Gal kam teko kirptis salone "Merilina'(Zirmunai) pas kirpeja Laima. Kazkada lankiausi pas ja . Dabar sugalvojau apsikirpti trumpai ir butent pas ja, o ji jau 1.5 metu siame salone nedirba verysad.gif Kirpykloje nesako, kur ji dabar dirba, telefono neduoda doh.gif

Aš pora metų ten kerpuosi ir dažausi pas Živilę, tai išvis neblogai ir nebrangiai.
Atsakyti
QUOTE(mersi @ 2008 08 18, 19:15)
Aš pora metų ten kerpuosi ir dažausi pas Živilę, tai išvis neblogai ir nebrangiai.

Tai gal galetum jos uzklausti apie Laima ax.gif kur dirba dabar ar telefono nr. mirksiukas.gif Aciu
Atsakyti