Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

QUOTE(skruzduciuke @ 2008 08 04, 11:24)
Vakar buvau Europos Figaro pas kirpeja Toma. Mano plaukai labai ilgi, zemiau juosmens buvo, sveiki, sunkus ir tankus, norejau siek tiek juos pakirpti ir palengvinti, tai nureze tiek, kad iki siol sirdi skauda, dabar jie iki puses nugaros, ir taip isploninti schmoll.gif
Nezinau, kaip cia reiks atsigauti, negaliu net i veidrodi ziuret, o ir vyrui labai nepatiko..

išplonino per visą ilgį? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzduciuke @ 2008 08 04, 11:24)
Vakar buvau Europos Figaro pas kirpeja Toma. Mano plaukai labai ilgi, zemiau juosmens buvo, sveiki, sunkus ir tankus, norejau siek tiek juos pakirpti ir palengvinti, tai nureze tiek, kad iki siol sirdi skauda, dabar jie iki puses nugaros, ir taip isploninti schmoll.gif

nusauciau ji vietoj gun_bandana.gif bash.gif be to, ir pati neleisciau tiek nurezti doh.gif
Atsakyti
Isplonino beveik per visa ilgi, o kiek kirpo, tai net neparode, sakiau 10 cm, bet gavosi tikrai daugiau, ech, dabar belieka laukti, kada ataugs. Visoms patarimas - susitarti del konkretaus ilgio pries kerpant. Ne karta esu nudegusi, bet galvojau, kad si karta aiskiai pasakiau - ne daugiau 10 cm, bet vis tiek likau neisgirsta, o kadangi kirpo man is nugaros, tai ir kontroliuoti nepavyko unsure.gif
Atsakyti
Buvau vakar pas Rima is Toni&guy, labai maloni moteris ir kerpa gerai, tik vat pagalvojau sau, kad pas stilistus varta kai nori pakeisti sukuosena, o ja koreguoti galima ir pas paprasta kirpeja, manau neblogiau galiukus pakirptu. Nebent kirpimas labai sudetingas.
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 07 21, 19:52)
prie manes dirba ne tris bet dvi valandas,tada laukia 30 min.tada plauna ir kerpa...uztrunku 4 val.kirpykloje...ir uz mazesne kaina:) irgi zmogus krupstus...ir gerai lb.dirba.. ax.gif

Cia as tik apie dazyma, be kirpimo rasiau.
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2008 08 06, 09:30)
Buvau vakar pas Rima is Toni&guy, labai maloni moteris ir kerpa gerai, tik vat pagalvojau sau, kad pas stilistus varta kai nori pakeisti sukuosena, o ja koreguoti galima ir pas paprasta kirpeja, manau neblogiau galiukus pakirptu. Nebent kirpimas labai sudetingas.

Ir aš taip galvojau... sad.gif
Galiukų pakirpimui nuėjau į paprastesnę kirpyklą. Tai prireikė savaitės, kad pažiūrėjus į veidrodį neimtų lūdesys sad.gif.
O kirpimas tikrai nebuvo sudėtingas.
Nusprendžiau daugiau niekada nebeišklysti iš kelio smile.gif
Atsakyti
Sveiki, esu uzsirases rytojui pas Rima i Toni&Guy, gal kas zinot kaip jie ten kerpa? Nera labai tuos sukuosenos isskirtines, nesiuolaikiskos ir baisios? Visada eidavau i Figaro ir buvau patenkintas, bet nusprendziau pabandyti ka nors naujo, tai bijau kad nenudegciau. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsnius @ 2008 08 06, 21:40)
Sveiki, esu uzsirases rytojui pas Rima i Toni&Guy, gal kas zinot kaip jie ten kerpa? Nera labai tuos sukuosenos isskirtines, nesiuolaikiskos ir baisios? Visada eidavau i Figaro ir buvau patenkintas, bet nusprendziau pabandyti ka nors naujo, tai bijau kad nenudegciau.  unsure.gif

Na nemanau, kad tokio lygio salone sukuosenos butu nesiuolaikiskos ir baisios biggrin.gif Mano pazistamas ten kirposi, tai net labai graziai ir siuolaikiskai nukirpo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Redgrape: 06 rugpjūčio 2008 - 21:43
QUOTE(Redgrape @ 2008 08 06, 22:42)
Na nemanau, kad tokio lygio salone sukuosenos butu nesiuolaikiskos ir baisios  biggrin.gif  Mano pazistamas ten kirposi, tai net labai graziai ir siuolaikiskai nukirpo  biggrin.gif

Na tikuosi tu teisi. Bet kai as pasiziurejau foto ju oficialiame tinklapyje, tai man asmeniskai ne koki ispudi paliko tas ju stilius.
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 08 04, 12:59)
nusauciau ji vietoj gun_bandana.gif  bash.gif be to, ir pati neleisciau tiek nurezti doh.gif

cia moteris jeigu ka lotuliukas.gif
nezinau kaip jus su kirpeja kalbejot skruzduciuke bet as kai pas Toma nuejau tai aiskiai sutarem, kaip ji mane kirps...atejau ilgais nusiurusiais plaukais...isejau trumpais puriais thumbup.gif draugai vos pazino, kolegos apake buvo bigsmile.gif pati va jau 3 karta eisiu kirptis pas toma ir neatsidziaugiu savp sukuosena...sikart noriu dar kitaip, gal trumpiau g.gif
siaip kiek skaiciau nuomoniu, tai tomai geriausiai sekasi trumpi kirpimai, tai gal neverta eiti su ilgais plaukais, jei norit truputi patrumpinti g.gif
mano sukuosena dabar panasi i mano avataro sukuosena lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kris_: 07 rugpjūčio 2008 - 11:56
Na va jau grizau is TONI&GUY. smile.gif Is tikro tai nereali kirpykla ir kirpeja, labai patenkintas, labai puikiai apkirpo. biggrin.gif Laukiu nesulaukiu kuomet dar karta galesiu ten apsilankyti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sypsnius: 07 rugpjūčio 2008 - 14:42
Mano didziausi komplimentai Mishai is Toni and Guy. Labai maloniai bendravo, isgyre mano plaukus blush2.gif patare koks kirpimas tiktu ir tikrai sutapo musu nuomones. Sunku nupasakot tiksliai kaip nukirpo, bet mano plauki stori ir ju daug, buvo iki puses nugaros ilgio, dabar dengia pecius ir labai graziai krenta. Norejau, kad paprasta butu susitvarkyt kasdienai, tai taip ir padare, apkirpes truputi tik padziovino ir jau matesi kaip plaukai patys krenta. Zodziu super! Likau labai patenkinta ir tikrai apsilankysiu dar karta. thumbup.gif
Atsakyti