Įkraunama...
Įkraunama...

Montignaco metodas

QUOTE(ellinga @ 2012 03 22, 16:08)
Laiku parasei, kai susigundziau dukros blynus suvalgyt  lotuliukas.gif
As stora esu nelaiminga, todel geriau busiu plona

As gal nejauciuosi grazi blush2.gif bet tiek to blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2012 03 22, 15:11)
As gal nejauciuosi grazi  blush2.gif  bet tiek to  blink.gif

Nu ir as nesu mis pasaulis, bet cia jau D "dovana", o vat lasinys viskas ka uzsidirbau pati lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2012 03 22, 16:26)
Nu ir as nesu mis pasaulis, bet cia jau D "dovana", o vat lasinys viskas ka uzsidirbau pati  lotuliukas.gif

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
iseinu kuriam laikui pas Kima Protasova blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Aš irgi šiuo metu skaitau šią knygą ir planuoju bandyti šį metodą rolleyes.gif žiūriu, jau senokai niekas nesilankė čia, gal dar atsiras bendraminčių g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liutuxe* @ 2012 08 29, 15:40)
Sveikos 4u.gif

Aš irgi šiuo metu skaitau šią knygą ir planuoju bandyti šį metodą rolleyes.gif žiūriu, jau senokai niekas nesilankė čia, gal dar atsiras bendraminčių g.gif

Saunus sis metodas thumbup.gif bet tema merdeja jau kelis metus, tai nemanau, kad rasit kompanija
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2012 08 29, 16:28)
Saunus sis metodas  thumbup.gif bet tema merdeja jau kelis metus, tai nemanau, kad rasit kompanija

didelė problema, kad pirmam psl nėra informacijos apie šį metodą unsure.gif nes jei neskaičius knygos visiškai neaišku, kas čia per daiktas ir perskaičius tema nors ir aiškėja, bet nėra visiškai aiškūs programos principai...
Aš jau baiginėju knygą skaityti, susidarysiu išsamesnė produktų GMI lentelę (ir čia įkelsiu gal kam prireiks) ir startuosiu nuo kokio pirmadienio ax.gif
Dar tikiuosi kompanijos sulaukti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liutuxe* @ 2012 08 30, 17:42)
didelė problema, kad pirmam psl nėra informacijos apie šį metodą unsure.gif  nes jei neskaičius knygos visiškai neaišku, kas čia per daiktas ir perskaičius tema nors ir aiškėja, bet nėra visiškai aiškūs programos principai...
Aš jau baiginėju knygą skaityti, susidarysiu išsamesnė produktų GMI lentelę (ir čia įkelsiu gal kam prireiks) ir startuosiu nuo kokio pirmadienio ax.gif 
Dar tikiuosi kompanijos sulaukti blush2.gif

Gal ir as pribresiu siam reikalui, nors si karta labiau tinku i grupe "kam nepavyko n kartu" doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 30 rugpjūčio 2012 - 19:00
QUOTE(ellinga @ 2012 08 30, 19:59)
Gal ir as pribresiu siam reikalui, nors si karta labiau tinku i grupe "kam nepavyko n kartu"  doh.gif

lauksiu mirksiukas.gif
aš tai jau šiandien pradedu, ta proga nusipirkau lešių, agavos sirupo, tirpios kavos be kofeino bigsmile.gif dabar jau pasiruošus biggrin.gif liko tik baigti lentelę ax.gif stengsiuosi kiekvieną penktadienį priduoti rezultatą, gal kam bus įdomu, jei kada sugalvos prisijungti. Startuoju su 65kg, tikslas minimum 59kg rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liutuxe* @ 2012 08 31, 20:37)
lauksiu mirksiukas.gif 
aš tai jau šiandien pradedu, ta proga nusipirkau lešių, agavos sirupo, tirpios kavos be kofeino bigsmile.gif dabar jau pasiruošus biggrin.gif liko tik baigti lentelę ax.gif stengsiuosi kiekvieną penktadienį priduoti rezultatą, gal kam bus įdomu, jei kada sugalvos prisijungti. Startuoju su 65kg, tikslas minimum 59kg rolleyes.gif

Labai idomu būtų lentelę pamatyti 4u.gif Kol kas tik randu GI indekso straipsnius, kažkaip įtartinai atrodo man tie indeksai g.gif http://www.dieta.lt/...-indekso-dieta/ , išeina kad kepintų riešutų ar peiniško šokolado gali valgyti kiek nori , o arbuzą laaabai riboti unsure.gif Kažkaip keista labai mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo West@: 03 rugsėjo 2012 - 13:35
QUOTE(West@ @ 2012 09 03, 14:34)
Labai idomu būtų lentelę pamatyti  4u.gif  Kol kas tik randu GI indekso straipsnius, kažkaip įtartinai atrodo man tie indeksai  g.gif http://www.dieta.lt/...-indekso-dieta/  , išeina kad kepintų riešutų ar peiniško šokolado gali valgyti kiek nori , o arbuzą laaabai riboti  unsure.gif  Kažkaip keista labai  mastau.gif

LENTELĖ (Čia produktai pateikti knygoje, vėliau ieškosiu plačiau internete ir papildysiu)

Abrikosai (džiovinti) 35
Abrikosai (švieži) 15
Agavų sirupas 20
Arbūzas 75
Avinžirniai 30
Avižiniai dribsniai 40
Avokadai 20
Bananai 60
Batatai 50
Batonas (prancūziškas) 70
Bulvių krakmolas, kukurūzų krakmolas, bulvės (keptos, gruzdintos) 95
Bulvių košė, bulvių traškučiai 90
Bulvės (virtos be lupenų) 70
Bulvės (virtos su lupenom) 65
Burokėliai 65
Cukrus (sacharozė) 70
Dribsniai (valytų grūdų, saldinti) 70
Dribsniai (nevalytų grūdų, nesaldinti) 40
Duona (rūginių ir kvietinių miltų) 65
Figos 35
Fruktozė 20
Gliukozė, grūdų sirupas 100
Graikiniai riešutai 22
Grikių miltai (rupus) 40
Jogurtas ()
Klevų sirupas 60
Kola, kiti saldinti limonadai 70
Kruopos (rafinuotos) 60
Kukurūzų dribsniai, spragėsiai 85
Maltozė (alus) 110
Makaronai (lakštiniai, ravioliai) 70
Makaronai (nesijotų miltų) 50
Makaronai (rūpių miltų, trumpai virti) 40
Marmeladas (nesaldintas) 22
Medus 85
Melionas 60
Migdolai 22
Modifikuotas krakmolas 95
Moliūgas 75
Morkos (virtos) 85
Morkos (šviežios) 30
Lazdynų riešutai 22
Lęšiai (raudonieji, geltonieji) 30
Lęšiai (žalieji) 22
Pieno produktai 30
Pupos (virtos) 80
Pupelės (raudonosios) 40
Pupelės (baltos, džiovintos) 30
Ragaišis (mėsainių bandelė) 85
Razinos 65
Ryžiai (greitai paruošiami), ryžių pudingas, pūsti ryžiai 85
Ryžiai (balti, valyti) 70
Ryžiai (ilgagrūdžiai) 60
Ryžiai (nevalyti, rudieji, ilgagrūdžiai Basmati) 50
Ryžiai (laukiniai) 35
Ryžių miltai 95
Smėlinės tešlos kepiniai (?) 55
Spagečiai 55
Spagečiai (trumpai virti) 50
Sultys (šviežių vaisių, nesaldintos) 40
Šparaginės pupelės 30
Šokoladas 70
Šokoladas (juodasis, kakavos daugiau nei 70%) 22
Šviežios daržovės ≥15
Tešlainiai 70
Uogienė (saldinta) 65
Žemės riešutai 15
Žirneliai (konservuoti) 50
Žirneliai (švieži) 40
Žirniai (skaldyti) 22

Kol neperskaitai knygos ir nesupranti to glikemijos poveikio esmės tikrai labai sunku susigaudyti kodėl būtent to ar ano negalima, ar galima mirksiukas.gif riešutus tikrai galima valgyti be apribojimų, o šokoladą tik juodą, kuriame daugiau nei 70% kakavos. Tokio radau tik ekologiškam skyriuje, užsipirkau atsargai, jei ant saldumynų pramuštų, kad nenusižengčiau metodui biggrin.gif Jei šis metodas domina visgi patariu perskaityti knygą, nes kitaip mažai naudos bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liutuxe*: 03 rugsėjo 2012 - 14:34
Riesutus galima valgyti, bet pieniskas sokoladas doh.gif tikrai ne, visi produktai turintys savije daug cukraus ir krakmolo turi dideli glikemijos indeksa. Teko matyti keliu dietologiu sudarytus valgiarascius ir visos remiasi ne tik kcal skaiciumi, bet ir GI...
Atsakyti