Įkraunama...
Įkraunama...

Montignaco metodas

Labutis 4u.gif
kaip ir žadėjau dalinosi rezultatais, po savaitės -1,3 ax.gif esu labai patenkinta, nes tikrai nebuvo sunku, jei ir toliau bent po pusę tiek kris bus nerealu thumbup.gif beje aš ir po 18val nevalgau, gal ir tai kažkiek įtakos turi ax.gif po savaitės vėl ateisiu prisiduoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liutuxe* @ 2012 09 07, 17:23)
Labutis 4u.gif
kaip ir žadėjau dalinosi rezultatais, po savaitės -1,3 ax.gif esu labai patenkinta, nes tikrai nebuvo sunku, jei ir toliau bent po pusę tiek kris bus nerealu  thumbup.gif  beje aš ir po 18val nevalgau, gal ir tai kažkiek įtakos turi ax.gif po savaitės vėl ateisiu prisiduoti biggrin.gif

Saunuole thumbup.gif Kai buvau jauna ir grazi per 3 menesius netekau 10kg. Tada atrode viskas lengva
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2012 09 08, 11:50)
Saunuole  thumbup.gif  Kai buvau jauna ir grazi per 3 menesius netekau 10kg. Tada atrode viskas lengva

Nors esu jauna, tačiau man ir dabar neatrodo viskas taip lengva... jau visus metus vargstu su kilogramais, kuriuos priaugau nėštumo metu ir ko tik nesu bandzius doh.gif labai tikiuosi, kad tai jau bus paskutinis bandymas rolleyes.gif
O tu ir neatauginai tų 10kg? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liutuxe* @ 2012 09 08, 17:15)
Nors esu jauna, tačiau man ir dabar neatrodo viskas taip lengva... jau visus metus vargstu su kilogramais, kuriuos priaugau nėštumo metu ir ko tik nesu bandzius  doh.gif labai tikiuosi, kad tai jau bus paskutinis bandymas  rolleyes.gif
O tu ir neatauginai tų 10kg? ax.gif

Atauginau blush2.gif po dietos buvo toks edimas uzejes, kad galejau zmogu uzmusti del sokolado blush2.gif Atsiauginau gal per 2 metus, paskui nestumas ir dabar +12kg nuo dietos pabaigos
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2012 09 08, 20:07)
Atauginau  blush2.gif po dietos buvo toks edimas uzejes, kad galejau zmogu uzmusti del sokolado  blush2.gif Atsiauginau gal per 2 metus, paskui nestumas ir dabar +12kg nuo dietos pabaigos

kokiu metodu dabar kratai kg?wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liutuxe* @ 2012 09 08, 20:32)
kokiu  metodu dabar kratai kg?wink.gif

Hm... kaip cia pasakius g.gif Dabar geriu vyna ir valgau surius sausainius, vyra issiunciau torto blush2.gif nemetu tu kg, o malsinu liudesi maistu doh.gif
Atsakyti
Ku ku, ar yra kas nors? bigsmile.gif

Ar Liutuxe vis dar tebesilaiko?

Perskaiciau visa temuke, labai labai daug kur mane pacia primine, visi dideli pasiryzimai ir nuklydimai doh.gif Montignac'o emiausi antradieni, kol kas einasi gerai, alkio nejauciu, svoris juda zemyn, tai pasiryzimai vis dar laikosi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(nounoursyte @ 2012 11 10, 13:01)
Ku ku, ar yra kas nors? bigsmile.gif

Ar Liutuxe vis dar tebesilaiko?

Perskaiciau visa temuke, labai labai daug kur mane pacia primine, visi dideli pasiryzimai ir nuklydimai doh.gif Montignac'o emiausi antradieni, kol kas einasi gerai, alkio nejauciu, svoris juda zemyn, tai pasiryzimai vis dar laikosi tongue.gif

As cia visada biggrin.gif viena akim biggrin.gif pasakok kaip sekasi as mielai isklausysiu
Atsakyti
O! Budincioji smile.gif Kaip tau sekasi? Maciau, pries temutei apmirstant tortais maitinaisi biggrin.gif Kaip dabar? Vis dar nera ikvepimo dietoms? mirksiukas.gif

Man va jau metai po gimdymo, o svoris beveik toks pats ir isliko blush2.gif Nenorejau sikart imtis visokiu drastisku ir visiskai niekur nevedanciu nesamoniu, kaip po pirmojo gimdymo (tada virs menesio su vyru tik kokteiliais is pakeliu maitinomes, o pabaigoj dar Dukano dieta uzbaigem), tada svoris nukrito, bet paskui vel uzkilo, dar net daugiau nei pradedant doh.gif Sikart noreciau isvis pakeisti maitinimo iprocius, o ne kazkiek kazko pasilaikyti, o paskui vel esti kaip edus schmoll.gif

Kelis menesius bandziau Weight Watchers'u laikytis, bet tas nuolatinis skaiciavimas ir visko sverimas tiesiog i nevilti vare, budavo, viena diena skaiciuoju, penkias nesamones isdarineju, tada vel pora dienu susiimu... Meciau velniop irnesakyk.gif

Paskui susidomejau glikeminiu indeksu, siek tiek aptvarkiau savo pasirinkimus, bet apsirijimo saldumynais periodai taip ir pasiliko. Pirmadieni besitvarkydama aptikau knyga, kuria uosve dar gal pries 7 metus buvo mums abiems padovanojusi (tada nutrenkiau i kampa, bet kad ir prancuziskai tada ne zodzio nesupratau) - Montignac'o metoda. Per diena prarijau ir nusprendziau nelaukti nei pirmadienio, nei kito menesio, nei kitu metu ir imtis iskart. rolleyes.gif Man patinka, kad nereikia nieko skaiciuoti, kaip kad WW, be to, gerokai apibreztesnis metodas, nei tiesiog glikeminio indekso stebejimas. Laikomes abu su vyru nuo antradienio, kol kas viskas atrodo paprasta, bet va kita savaitgali esam i draugu ikurtuves pakviesti, tada bus proga ivertinti, kaip sugebam Montignaco prisakymus pritaikyti praktikoje bigsmile.gif
Atsakyti
As sekmingai auginu kg blush2.gif
Atsakyti
Itariu, ikalbineti prisijungti neverta? unsure.gif

O gal? rolleyes.gif Maciau, keliais puslapiais anksciau liniuote turejai, ir tikslas buvo Kaledoms numatytas. O jei iki Kaledu bent puse to, ka norejai pasiektum? mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

as saziningai sios dietos pasilaikiau pora savaiciu, o paskui vis nutrugdavau, galiausiai priaugau daugiau nei numeciau doh.gif man psichologiskai per sunku grieztai atsisakyti saldumynu blush2.gif bet visgi nemazai sio metodo patarimu vadovaujuos iki siol, pasikeite tam tikri iprociai: pradejau gerti kava be kofeino su agavos sirupu, pamegau zirnius, lesius, stengiuosi valgyti daugiau darzoviu ax.gif
Atsakyti