kaip ir žadėjau dalinosi rezultatais, po savaitės -1,3
Labutis
esu labai patenkinta, nes tikrai nebuvo sunku, jei ir toliau bent po pusę tiek kris bus nerealu
beje aš ir po 18val nevalgau, gal ir tai kažkiek įtakos turi
po savaitės vėl ateisiu prisiduoti
QUOTE(*Liutuxe* @ 2012 09 07, 17:23)
Labutis
esu labai patenkinta, nes tikrai nebuvo sunku, jei ir toliau bent po pusę tiek kris bus nerealu
beje aš ir po 18val nevalgau, gal ir tai kažkiek įtakos turi
po savaitės vėl ateisiu prisiduoti 
Saunuole
QUOTE(ellinga @ 2012 09 08, 11:50)
Saunuole
Kai buvau jauna ir grazi per 3 menesius netekau 10kg. Tada atrode viskas lengva
Nors esu jauna, tačiau man ir dabar neatrodo viskas taip lengva... jau visus metus vargstu su kilogramais, kuriuos priaugau nėštumo metu ir ko tik nesu bandzius
O tu ir neatauginai tų 10kg?
QUOTE(*Liutuxe* @ 2012 09 08, 17:15)
Nors esu jauna, tačiau man ir dabar neatrodo viskas taip lengva... jau visus metus vargstu su kilogramais, kuriuos priaugau nėštumo metu ir ko tik nesu bandzius
labai tikiuosi, kad tai jau bus paskutinis bandymas
Atauginau
QUOTE(ellinga @ 2012 09 08, 20:07)
Atauginau
po dietos buvo toks edimas uzejes, kad galejau zmogu uzmusti del sokolado
Atsiauginau gal per 2 metus, paskui nestumas ir dabar +12kg nuo dietos pabaigos
kokiu metodu dabar kratai kg?
QUOTE(*Liutuxe* @ 2012 09 08, 20:32)
Hm... kaip cia pasakius
Ku ku, ar yra kas nors?
Ar Liutuxe vis dar tebesilaiko?
Perskaiciau visa temuke, labai labai daug kur mane pacia primine, visi dideli pasiryzimai ir nuklydimai
Montignac'o emiausi antradieni, kol kas einasi gerai, alkio nejauciu, svoris juda zemyn, tai pasiryzimai vis dar laikosi
Perskaiciau visa temuke, labai labai daug kur mane pacia primine, visi dideli pasiryzimai ir nuklydimai
QUOTE(nounoursyte @ 2012 11 10, 13:01)
Ku ku, ar yra kas nors?
Montignac'o emiausi antradieni, kol kas einasi gerai, alkio nejauciu, svoris juda zemyn, tai pasiryzimai vis dar laikosi 
As cia visada
O! Budincioji
Kaip tau sekasi? Maciau, pries temutei apmirstant tortais maitinaisi
Kaip dabar? Vis dar nera ikvepimo dietoms?
Man va jau metai po gimdymo, o svoris beveik toks pats ir isliko
Nenorejau sikart imtis visokiu drastisku ir visiskai niekur nevedanciu nesamoniu, kaip po pirmojo gimdymo (tada virs menesio su vyru tik kokteiliais is pakeliu maitinomes, o pabaigoj dar Dukano dieta uzbaigem), tada svoris nukrito, bet paskui vel uzkilo, dar net daugiau nei pradedant
Sikart noreciau isvis pakeisti maitinimo iprocius, o ne kazkiek kazko pasilaikyti, o paskui vel esti kaip edus
Kelis menesius bandziau Weight Watchers'u laikytis, bet tas nuolatinis skaiciavimas ir visko sverimas tiesiog i nevilti vare, budavo, viena diena skaiciuoju, penkias nesamones isdarineju, tada vel pora dienu susiimu... Meciau velniop
Paskui susidomejau glikeminiu indeksu, siek tiek aptvarkiau savo pasirinkimus, bet apsirijimo saldumynais periodai taip ir pasiliko. Pirmadieni besitvarkydama aptikau knyga, kuria uosve dar gal pries 7 metus buvo mums abiems padovanojusi (tada nutrenkiau i kampa, bet kad ir prancuziskai tada ne zodzio nesupratau) - Montignac'o metoda. Per diena prarijau ir nusprendziau nelaukti nei pirmadienio, nei kito menesio, nei kitu metu ir imtis iskart.
Man patinka, kad nereikia nieko skaiciuoti, kaip kad WW, be to, gerokai apibreztesnis metodas, nei tiesiog glikeminio indekso stebejimas. Laikomes abu su vyru nuo antradienio, kol kas viskas atrodo paprasta, bet va kita savaitgali esam i draugu ikurtuves pakviesti, tada bus proga ivertinti, kaip sugebam Montignaco prisakymus pritaikyti praktikoje
Man va jau metai po gimdymo, o svoris beveik toks pats ir isliko
Kelis menesius bandziau Weight Watchers'u laikytis, bet tas nuolatinis skaiciavimas ir visko sverimas tiesiog i nevilti vare, budavo, viena diena skaiciuoju, penkias nesamones isdarineju, tada vel pora dienu susiimu... Meciau velniop
Paskui susidomejau glikeminiu indeksu, siek tiek aptvarkiau savo pasirinkimus, bet apsirijimo saldumynais periodai taip ir pasiliko. Pirmadieni besitvarkydama aptikau knyga, kuria uosve dar gal pries 7 metus buvo mums abiems padovanojusi (tada nutrenkiau i kampa, bet kad ir prancuziskai tada ne zodzio nesupratau) - Montignac'o metoda. Per diena prarijau ir nusprendziau nelaukti nei pirmadienio, nei kito menesio, nei kitu metu ir imtis iskart.
As sekmingai auginu kg
Itariu, ikalbineti prisijungti neverta?
O gal?
Maciau, keliais puslapiais anksciau liniuote turejai, ir tikslas buvo Kaledoms numatytas. O jei iki Kaledu bent puse to, ka norejai pasiektum?
O gal?
sveikos
as saziningai sios dietos pasilaikiau pora savaiciu, o paskui vis nutrugdavau, galiausiai priaugau daugiau nei numeciau
man psichologiskai per sunku grieztai atsisakyti saldumynu
bet visgi nemazai sio metodo patarimu vadovaujuos iki siol, pasikeite tam tikri iprociai: pradejau gerti kava be kofeino su agavos sirupu, pamegau zirnius, lesius, stengiuosi valgyti daugiau darzoviu
as saziningai sios dietos pasilaikiau pora savaiciu, o paskui vis nutrugdavau, galiausiai priaugau daugiau nei numeciau